• Szindyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Szindyke reagálása

    Kedvesem!
    Köszönöm az aranyos beszámolót.
    Mindig örömmel és óriási mosollyal várlak!
    Millió puszi a következő talállkozásig.

  • Egyeztetés:

    Mikor sokadszorra is úgy döntöttem, hogy meglátogatom, ráirtam, visszairt. Megbeszéltük az időpontot, amit később megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Sokadszorra, megint új helyen sikerült a találka, de ezzel nem foglalkoztam. Tüske csarnokhoz közeli hely, parkolni a házak közt lehet. Mindenhol fizetős, de az olcsóbb fajtából. Több busz is, villamos is a közelben. Könnyen megtaláltam a házat, parkolóhely volt pár szabad.
  • Helyszín:

    Régi szalagpanelház egyik végében van a lakás. Lift van, de pár emeletet kell megmászni, így sportosabbak felszaladhatnak. Érdekes elrendezésű lakás 2 szobával. Egyik csak a fürdőszobán keresztül érhető el, ott francia ágy van. A másikban matrac. Ebben voltunk. Fürdő tiszta rendezett, sokféle tusfürdő, szajvizek, pohár. Úgy rémlik láttam fogkefét, fogkrémet is, de csók nincs az étlapon, legalább is Szindy-nel. Elég nagy a masszoba, benne a már említett matracon kívül van egy kanapé is, asztal gyertyákkal, meg 2 szekrény. Sajna tükör még nem, de beszerzés alatt. Szobában is gyönyörű tisztaság és szépen előkészítve minden a célnak megfelelően.
  • Lány külseje:

    Emeletre felérve, szinte azonnal nyílt az ajtó, mögötte megbújva kaján mosollyal fogadott a napom főszereplője, Szindy. Nagyon pici, formás tini, eszméletlenül jó popsival, kicsiny cicikkel, sima selymes bőrrel. Hosszú haj, ezer hibátlan foggal mosolyogva fogadott. Nem emlékszem milyen színű fehérneműben fogadott, mert ahogy előttem haladt, már a popsijára fókuszáltam. Egy dolog nem tetszik rajta, a karján lévő tetoválás.
  • Erotikus masszázs:

    Ez az a rész, amit az ilyen gyönyörűséges lánynál szívesen kihagyna a legtöbb magamfajta vénember, de ezen az oldalon sajnos ez a randi fő része. Fürdőből kilépve már csak a pici tanga volt rajta, bizsergető látványt nyújtva. Sajnos hasra parancsolt, így ezt csak rövid ideig élvezhettem.
    Egyébként a masszázs meg nagyon jól esett. Lábfejtől felfelé haladva kezdett, majd inkább gyengédnek mondható kényeztető masszázsban volt részem, középpontban a tomporommal, egészen a nyakamik. De elég keményen megnyomkodta a hátalmat is. Közben beolajozott és elkezdett a hátamon csuszkálni. Ekkor már a tanga sem volt rajta. Hogy ezt, hogy csinálta, nem tudom. Csuszkálás közben be-be tévedt a lábam közé, majd egyszer csak rámarkolt kis barátomra, és pillanatok alatt hadrafogható állapotba hozza. Ez frenetikus élmény. Közben szinte folyamatosan csevegtünk, néha szóvá tette, ha nem válaszoltam, de mondtam, hogy elég nehéz így szóhoz jutni. No, miután teljesen felhúzott, végre elérkezett a várva várt felszólítás: megfordulhatsz.
  • Levezetés:

    Ezt a részt kedvelem nála a legjobban. Beolajozott elölről is, majd folytatta a csúszka masszázst, teljes testtel. Végre hozzaférhettem fantasztikus popsijához is. Simogattam ahol értem. Közben jatszadozott meredző cerkammal, kézzel, szájjal. Háttal nekem rá ült a hasmra, közben folytatta a tantrikus masszázst.
    Majd popsiját tolta felém és egy nagyon kellemes franciás kényeztetés közben lehetőséget kaptam a viszonzásra is. Ez a mi esetünkben nem egyszerű, mivel kb. 40 centivel vagyok magasabb nála. A folyamatos haspréstől ez nem tartott sokáig, de nagyon jó volt. Igazi babapuncija van. Ezt követően mellém térdelve folytatta a francia leckét, közben kézzel próbáltam kicsit kedveskedni neki, amit szerintem jól fogadott, de ezt csak a nuni állapot változásából következtettem ki, más jelét nem adta. Nagyon vigyáztam, hogy az ujjaim el ne tévedjenek, amit ebben az esetben nagyon nehéz megállni. Főleg, hogy közben megegyeztünk, hogy a kézi munka mellett a csodás ajkai közt érhet a vég. Szerintem elég jól tartottam magam, sokáig élveztem, majd hosszan :-) Teljesen kifacsart az utolsó cseppig, aztán szilviában végezték az utódok. Közben az időm is a végéhez közeledett, így csak egy gyors pancsira volt időm. Öltözködés és búcsú közben is kezével incselkedett a szerinte méretes szerszámommal.
  • Elszámolás:

    Korrekt átlag, extra a nfvsz. Nekem ezzel együtt is nagyon megérte, már sokadszor.
  • Összkép:

    Mindig felemelő érzéssel távozom és rögtön azon jár az agyam, hogy mikor tudok legközelebb jönni.
    Mindig van tervem, hogy mit fogok kérni vagy kipróbálni a lehetőségeken belül, aztán mindig elcsabulok és hagyom magam. De még sosem bántam meg! Köszönöm Szindyke, hamarosan visszatérek!
Happy Massage