• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm neked drága Kakaskám :) Meg a cuki ajándékaid is :) Jó volt ma beszélni telefonon és nagyon várom hogy elszabadulj megint majd hozzám "kukorisat" játszani :D :D Imádlak csók :)

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, azonnal érkezett az írásos válasza, ( lsd. " Bővebb infó " ) melyre a feleletemben jeleztem, az egyeztetést néhány pillanat beszélgetés után küldeném a VTR- en. Ezt követően volt még néhány SMS váltás, majd az első szabadnapomon a reggeli órában megcsörgettem. Ki sem csörgött, egy nagyon kedves hangú HÖLGY bemutatkozva szólt bele: Rubi vagyok. Teljesen meglepődtem, hiszen a telefonon " elérhetetlen " szólt hozzám. Segített felocsúdni, közölte éppen a kezébe volt a készüléke, emlékezett a telefonszámomra az üzenetekkel kapcsolatban. Az általam kért időpontot elfogadta, küldhettem a VTR-t, azt visszaigazolta. A következő napon már személyes randevúnkon győződhettem meg, ismételten sikerült megfelelő partnert találni egy felszabadult órácskára.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. Az Örs- vezér tértől a " Cserepes- ház "- hoz közel lévő megállótól néhány perc sétára található panel épület apró lakása, melyben várja a kéj, a bejutó vándort, szavaival élve, a szeretőt. A VTR-en megkapott cím azonnal megtalálható, a parkolással sem lett volna az adott időszakban gond.
    ( Troli, és busz a térről. )
  • Helyszín:

    A kéjkuckó egy kis labirintus. A falatka előszoba a lábbeli letére elegendő hellyel. A fürdőszoba káddal, megszámlálhatatlan mennyiségű tusfürdővel, szàjvízzel, műanyagpohárral, dupla zuhanyfüggönnyel teljesen egyedi. A babaszoba a hatalmas franciaàggyal, melynek mindkét végén fém keret található, mint egy alkalmi kapaszkodó, lsd. a beszihez mellékelt fotó. Az illatos méretes fürdőlepedő, akár mindkét zuhanyozás után friss, éreztem jó helyen járok.
  • Lány külseje:

    Egyenletes szoláriumbarna bőrű, hosszú sötétbarna hajú, érdeklődő, mosolygós barna szemű, magas HÖLGY, aki arányos testalkatú, csinos jelenség. Borotvált punci, néhány ízlésesen elhelyezett tetoválás, magával ragadó temperamentummal, a kért tangabugyi és áttetsző felsőben nyitott ajtót a lakáson belül. Szívet megdobogtató, kívánatos teremtés. Ott gömbölyödik , ahol kell,...meg kell ŐT látogatni, az élmény biztosan nem marad el.
  • Action:

    A bebocsájtshoz ki kell jönnie a vendég elé itt üdvözlő puszi, majd a falatka előszobában màr igazi csókkal köszöntöttük egymást. Cipőktől megszabadulva a fürdőszobán keresztül rögvest a babaszobában találtuk magunkat. No itt már a kölcsönös szemrevételezés, igazi nyelves csókcsatával folytatódott az ismerkedés, majd a fürdőlepedő átvétele után gyors zuhanyozás következett. A folytatás már kettesben a hatalmas franciaágyon gyengéd símogatásokkal és a vetkőztetéssel, folyamatos nyelves csókcsatával, ölelkezéssel, egymás becézésével történt. Először én kényeztethettem a feje búbjától lefelé haladva a formás, símogatásra, csókolgatásra kiválóan reagáló kebleinél jócskán elidőzve jutottam el a már jól nedvesedett kelyhéhez. Finom nyalakodásba kezdtem, kebleit simogatva, majd óvatosan köldökét és frissen borotvált punciát ingereltem, eredményesen. A jutalmam a gyönyör melyet a nyelvemem érezhettem nedvével együtt teljes kielégülését hozta saját bevallása szerint is. Az ujjam is oly erősen szorította izmaival, hogy érezhető volt a beteljesülése. Kis pihenő után most te következel szólt és végig csókolt, lekopírozva az imént átélt élményt, változatos bőnyálas natúrfrancia nyelvleckében részesített, minden testhelyzetben igazi mélytorkos elemekkel megtűzdelve. Alkalomszerű szemkontaktusa bizonyította, valóban élvezi, és örömmel teszi szeretőjét boldoggá. Kisvártatva 69- be fordultunk és kényeztettük egymást.Így huncutkodott velem, majd az idő előrehaladtával pillanatok alatt beöltöztetett és kedvenc kutyuspózában lettünk egymáséi. Oly erősen szorította, szinte az utolsó cseppig kicsavarta a kiskukit ügyes hüvelymunkájval, hogy a védelemben tekintélyes mennyiségű utód végezte. Nem is eresztette, de ernyedni sem hagyta, folyamatosan ingerelte, majd mikor elfáradt megtisztogatott. Kicsit pihentünk, beszélgettünk, felkínált egy újabb tiszta fürdőlepedőt, gyors zuhanyozást, türülközést, öltözködést követően átadtam kis ajándákaimat, melyeket gyermeki örömmel fogadott, ölelésekkel, csókokkal és simogatsokkal is megkaptam, nem csupán szóval.
  • Elszámolás:

    Utólag, a bővebb infó, ill. a kapott SMS, valamint a megbeszéltek szerint, a helyszínen sem változott a csokor mérete, amely a párját ritkítóan kedvező, minden tekintetben.
  • Összkép:

    Ismételten egy vígkedélyű, rendkívül kedves, odaadó, vendégcentrikus HÖLGY ismeretségével gazdagodhattam, aki példaértékű odaadással a saját toplistám előkelő helyét kapta már az első randevúnkon. Igazi szerető, aki képes elhitetni abban a lopott órácskában, hogy csak mi vagyunk , nincsen külvilág... Jó szívvel ajánlom, az adatlapját kéretik elolvasni a kapcsolat felvétele előtt, biztos nem fogsz tcsalódni, tisztelt MT.
    ...köszönet mindenért..., Drága Rubi,...Egészségünkre váljék!
Happy Massage