• bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor a barátnőjénél voltam, akkor találkoztunk véletlenül, de ott elhatároztam, hogy amint lehet élesben is felkeresem. Telefonon hívtam a késő esti órákban, és egy órával későbbre kértem időpontot, amit Bella elfogadott.
  • Megközelítés:

    Pár nappal korábban voltam ott, így tudtam hova kell menni, pontosan érkeztem a ház elé. Parkolóhely rengeteg akad, viszont napközben fizetős. Tömegközlekedéssel nincs messze a metró, illetve HÉV végállomás, de buszjáratok is vannak a közelben.
  • Helyszín:

    Kívűlről átlagos panelnak mondanám, belül viszont modern berendezés fogadott a többszobás, meglepően tágas lakásban. Ezúttal másik szobában voltunk, itt is egy franciaágy szolgálta a kényelmet, mellette egy hatalmas tükör, amin minden látszódott. Többen vannak a helyszínen, de nem találkoztam senkivel.
  • Lány külseje:

    Szerintem jobban néz ki mint a képeken, alacsony termetű, viszont sportos alkatú, barnabőrű szépség, szörös, de ápolt puncival. Nem tudnék kiemelni rajta semmit, tökéletes teste van. Egy fekete rövid hálóköntösben fogadott, ami engedte látni formás lábait.
  • Action:

    Ismerkedős, rövid programra mentem, amibe egy francia, és egy aktus fért bele.
    Miután megérkeztem, a biztonság kedvéért, most hivatalosan is bemutatkoztunk, majd kaptam egy pohár innivalót, és a szoba felé vettük az utunkat. A fürdés lehetőségével nem éltem, mert ezúttal is otthonról jöttem (ami kb negyedórára van a helyszíntől) frissen lezuhanyozva. A szobában én gyorsan levetkőztem, Bella is levette az apró hálóinget, így megcsodálhattam az igazán vonzó testét (mennyivel másabb volt így, mint pár nappal korábban otthoni ruhában :)). Miután kényelmesen elhelyezkedtem, Bella óvatosan megtörölgetett, és kaptam egy nagyon kellemes, érzéki franciát. Előbb csak a gólyókat, majd a farkam tövét is nyalogatta, amikor pedig teljesen bevett a szájába, többször érzékien a szemembe nézett. Az idő rövidsége miatt nem élvezhettem sokáig ezt a programot, mivel rövidesen a szájával felhúzta a gumit, és felgyorsította a tempót, ezért mielőtt késő lett volna, javasoltam, hogy vegyük fel a pozíciót. Elsőre szemből tettem magamévá, de rövidesen hátulról is megraktam, közben a tükörben élveztem a látványt egészen a végemig. Kellemes, rövid aktus volt, Bella végig aktív volt, és mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Amikor lejöttem róla, óvatosan lehúzta a gumit, majd megtörölgettem magam, felöltöztem, elfogyasztottam a maradék üdítőt, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az ágy mellett található asztalra, és távozásomig ott is maradt. Rövid programért cserébe úgy gondolom korrekt az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. Rövid program volt, de nincs kizárva a közeljövőben egy hosszabb együttlét sem. Amit kaptam azzal elégedett voltam.
Happy Massage