• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    kétszer hívtam mire el tudtam érni. az is igaz, hogy csak másodszor láttam, hogy az a kis zöld izé itt villogott. felvette, nagyon kedves hangon tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    a bikás park környékén van, ez látszik is a térképen, ami fent van az adatlapján. a parkolás ingyenes, és kis kereséssel könnyű szabad helyet találni. Hannácska óvatos, első találkozó, csak egy hozzávetőleges címet mondott, a véglegest amikor a helyszínről hívtam, akkor adta meg. egy van, hogy az etele út fel van bontva, valamit építkeznek rajta, ezért csak vargabetűvel lehet hozzá bejutni.
  • Helyszín:

    bár panel, de a lakás olyan mint ha egy új építésű házban lenne. lepakoltam az előszobában, bementünk a szobába, ami pici, de szép tiszta és világos. az ágy szinte teljesen kitölti a szobát. a fürdő modern, jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    arccal hirdet, így a kellemes meglepetés az volt, hogy ki volt sminkelve. ettől egyből jól éreztem magam, mert akkor igényes. egy fekete fehérnemű volt rajta és egy selyem köntös, nagyon csinos volt benne. ami még megfogott, hogy nagyon szép és finom Hannácska bőre, pedig szolizott volt. nekem nagyon bejött. nincs pirszingje, ami nálam plussz pont!
  • Action:

    hanyatt vágtam magam az ágyon és átengedtem a terepet neki. azzal kezdte, hogy egy jó nagy adag nyálat rácsorgatott az ágaskodómra, és lassan kézzel-szájjal elkezdett izgatni. nem vagyok egy korai magömlős típus, de ettől majdnem elmentem. így helyet cseréltünk, simogattam egy kicsit, meg bekentem babaolajjal a fenekét, hogy szépen csillogjon. ezután már csak egy doggyra maradt bennem erő, aminek a végén vsz-szel végzegtt ki, de valami fenomenálisan! pont jó sok nyállal, pont jól szorított, ez a kislány nagyon ért a férfiakhoz. mivel egy órára mentem, és még csak 20 percnél tartottunk, kértem egy masszázst, amit nagyon finoman végzett. sok testápolóval, inkább kényeztetve, a talpamat is megmaszírozta. nagyon jól éreztem magam nála, nagyon jól bánt velem mint vendéggel, és végig kedves volt. tuti megyek még vissza hozzá.
  • Elszámolás:

    bőven elég volt, ami nála benne van az alapban, nem kellett extrát kérnem. talán legközelebb, azt mondta hogy a csúszka masszázs az extra, azt lehet, hogy kipróbálom. korrekt módon telefonba elmondott mindent, nem volt utána meglepetés.
  • Összkép:

    Hannácskának ezt tanítania kéne. a hozzáállást, a kedvességet, és a franciát :) először voltam nála, még is teljesen ellazított, felizgatott és kaptam egy mindenre kiterjedő kényeztetést egy szép, igényes és kedves lánytól. átlag felett javasolt!
Happy Massage