• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Kisori!

    Bár tudom, hogy te hajlamos vagy egy bizonyos testrészedet is így nevezni, de hidd én el most nem hozzá szólok hanem hozzád.
    Vasárnap éjszaka van, de gondoltam inkább most írom meg a reagálásomat és nem hétfő reggel. Aki nem ismer annak elárulom, hogy olyan vagyok mint Garfield: imádom a lasagnet és utálom a hétfőt. Ne ez utóbbi hasonlóság okán döntöttem az éjszakai írás mellett, hisz megérdemelsz egy jókedvű reaglását.
    Kicsit haragszom rád, hisz olyan alapos és mindenre kiterjedő írást prezentáltál ide, hogy félek kifogtad a szelet a vitorlámból. Mit tudok én ehhez még hozzáfűzni? Mi lesz így velem?
    Mikor az időpontegyeztetésnél jártunk te második nekifutásra egy vasárnapi alkalmat javasoltál. Ott jeleztem neked, hogy a tűzzel játszunk, hisz egyszer megpróbáltam vasárnap dolgozni, de sajnos még jobban fájt mint a hétfő délelőtt. Erre te megjegyezted: Isten óvjon minket egy “undok” Aliztól. Ez az őszinteség tetszett. De te nem adtad fel, és harmadjára összehoztuk a randit.
    Mikor legelőször eljöttél hozzám bevallom én előtte egy beszámolódat sem olvastam el, nem szoktam “felkészülni” a másikból ugyanis. Ezért teljesen ledöbbentem utána mikor a rólam szóló írásod kikerült. Bevallom nem is voltam túl kedves a reagálásomban. Az a fajta részletgazdagság, a minden apróságra kiterjedő odafigyelés a túlzott rajongás és romantika szinte sokkolt. Aztán ahogy egyre jobban megismertelek rájöttem, hogy te tényleg ilyen vagy. Ebben a viselkedésedben tényleg nincs megjátszás és őszintétlenség, te ennyire magas hőfokon éled meg a történéseket. Hálás vagy egy pillantásért is, és minden apró jelzést értékelsz. Már ahogy a külsőmről is írsz: minden pazar és gömbölyű...persze, hogy ezt túlzásnak érzem, viszont te tényleg ilyennek látsz. Majd elolvadsz tőlem, és bókokkal halmozol el. Könnyű téged boldoggá tenni.
    Melletted én igazi pokrócnak tűnhetek. Nem is értettem, hogy mit csípsz bennem tulajdonképpen? A nem túl kedves első reagálásom után sem bántódtál meg, hanem elfogadtál olyannak amilyen vagyok. Ezt nagyon értékeltem benned. Gondoltam ha egyszer még lesz bátorságod rólam írni ott majd kedvesebb leszek és nem kérdőjelezem meg az őszinteségedet. Na, az sem jött össze. Aki olvasta az előző sztorit az tudja miért. Nem volt az nagy hiba amit elkövettél, de ha mérges vagyok akkor az tornádó erősséggel tud lecsapni. Mondtad is, hogy már a nézésem is elég vérfagyasztó volt. Utána jött egy kis szünet, és lám a hidegháborús időszak végetért. Pár hete jó időben találtál meg a javaslatoddal, hogy melegítsük fel újra az ismeretségünket. Miért ne - gondoltam magamban.
    Tehát most újra “öribarik” vagyunk. Ha gonoszkodni akarnék akkor azt mondanám, hogy vajon ki tudja meddig...de szerencsére ez a pimaszság távol áll tőlem.
    Tuti, hogy a mostani írásod után is izgultál, hogy vajon mit fogok regaláni. Hát mit reagálnék te buta? Mégiscsak nő vagyok valahol, így a méltató szavak, bókok rám is hatással vannak, nem hagynak hidegen.
    Érdekes, hogy két ennyire különböző ember is megtalálja a közös hangot, és ilyen jól tudja érezni magát a másik társaságában. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy te jóval toleránsabban állsz hozzám mint én hozzád. Azért ezzel én is tisztában vagyok és értékelem is.
    Mondhatnám, hogy legközelebb majd eljutunk a masszázsig is, de azt hiszem ez egy túlzottan optimista terv lenne. Viszont így is ügyesen megoldottad a feladatot és valami információval kitöltötted a beszámolóban ezt a részt is.

    Köszönöm a kedves és rajongó szavakat, még az én kőszívemet is meg tudták melengeni egy kicsit...na jó, egy kicsit nagyon!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Az Alizzal való legutolsó találkozásom az én hibámból "felejthetetlenre" sikeredett és attól tartottam, hogy már sohasem akar újra látni. Meggyászoltam rendesen, vertem a fejemet a falba - de a reményt nem akartam feladni. Eltelt pár hónap, majd egyszer csak levelezni kezdtünk - és kiderült, hogy már nem haragszik rám :)
    Nagy bátran randit kértem tőle, amit - nagy meglepetésemre és boldogságomra nem utasított el! Kicsit még finomítottunk a dátumon - mivel jól tudja, hogy mit szeretek vele csinálni, és ezt "azokon" a napokon nem lehet - és így érkezett el a mai nap, a randi napja.
    Persze mindezt vtr-en és személyes üzenetben bonyolítottuk le. Nagyon gyorsan jöttek tőle a válaszok, maximálisan korrekt mint mindig. Nála nincs okod kételkedni a vtr egyeztetés komolyságában :)
  • Megközelítés:

    A budai "Hegyvidék" szinte legtetején van a kuckója. Aki ismeri ezt a környéket, annak nem gond - én azért inkább GPS barátomat kértem meg egy kis segítségre. Kék buszok is járnak erre - a megálló szinte a ház előtt van. Parkolni is általában egyszerű a ház közelében.
  • Helyszín:

    A csodás helyen fekvő házban a már megszokott kis kuckójába invitált Alíz. Most is sejtelmes félhomály fogadott, kellemes és izgalmas zene (nem romantikus, csöpögős dalok) kíséretében. A szoba közepén a már jól ismert tatami, mellette a falon a bámészkodásra kíváló nagy tükör.
    Puha törcsivel vonultam a szép tiszta fürdőbe ahol bőséges tusfürdőválaszték állt rendelkezésemre.
    A környezet csillagos ötös, a vendéglátóm extraklasszis!
  • Lány külseje:

    Alíz külsejéről már sokan zengtek ódákat - és én is ezt a tábort szeretném növelni. Egész egyszerűen nem tudok betelni vele, még mindig megigéz ha meglátom! Imádom, ahogy gyönyörű szép szemével fürkészően néz, majd hirtelen igézővé és kacérrá válik pillantása. Hosszasan kellett csókokkal borítanom selymes bőrét a csiklandós kis fülecskéjétől a kislábujjáig. És milyen nagyszerű érzés őt simogatni, csókolgatni!
    Pazar alakjával ismét megbabonázott, hosszan kényeztettem a szépséges ciciket, simogattam gömbölyű popsiját, bújtam hegyeit és völgyeit (és persze barlangjait is) gyönyörű testének.
    Imádtam teljesen sima babapunciját dédelgetni, élveztem nedveit-ízeit. Ma újabb gyönyörű oldalát ismertem meg: ahogy a többszöri kéj után hason fekve kis fejecskéjét a párnájára tette, lehunyta szemeit és édesen mosolyogva pihegett - teljesen elolvadtam és akár napokig is csodáltam volna ezt az ihletett pillanatot.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor a fürdőből visszaérve beléptem a szobába és megláttam kedvenc (Oscar díjra érdemes) jelenetemet - el is dőlt, hogy "sajnos" ma sem fogom megismerni Alíz masszázstudományát. :)
    Alíz hason feküdt a tatamin, lábait behajlítva lógázta és közben gyermeki élvezettel majszolta a tőlem kapott csokit. Popsija varázslatosan gömbölyödött és csókra hívogatott, hátrafordulva kacéran nézett rám.
    A masszázs gondolata elillant és helyét más fajta huncut gondolatok foglalták el fejemeben. Törcsi le, és gyorsan a háta mögé lopakodva finoman hozzásimultam.
    Miközben hallgattam csacsogását a számmal felfedezőútra indultam szép hátán, és csókokkal borítottam el a kívánatos popsi félgömbjeit.

    Itt azért már Alíz beérzékelte vágyamat és a csokit letéve lesegítette magáról a szexi fekete fogadórucit, hogy aztán elém táruljon a szépséges meztelen "igazság". Ismét végigcsókoltam a nekem adott csodás testét, majd elérkeztem a két pompás félgömbhöz. Finoman széthúzva őket megláttam a hívogató kis helyeket és azonnal kényeztetésükbe is kezdtem. Nyaltam-faltam a szépséges sima kelyhet, bele-belekóstoltam a másik kis nyílásba is - és ezt Alíz is egyre növekvő lelkesedéssel nyugtázta.
    Ahogy haladt felfelé az úton, egyre magasabbra emelte csípőjét, szinte kiáltva mohó szám után. Nem akartam neki "csalódást" okozni, így aztán kisvártatva megérkezett a másik csoda amiért imádom Őt: légzése szaggatottá vált, kezét hátracsapva kereste az enyémet, karomat megmarkolva apró, majd nagyobb sikolyokat hallatva, hátát ívben megfeszítve a számba repült. Kicsit még incselkedtem vele, finoman megnyallintottam-megfújogattam boldogságom forrását, majd köszönetet rebegve hátulról hozzásimultam.

    Most én kezdtem vele az ő játékát játszani és ágyékomat a popsijához dörgölve úgy tettem, mintha.... Na ez egy alkalmas pillanat lett volna az elgyengülésre, pláne hogy Alíz igen csábítóan elkezdte mozgatni csípőjét, élvezkedve sóhajtozott...de megígértem neki, hogy "jófiú" leszek, és akkor sem akarok többet ha pisztoly szegez a fejemhez :)
    Ettől függetlenül mindketten élveztük ezt az incselkedést...és úgy tűnt, Alíz egy idő még jobban:)

    Aztán én mondtam ki a lányoktól várt mondatot: megfordulnál kérlek?
  • Levezetés:

    És Alíz megfordult, és én elakadt lélegzettel csodáltam "eddig még nem is látott" testtájait: azokat a csodásan remegő ciciket, a kéjtől reszkető pocit és a szendén megbújó kis madárkát!
    Nosza, lelkes udvarlásba kezdtem, s így az édes kis bimbók után megérkeztem csodás puncusához és ismét megkíséreltem boldoggá tenni. Nyalakodtam, de nemcsak a saját örömömre, mert feltett célom volt Alíz ismételt kielégítése is. Finoman segítségül hívtam ujjaimat, a másik kezemmel a popsija alá nyúlva megemeltem derekát - és ismét kezdődött Alíz csodás tánca az orgazmus felé. Egyre magasabbra emelte-tekergette csípőjét, keze az enyémet kereste, sóhajai egyre akadozóbbá váltak, aztán....megint és újra boldoggá tett.

    Én még tudtam volna folytatni kényeztetését, de most már "át kellett adnom" neki a lehetőséget, mert mint mondta, eddig túl passzív volt...:)
    Olajat öntött a kezébe, én a hátamra feküdtem, majd elkezdte a kisorit szeretni édes kis kezeivel. Aztán a cickóira öntött olajat és észbontóan-érzékien csúszkálni kezdett rajtam, puncusával simogatva az egyre jobban lüktető kisorit. Na, ez volt a második elgyengülésre hajlamos pillanat...de szerencsére ismét sikerült úrrá lenni magamon :)
    Pedig azért ez nem egyszerű lássuk be, amikor egy ilyen érzéki és gyönyörű nő olajos testével siklik rajtunk fel-s le, majd ráül a csípőnkre és puncusával dörzsöli a lüktető férfiasságunkat, amikor már majdnem (!) akkor kis kezébe fogja de egy kicsit sem eltávolodva tovább izgat-kényeztet, miközben az olajtól fényes gyönyörű ciciket markolod, a szemed fennakad és a végén hörögve elszállsz a kezei között!
    Elképesztően intenzív, erotikától fűtött, pazar élmény volt - főleg úgy, hogy szerintem Alíz is velem szállt ismét :)

    Zihálva borultunk egymásra, majd mellém feküdt és hosszasan beszélgettünk. Nemcsak a "masszázsban", de a beszélgetésben is kedvelem társaságát, mert roppant intelligens nő, szinte mindenről van véleménye.
    Itt kedvesen felajánlotta, hogy hátralévő időben egy kicsit megmasszíroz, de inkább én simogattam szép hátát és popsiját. Alíz csendesen "dorombolt" és szemét lehunyva, édesen mosolyogva nyugtatta fejét párnáján. Addig-addig kalandoztam simogatásommal, hogy ismét belémbújt a kisördög, és popsija mögé kerülve beletemetkeztem újbóli kényeztetésébe - az előzőekhez hasonló tetszési indexxel Alíz részéről. Tény, hogy nem tudtam betelni vele, de Ő is jó partner volt ebben a játékunkban.
    Sajnos az időm a végéhez közeledett, így el kellett szakadnom tőle egy zuhanyozás erejéig.

    Mielőtt kiengedett volna az ajtón, még egyszer hozzámbújt, szemeit lehunyta és ajkait szétnyitva egy olyan puha csókkal lepett meg, hogy minden erőm elhagyott és csak remegtem sután....olyan igazi romantikus-szeretős csók volt ez, puha és selymes, sokat ígérően elbúcsúzós.
    Remélem ma "jófiú" voltam és így nincs akadálya hogy újra élvezhessem e sejtelmesen gyönyörű nő társaságát!
  • Elszámolás:

    csokorral fejeztem ki hódolatomat a másfél órás csodáért.
    És amit az ajándékba vitt csokival (és velem) művelt...azt érdemes megtapasztalnotok :)
  • Összkép:

    Soha nem bocsátottam volna meg magamnak a múltkori hibámat ha Alíz fel nem oldoz. Minden alkalommal képes teljesen elcsavarni a fejemet, elfeledtetni velem hogy kivel és hol vagyok. Csodálatos órákat tölthettem vele, amiért nem tudok eléggé hálás lenni neki.
    Ő az egyik legizgalmasabb és egyben a legkiismerhetetlenebb nő az oldalon - így már előre "rettegek", hogy erre az írásra majd milyen értékelést kapok tőle :)
Happy Massage