• Ingrid

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először és nem utoljára látogattam meg Ingridet, így a bevett módon, Viberen egyeztettem a randi időpontját 2 nappal korábban. Simán ment, hamar találtunk megfelelő időt. Ettől függetlenül telefonon érdemes érdeklődni.
  • Megközelítés:

    Újbuda központi részén található a kis masszázskuckó, egy nemrég épült lakóparkban. Békávés lehetőségek garmadája áll rendelkezésre, az Allee-tól egy rövid sétára van, ahol parkolni is könnyű. Esténként elég horror a ház környéke ilyen szempontból, napközben sem sokkal jobb szerintem. Könnyen elérhető, az biztos.
  • Helyszín:

    újszerű garzon az egyik felsőbb emeleten, csinosan és ötletesen berendezve. Maximális tisztaság és rend jellemzi. Külön franciaágy biztosítja a huncutkodós terepet a masszázságy mellett. A bejutás diszkrét, a lakás nagyon közel van a lifthez. Fürdő is tip-top, 2 db törölközőt kap a kedves vendég. A rengeted tusfürdő alig fér el a kád szélén, tehát van mibű választani. Lágy zene, illatgyertyák teszik még intimebbé az eseményt.
  • Lány külseje:

    Az oldalon található fotó hűen adja vissza Ingrid bájosan sportos testalkatát, az arckitakarástól sem kell tartani, nagyon kedves és mosolygós lánnyal van dolgunk (illetve neki velünk). Bársonyos bőr, tenyérbeillő cicik jellemzik, amelyek esetében oly nagyszerűre sikerült a beavatkozás, hogy a szilikátok alig érzékelhetők, nagyon természetes hatást keltenek. Mini fazont hagyott ez alkalommal odalent. Vállán egy sokatmondó tetkó ékeskedik. Egy nagyon vadító piros szettben fogadott, amihez még egy remekül passzoló fülbevalót is talált. A kedvenc színem, meglepett vele.
  • Erotikus masszázs:

    A beindítást követően a masszázspadra irányított Ingrid, ahol gondosan elhelyezte a végtagjaimat és letakarta amit le kellett. A lábaktól indul az igen szakszerű és lényegre törő masszázs. Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel. A falon sorakozó oklevélfüzér mindent elmond, illetve mégsem. Át kell élni a profizmust. A masszázs közben változatos témákat érintve csevegtünk, így hamar elszállt az idő.
  • Levezetés:

    A masszázst megelőzően kölcsönös kényeztetésre neveztem be, amit jómagam indítottam Ingrid kéjbarlangjában apró csókok közepette és az ujjaimat is bevetve. Fordulást követően csak elterülnöm kellett, Ingrid átvette a kezdeményezést és egy csúszkával kombinált érzéki franciaóra következett. Az oktatás kiterjedt a szerszám környékére is, keze eltévedt alsóbb szektorokba is. Nem mondanám semmiképp pornósnak, inkább barátnősnek. Ezt követte egy aktus-imitáció magyarosan mondva reverse cowgirl pozícióban, majd a cicijeit és kezeit is bevetve idézte elő a robbanást. A második felvonás már rövidebb volt, ott szájjal és kézzel repített ismét a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Borítékban helyeztem a virágcsokrot az asztalkára. A csokor mérete az élményhez viszonyítva csekély, így elég nagyvonalú kombóról beszélhetünk. Nem vitásan újfent megérte a látogatás.
  • Összkép:

    Szuper élmény egy profi masszőrtől, erősen ajánlott kategória. Visszatérő vagyok, leszek. Nincs maszatolás, megdolgoz rendesen!
Happy Massage