• Renáta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon vettük fel a kapcsolatot, akkor még nem gondoltam semmi rosszra, normális, kedves lány benyomását keltette. Megegyeztünk egy késő esti időpontban, elmagyaráztam hogy kell eljutni hozzám, és vártam.
  • Megközelítés:

    Nálam voltunk, a hölgy késett több mint fél órát a megbeszéltekhez képest, de ezt telefonon jelezte. A buszmegállóban találkoztunk, próbálta leplezni a"kísérőjét", de azért észrevettem. Ez valamennyire el is vette a kedvem, mert telefonon azt mondta, hogy egyedül jön. Mindegy, ha már eljött, azért próbáltam jól érezni magam.
  • Helyszín:

    A lakásban a fürdőszobát nem vette igénybe, csak a wc-t, így én le is mondtam a kölcsönösségről (és még sokminden másról, de ezt majd lentebb részletezem).
  • Lány külseje:

    Fiatal 20 év körüli lány, úgy vettem észre, hogy jóval alacsonyabb, mint ami fel van tüntetve, de összességében jól nézett ki. A bőre is barnább (és nem a szoláriumtól), mint amit a képeken látni, de a neve, és az arca alapján nyilvànvaló az etnikai hovatartozása.
  • Action:

    Mint már írtam a telefonban nem gyanakodtam semmire, normálisan tájékoztatott, és azt mondta, az órában minden beletartozik amit szeretnék. Na, ez csak telefonon volt így, a helyszínen már vagy kifogások, vagy csak le se szarta, amit megbeszéltünk.
    Megérkezünk, elmegy Wc-re, és ott el is van, vagy öt percig. Visszajön, rendezem amit kell, javaslom, akkor talán kezdjünk neki. Jó, de elfelejtett gumit hozni. Sebaj, nálam van, ennek nem örült annyira. Én már rég meztelen vagyok, ő még a pulóverjével bibelődik. Jó öt percbe telt, amíg a ruhái nagyrészét levette, de a zoknit, és a pólóját magán hagyta, mert ő fázik. Oké, akkor várom, hogy elkezdjen franciázni, amikor nagynehezen hozzám ér csörög a telefonja, és felveszi. Közli a hívó féllel, hogy már megérkezett stb. Akkor végre nekiállt, de alig éreztem valamit olyan gyengén csinálta, és amint felvettem volna a ritmust mindig abbahagyta. Jó öt perc szenvedés után, mondtam, majd én felállítom magamnak, ő csak feküdjön le, és várja a támadást. Ezt hallva érezhetően megkönnyebbült, én viszont már kissé idegesebb voltam. Amikor készen álltam, felhúztam a gumit, és betettem. Elfogadom, hogy nem lehetek mindenkinek szimpatikus, de itt a minimális elvárás is hiányzott. Csak feküdt alattam, két keze széttárva, feje oldalt hajtva, a félhomályban ugyan nem tudtam tisztán kivenni az arckifejezését, de valószínű nem volt a legpozitívabb. Csókkal nem is próbálkoztam. Minimális hanghatás, vagy reakció nélkül tűrte, hogy tegye a dolgom, de ennek fényében nem is csoda, hogy nem sikerült ellőni a patront. A gyenge francia miatt meg sem fordult a fejemben, hogy így fejezzük be, unott arcát látva, oda sem akartam élvezni, meg valószínű nem is hagyta volna, a pólójától az Istennek sem akart megszabadulni, így javasolta, hogy a hasára tárazzak ki. Jobb híján így is tettem, azon én lepődtem meg a legjobban, hogy jó sok anyag messzire kijött belőlem, így elkerülhetetlen volt, hogy a pólójára is jusson néhány csepp. Már az első élvezés közben mondta, hogy "a francba! Erről nem volt szó" teljesen elrontva a minimális élményt is. Ez volt az a pillanat, amikor végképp meguntam ezt a szenvedést. Mondtam, hogy öltözzünk, és vegyünk érzékeny búcsút egymástól. Ez volt az egyetlen kérésem, amit örömmel, kifogás nélkül teljesített.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem az egy óra tiszteletdíját, "benne minden amit szeretnék". Amikor ez nem így volt eszembe sem jutott reklamálni, a végén örültem, hogy megszabadulok tőle. Jóval az átlag alatt volt, így annyira érzékenyen nem érintett a veszteség. Ezért a fél órás programért már inkább átlagos ár.
  • Problémák:

    Tisztában vagyok vele, hogy én kockáztattam azzal, hogy ingyenes hirdető, hogy kisebbségi (akik nagy többségével nekem nem volt szerencsém, az elenyésző kisebbségtől viszont felejthetetlen élményeket kaptam), hogy nincs beszámolója stb. De f@sz feláll, ész megáll. A nettó lehúzás, is benne van a pakliban. A következő majd jobb lesz.
Happy Massage