• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen ment, amikor elérhető volt az adatlapon, rögtön fel is vette.
  • Megközelítés:

    Váci út mentén találhatod meg őt, szerintem bárhogyan akadálytalanul elérheted őt. Parkolás kicsit macerás talán a közeli irodaházépítkezések miatt, de nem vészes.
  • Helyszín:

    Talán 80-as évekbeli tömbház magasabbik emeletén nyílik az ajtó. A hancúrszoba nem paneles, hanem egészen nagyméretű, bőven akad hely mindenre, főleg a kényelmes nagyméretű franciaágyra természetesen. Fürdőszoba rendben. A berendezésből összességében azért rögtön láthatod, hogy ez munkahely és nem lakóhely, de ez nem hinném hogy bárkit zavarna.
  • Lány külseje:

    Lara egy magas, hosszúhajú és hosszúcombú hölgy, akinek helyes arca engem nagyon emlékeztet Eszményi Viki nevű énekesnőre. Ő egy valódi MILF, adataiból és fényképeiből rutinos makkerként tökéletesen következtethetsz arra, aki várni fog. Kisportolt kőkemény tinitestet ne nála keress, de ha egy puhán tapintható, meleg és érzéki asszony testéhez akarsz hozzábújni, akkor pont jó helyre jöttél. Formás és igen jól habzsolható közepes nagyságú cickók, markolásra termett öl és dögönyözhető popsi, mindemellett nagyon figyelmes és vendégszerető hozzáállás, szerintem még a gyámoltalanabb makkertársaknak is ideális választás!
  • Action:

    Bár Lara írja is, hogy elsősorban masszázslány, szimpátia esetén aktussal, én nemigen gondoltam arra, hogy masszírozzon, hanem egyből hosszas állva csókolózásba bonyolódtunk, bensőséges csókokat kaptam tőle, egészen komoly beleéléssel és puhán csókol. Közben igyekeztem lehántolgatni róla a fehérneműrétegeket mint a hagymát, volt pár trükkös kötős ördöglakat, nem csak a szokásos melltartó-bugyi kombó, amúgy dögös volt benne, de nélküle még inkább.
    Amikor Éva-kosztümben állt, élvezettel átöleltem és leültettem az ágyra, és míg én álltam, addig is mohón rávetette magát kemény farkamra, nagyon jó a szájjal kényeztetésben. Az ágyba fekve aztán tovább smároltunk, mert nagyon jólesett mindkettőnknek. Ekkor duzzadt farkam már a markában feszült, én pedig nyitott tenyeremmel dörzsölgetni kezdtem ölét, majd ujjaimmal is igyekeztem felizgatni őt. Szájáról leválva elidőztem pár percig a nyaka körül, suttogtam fülébe mindenfélét hogy libabőrös legyen, aztán rendesen megszopogattam szép melleit. Megjegyzem, jól bírja a dögönyözést, sőt úgy vettem észre, szereti is a határozottabb fogásokat, nála nem csak lehelgetni lehet a cickót és a puncit! Hosszú combjai közé férkőztem, belső oldalukat megrágcsáltam kicsit, aztán belenyaltam a csuporba, szép szőrös és fazonírozott muff, ifjúkoromban nem is láttam mást csak ilyent, jó az a csupasz barack is, csak néha uncsi, mert majd minden lány borotválja már. Miközben jó sokáig és jó mélyen nyaltam, fel-felnéztem a két ringatózó mell között arcára, igazi megélt kéj tükröződött rajta, állt is kopasz asszisztensem keményen, mint az AC/DC. Azt hiszem, sikerült őt a csúcsra juttatnom, bár nem a hangosan élvező nőtípus, de a csípőmozgások és rándulások eléggé árulkodóak voltak.
    Gummerért kiáltottam, és magam alá gyűrtem őt, nem kezdtem egyből pumpálni, hanem újra hosszú csókpárbajba kezdtünk, éreztem ahogyan közben farkam maximális méretére duzzad, miközben vele együtt tágult Lara puncija. Akkor aztán a szokásos lassú-gyors váltásokkal késztettem őt érzéki halk nyögdécselésre, közben úgy fordítottam oldalra, hogy egy pillanatra se váltam ki belőle, így viszont oldalfekvésben tökéletesen és erősen meg tudtam markolni a ciciket, és egyik kezem hüvelykujjával jó erősen masszíroztam duzzadt klitoriszát, nagyon rendben volt így ez a pásztoróra. Szép hosszan keféltem őt, de tudtam, így soha nem fogok elélvezni, ezért lovaglásra buzdítottam, amit nagy kedvvel teljesített, klassz volt érezni, ahogyan teste súlyával rám ereszkedett. Megtalálta a pozíciót, amelyben neki a legjobb volt, előre-hátra ringatózott rajtam, én néha felnyúltam és két kezem a tarkója alatt összefűzve csókra húztam magamra, aztán visszaengedtem, hadd élvezzen a kicsike. Talán az ötödik ilyennél aztán nem engedtem visszaegyenesedni őt, megragadtam csípőjénél, és a tőlem telhető leghevesebb mozdulatokkal mindkettőnket csúcsra juttattam, kitört a Vezúv mint Pompejiben, aléltan feküdtem pár percig levegő után kapkodva.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlagra számíthatsz, amit a hölgy nyilvánvalóan meg is érdemel.
  • Összkép:

    Nagyon jól sikerült a randim egy intelligens tapasztalt nővel, minőségi szexxel.
    Gondolom ha úriember vagy, hasonló elbánásra számíthatsz!
Happy Massage