• Kinga

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sziasztok,régóta szemezgettem Kingával nagyon nagy vonzereje van a hölgynek :-) telefonon hívtam majd üzenetben egyeztettünk,csadás hangjával el is csábított :-)
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem,nem ismerem a környéket így GPS hívtam segítségül, lakótelepi rész,napközben amikor mindenki dolgozik sok szabad hely lehet,de én később mentem így nehezebb volt parkolni!
  • Helyszín:

    Lakótelepi fíling megvolt az elején,10 skálán 7 értékelném! Viszon nagyon hangulatos!Higénia nagyon rendben,szájviz,tusfűrdő,szoba hangulatos mintha a barátnőmhőz magyek haza fíling, matrac van a masszázs ágy helyett nekem tetszett kényelmes
  • Lány külseje:

    Mivel arccal hirdet a hölgy ezért nem volt meglepetés pontosan úgy néz ki mint a képeken én nem sok retust vettem észre tényleg hibátlan nekem,popsi finom kerek,cicik kézbe illők,szolis bőr!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem a hölgyhöz csengettem könnyen feljutottam az Xedik emeletre, Ott már az ajtóban elbújva van várt! Az első pillantásra megfogott a bája a kedvessége a jófejsége! Közvetlen jó humorú csajszi, kicsit elkeztünk ismerkedni beszélgetni aztán kaptam egy törölközőt, visszatérve a matraca helyezkedtem el, És kaptam egy hihetetlen jó erős masszázst, nagyon szakszerűen minden apró kis csomókra koncentrálva masszírozott végig a talpamtól a fejem búbjáig, Ő tényleg tanulta tényleg profi masszást kaptam, közben dumáltunk nagyon jó rá lehet érezni az ő humorára aki vevő rá az nagyon jó érezheti magát, folyamatosan incselkedik megtörténnek a finom erotikus besimogatások a combom között, fantasztikusan tudja hogy mi kell a férfiak :-)
  • Levezetés:

    És jött a várva várt meg fordulhatsz ha akarsz jelszó, hát nem haboztam, És következett egy fantasztikus kényeztetés álmaimban nem gondoltam volna hogy ilyen jó 1h-t fogok tölteni a hölgynél!Emberek olyan franciás kényztetést kaptam a fülem kettéált:-) mélytorok,golyszik,ánusz,minden ami belefér szóval borzalmasan jól sz@pik :-) próbáltam minél tovább húzni de szerintem egy 15 perc volt ez a max aztán a plafonig lőttem :-))) finoman megtisztított aztán elmentem letusolni remegő lábakkal
  • Elszámolás:

    Extra szerintem nincs,de nem érdeklődtem,korrekt hőlgy! Eszméletlen jó masszázs ami nekem fontos és ezt tudta fokozni! Nekem nagyon megérte
  • Összkép:

    Első látásra szerelembe tudtam volna esni,de tudom hol a helyem!Ez csak illúzió de a legmagasabb foka :-) biztos visszajáró vendég leszek és remélem mihamarabb visszatérek! Vigyázzatok rá !
Happy Massage