• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves Apollobrown-om !

  Aaaa nagyon jó beszi lett , élvezetes :)) köszönöm szépen ! :) és hogy Istennőd lehetek ... ennek külön orulok :) Orulok hogy újra lathattalak :)

  Sok-sok csók neked ! :)

 • Egyeztetés:

  szerettem volna repetázni régóta, az első találkozónk felülmúlása miatt, ezért privátban érdeklődtem a rendelési ideje iránt és találtunk egy mindkettőnknek kedvező időpontot. Másnap telefonon, majd vtr-en is megerősítésre került a találkozó, bár talán az első alkalom előtt is csak online egyeztettünk volna. Mindegy, a lényeg, hogy simán ment minden. Nem is emlékeztem, hogy milyen cuki vékony hangja van.
 • Megközelítés:

  ezen a helyen még nem találkoztunk, de a térképet megnézve megnyugodtam, hogy nem lesz nehéz. Street view segített és amúgy is könnyen megtalálható az utca a házszámmal együtt. A ház előtt parkoltam le szinte, illetve a szomszéd lépcsőház előtt, volt hely bőven, lehetett válogatni. BKV-val is könnyű, busz, villamos van, talán még troli is járhat a közelben.
 • Helyszín:

  4 szintes panelház felújított lakása könnyen azonosítható bejárattal. Nagyon nem kezdtem el szétnézni, mert örültem a viszontlátásnak és a látvány is több volt, mint étvágygerjesztő. A fürdő rendben volt, mindennel felszerelve, kis pohár külön kikészítve. A hálószoba kényelmes méretű, az ágy szintén.
 • Lány külseje:

  helyes lány, van benne valami egzotikus, illetve nem tudom megmondani, hogy mi pontosan, látni kell, de nekem nagyon bejön. Kedves, mosolygós, alkata pont, mint a képein, nincs utómunka, nem lesz meglepetés. Hosszú, finom szálú vörös haj, természetes cicik tökéletes méretben és formával megáldva, brazilos kerek popó és mindene formás, jó alakja van. A hab a tortán egy csodás külalakú ápolt nuni, csupaszra húzva, nevezném punciszépségversenyre. A fogadóruha egy fehér egyrészes, azonnal merevedést okozó, jól feszülő darab. Tökéletes!
 • Action:

  belépés, üdvözlő puszik, majd a cuccaim ledobálása után már mutatta is az utat befelé. Előttem ment, jól riszálta a popót. Beérve összeakadtunk és csókolózni kezdtünk, de gyorsan jeleztem, hogy elrohannék egy könnyítésre és akkor megmosott kézzel már bárhová nyúlhatok, főleg, hogy ekkor tűnt fel, hogy a ruha alatt nincs fehérnemű. Kétbetűs kitérő után visszatértem és újból felállva kezdtünk smárolni, közben jeleztem, hogy segíthetne megszabadulni a ruháimtól. Le is húzott mindent, a zoknit elvállaltam magam. Még így lemeztelenítve sem könnyen akartam szabadulni és ölelkezve smároltunk tovább. Én a hátsóját simogattam a ruhát felhúzva, ő pedig az oldalamat, hasamat. A keze ügyébe nyomtam a már álló botot és kértem, hogy ne hagyja ki a simogatásból. Finom kézmozdulatokkal simogatta végig teljes felületén, aztán verni kezdte szintén óvatos mozdulatokkal.

  Nehezen, de rászántam magam a távozásra és meglátogattam a fürdőt. Tisztálkodás, szájvíz és ugrás vissza az ágyhoz. A ruhájából én szerettem volna kihámozni, ezért megvárt, majd állva újból egymásnak estünk. Nyakánál fogva húztam magamhoz és pergő nyelvvel smároltunk. Imádom a csókját, hosszú, beleélős és mély, kihagyhatatlan. Közben már alul játszott a szerszámmal, én pedig húztam fel a ruháját és megszabadítottam tőle. Utána a melltartót is kikapcsoltam, innentől mindketten pucéran ölelkeztünk és játszottunk a másikkal.

  Hamarosan megszakítottuk ezt az idillt, hogy sokkal komolyabb dolgoknak is teret hagyjunk. Lefeküdtem az ágyra hanyatt, ő pedig egyből rám mászott és kis felvezetés után nekiesett a bohóc polírozásának. A kezét egyáltalán nem használta, szigorúan szájjal foglalkozott a műszerrel. Ráhajolva, a felénél is többet eltüntetve kezdett finoman szopogatni és folyamatosan pergette a nyelvét a makkom végén. Nagyon bejött ez a stílus, hosszan élveztem is a helyzetet. Kezét csak annyira vetette be, hogy megigazítsa a belógó hajtincseket. Ezt látva neki is álltam felfogni a haját és többször beletúrva a hajába kezdtem igazgatni a szálakat. Fejét kézben tartva fogtam oda a haját, közben rendületlenül dolgozott a nyalókán. Most nem láttam a nyálat végigcsurogni a farkamon, de nem volt gond a nedvesítéssel, minden tökéletesen alakult. Egy idő után alulról ellentempózni kezdtem és mintha mi sem történt volna, ugyanazzal a lendülettel és mélységgel folytatta az ápolásomat. Borítékolva volt a jó befejezés, egyre gyorsítva vette ki-be a kígyót, amit egy óriási sortűzzel jutalmaztam. Utána még legalább egy percig szopogatott és csak akkor nézett fel mosolyogva és szaladt el a teherrel a fürdőbe.

  Rendbe rakta magát, majd visszafeküdt mellém. Finoman simogatta a mellkasomat és a hasamat. Átkarolt és újabb csókcsatába kezdtünk, a lábait is hozzám szorította, ettől lentről jött is a jelzés, hogy ne vesztegessük az időt, folytassuk az akciót azonnal. Hátára fordítva kezdtem újabb nyelvszkanderbe, majd fokozatosan lejjebb haladva, kezdtem a cicik alapos gyúrásába, illetve a bimbók nyalásába. Úgy láttam tetszett neki a törődés, mert a bimbók igen csak megmerevedtek, amelyik nem volt a számban, azt nyálas ujjheggyel dörzsöltem. Halkan sóhajtozott közben, én pedig egyre lejjebb haladva kezdtem a punci környékének felderítésébe és mindenhol körbenyalogattam, mielőtt a szirmok közé keveredtem. Óvatosan, finoman kezdtem neki, ő is így ért hozzám, ezért gondoltam, ez lehet a megfelelő út. Becsukott szemekkel, apró sóhajokkal követte a ténykedésemet. Közben kézzel elkalandoztam minden irányba és próbáltam rájönni, mire reagál intenzívebb sóhajokkal. Nem érzékeltem változást és a levegővételeiből sem tudtam eldönteni, hogy jó-e, amit csinálok, de kitartóan nyalakodtam, próbáltam erősebben rányomni a nyelvemet a csiklóra, illetve a popsit simogatni, de nem volt változás. A feladáson és a gumin gondolkodtam, amikor mégis visszaváltottam újból óvatos nyalásokra, egyúttal felnyúlva kezdtem simogatni a ciciket. Ekkor mintha szaporábbá kezdett válni a légzése, ezért folytattam így tovább. Hamarosan egyik kezével elkezdett simogatni, a másik kezét meg átkulcsoltam az enyémmel és a nyalást folytatva, egyre jobban kezdett szorítani, majd a hangja is kezdett megjönni. Mintha felért volna a csúcsra, de még nyaltam, így még egy hullám jött, amiben folyamatosan sóhajtozott, amíg csak el nem tolta a fejemet pihenőt kérve. Nem gondoltam volna, hogy menni fog, de sikerült elmennie, ettől azonnal menetkésszé váltam.

  Ahogy levonult a hullám, ráhajolva csókoltam szájon és kézzel elindultam megsimogatni a tetthelyet, de eltolta a kezemet, hogy még érzékeny a külső részeken. Így az arca elé térdelve adtam a szájába, amit enyhén oldalra fordulva bekapott és párszor megcumizta, mielőtt felvarázsolta volna rá a munkaruhát. Legutóbb csak lovaglóig jutottunk és abban kivégződtem, ezért most missziben kértem az első etapot. Bebújtam és egyből felötlött, hogy miért volt múltkor csak egy póz. Az átlagnál szűkebb az alagút és amilyen odaadóan, teljesen rám hajolva lovagolt, elvesztem azonnal. Mindkét feltétel teljesült most is, a különbség a pózból adódott. Hanyatt fekve, fejét az ágyról enyhén lelógatva várta, hogy betegyem. Azonnal ráfeküdtem és a hajába beletúrva, azzal együtt alulról megtartva a fejét kezdtem a lökéseket. Finoman kezdtem, hogy szokjam a szűk barlangot és lehetőleg ne durranjak hamar. Közben folyamatosan smároltunk, amikor éppen nem a füléhez hajolva nyögtünk. Hangosan lihegtünk, közben húztuk magunkat a másikhoz. Legszívesebben maradtam volna élvezésig ebben a pózban, de kíváncsi voltam, milyen érzés lehet a többiben.

  Jó döntés volt, mert ahogy elkezdtem a lábait a nyakamba venni, magától felhúzta mindkettőt és szorosan összezárta, így premier plánban és kéjes szemekkel néztem, ahogy a kolbász elmerül ebben a gyönyörű punciban. Pihenésképpen a formás vádlijait puszilgattam, a reszelést egy pillanatig sem abbahagyva. Ezt a műsort addig folytattuk, amíg szinte azt nem éreztem, hogy bármelyik pillanatban katapultálhatom az utódaimat, ekkor mentő ötletként kicsit pihenő fokozatba váltottam és hátra támaszkodva lassan teljesen ki, majd tövig benyomtam a virgácsot percekig.

  Ezzel sikerült még egy kis időt nyernem és oldalra fordítva, az ágyra letéve mindkét lábát féloldalasan nyomtam belé a rudit és ebben a pózban is töltöttünk egy kis időt. A szűk punci ebben a pózban is nagyon hatékonynak bizonyult, a hátsójába és a combjaiba belemarkolva húztam magamra és tempóztam gyorsan. Pár nagyon finom csapással megkínáltam a popsit, nem lehetett kihagyni azokat a kerek farpofákat, az ujjaimat pedig húztam végig a száján, miközben szexeltünk. Megint annyira tetszett az érzés és látvány, hogy boldogan végeztem volna ebben a pózban is, de még a kutyusra nagyon kíváncsi voltam, ha már eljutottam idáig.

  Fordulás és azonnal bepucsított elém. Finoman toltam be a brét hátulról, a tempót sem vittem túlzásba, főleg, hogy kivégző pózban voltunk. Először csak a kerek seggét markolászva húztam magamra, majd megragadtam a derekánál és egyre gyorsabb tempóban kezdtük tolni. Amikor érezte, hogy a vállait elkapva húzom magam felé, homorított egy nagyot, ettől nagyon szexi látványt nyújtott a háta, újabb seggrepacsikat kényszerítve ki belőlem. A tempót egyre gyorsabbra vettük, majd éreztem, hogy nem sok maradt már hátra és próbáltam sokáig tartani, főleg, hogy a hangja is kezdett újból megerősödni. Utolsó pillanatig kitartottam és csak a díszlövések előtt húztam ki és szabadultam meg a szkafandertől. Arra gondoltam, hogy ráélvezek a popóra, de nem egyeztettünk, ezért ő fénysebességgel megfordult, hogy a szájába végezzem, de ekkorra már nem tudtam visszafogni és kiadtam magamból mindent a lepedőre. Kérdően nézett, de mondtam, hogy teljesen mindegy, óriásit durrantam, teljesen elégedett voltam. Meg is beszéltük, hogy minden pózban fenomenális volt és legközelebb nem lesz váltogatás, egyet választunk és nyomjuk kifulladásig. Dumcsiztunk még egy picit, majd zuhanyoztam és elbúcsúztunk.
 • Elszámolás:

  ami az adatlapon szerepel, azt meg is csinálja magától korrekt módon, nincs elhúzódás vagy kifogáskeresés. Nincsenek extrák. Az átlagos csokorméret a legvégén került átadásra
 • Összkép:

  Húúú! Tudtam, hogy nagyot fogunk menni, ha minden összeáll, de ennyire azért nem számítottam. Minden pózt nagyon élveztem, bármelyikben el tudtam volna repülni. Nagyon odaadó, kedves, oldott, hihetetlen milyen dolgokra emlékszik a legutóbbi alkalmunkról. Finom a csókja, a szex elejétől végéig tökéletes volt, ezt nehéz lesz fokozni, de törekedni azért lehet rá. Fogok is, de ha mindig csak ilyen lesz, akkor is vigyorogva lépek ki az ajtaján. Most kerül igazából helyére a besorolása, ami azt hiszem nem vita tárgya.
Happy Massage