• Cindyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Cindyke reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat. Sajnálom , hogy ilyen ritkán jösz hozzám szinte egy évben egyszer de teljesen megértelek a fájdalmaid miatt. Bizok benne mielőbb rendbe jösz és folytathatjuk a randikat:-). Én is jól éreztem magam veled mint mindig is. Sokszor puszillak és mielőbbi gyogyulást kivánok:-) Csók Cindyke

  • Egyeztetés:

    Cindikét,mát korábbról ismertem,és mivel ma nagyon ramatyul voltam,hát gondoltam felkeresem egy jó masszázsra,hátha tud segíteni rajtam.Azonban csodálkozva tapasztaltam,hogy áttért a sötét oldalra.Viberen ráírtam,és már mehettem is.1 óra múlva ott voltam nála
  • Megközelítés:

    Én mindig bkv-val érkezem hozzá,mert onnan csak egy 150 méter séta a ház bejáratáig.A parkolás is megoldható a ház közelében.Szerintem még egy kisgyerek is megtalálná a címet.Mikor megérkeztem ,megkaptam a kódot,és irány befelé az épületbe,majd liftbe be ,és x-dik emeletre fel.
  • Helyszín:

    A lakás szépen berendezett modern építésű kéjlak.Mint mindig most is pedáns rend és tisztaság fogadott.A szobában egy nagy franciaágy,és egy tükrös szekrény van,ami a vizuális élmény fokozására elengedhetetlen.A fűrdő topp kategória.Művirág a mosógépen ,és tengeri herkentyűk a mosdó szélén.Van szájvíz,hozzá kis pohárka,dezodor,és még lehetne sorolni.
  • Lány külseje:

    Cindike semmit sem változott az elmúlt egy évben.Bombasztikus formában van.Mikor ajtót nyitott nekem nem hittem a szememnek.Piros fehérnemű szett még jobban kiemelte amúgy sem nem észrevehető domborulatait.Szőke rövides haja,szerintem már lassan védjegyévé vált ,és ezen a mai napig nem változtatott.A popsi teljesen rendbe van .szép formás,jól markolhatóMikor meglátott ,nagyon megörült nekem ,hiszen régen találkoztunk,és egyből érdeklődéssel kérdezgetett.
  • Action:

    Fűrdés után egy nagyon intenzív masszázst kaptam tőle.Igazából mindenem fájt,és mindent bevetett ,hogy enyhítsen a fájdalmaimon.Kérdezte is tőlem,hogy miért nem mentem rendes masszőrhöz ,mire én közöltem vele,hogy ők ide már kevesek.
    Csak úgy az elején leszögezném,hogy Cindike elsősorban masszázs lány,csak most valamiért elcsábította a sötét oldal (legnagyobb örömömre),de nála a program fő része a masszázs,és nem pedig a szex.Ezt tessék tudomásúl venni.
    Masszázs után fordulásra invitált,és a combokat vette kezelésbe.Nagyon erős gyúrást kaptam,ami végkép ellazított,majd rátért az erotikus részre.
    Francia tudását csillogtatta meg ,ami ugyan olyan színvonalú volt mint régebben.Érzéki,nem kapkodós,de ugyanakkor szenvedélyes.Hiába!Ő ízig vérig nő,aki szereti a pasikat.Franciás oktatása végül meghozta az eredményt,és hatalmasat élveztem ...
    Mivel az időnk sajnos lejárt ,így kértem egy fél óra hosszabbítást,aminek örömmel tett eleget.Mellém feküdt,simogattuk egymást,elcsattant pár kisebb csók is,majd megragadta újra éledő férfiasságom,és elkezdett játszani vele.Én sem voltam rest..Letepertem,és kényeztettem,ahol csak tudtam.Csodás cickóival kezdetem,majd egyre lejebb haladva elértem a boldogságközpontját,ahol én mutattam be francia tudásom.Nem kellett sok,kb 5 perc után kéjes hangok közepette vendéglátóm elérte ténykedésem katarzisát.
    Hagytam lenyugodni,majd fel kúsztam hozzá,és gumit húzott.Misszionárius pózban tettem magamévá
    és egy nagyon finom szeretkezésben volt részünk.Sajnos a körülmények ellenem dolgoztak,így nem is választottam más pózt,így küldtem az utódokat a gumiba.
    Miután magamhoz tértem elmentem fürdeni,és tipliztem el,de remélem nem utoljára találkoztam ezzel a gyönyörű nővel
  • Elszámolás:

    Minden rendben ment.Randi után tettem le az asztalra a régi pesti átlagnak megfelelő plusz félórával megtoldott ajándékot.
  • Összkép:

    Én nagyon jól éreztem magam Cindivel,és remélem mielőbb találkozunk még ,és ott folytathatjuk ahol abba hagytuk a randit.
    OLYAN vendégeknek ajánlom akik nem azért mennének hozzá,hogy egy órán keresztül perverz vágyaikat kiéljék rajta.Ő elsősorban masszőr,de szimpátia esetén el lehet csábítani ,és akkor át adja magát a gyönyörnek..Tessék vele nőként bánni,úriember módjára viselkedni,és ő ezt meg fogja hálálni
    Köszönök mindent,még találkozunk.
Happy Massage