• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző látogatásomkor kaptam Pamelától egy sms-t amit akkor nem töröltem ki és a szombati történet innen indult.
    Esélytelenek nyugalmával (lévén heti néhány napot dolgozik és azt is csak hétköznap ) küldtem egy érdeklődő sms üzenetet,melyre szinte azonnal érkezett kedvező válasz sms-ben. Szóban folytattuk a találka időpontjának fixálását.Gondolat és a két puszi között 40 perc telt el.Azt hiszem szerencsém volt.
  • Megközelítés:

    Újpest központibb részéhez közel eső lakótelepi ház.Parkolás nem okozott kihívást és hétköznap is ingyenes.Metrópótló 2 utcára-akárcsak a villamos jár a háztól.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás érzésre a kisebbik fajtából.Rövid előszoba,balra tetthely 1, jobbra fürdő wc, folyosó végén jobbra tetthely2, szemben konyha.Előszobában cipő le, többi felszerelés a légyottnak helyt adó 2. számú szobában került letevésre.Ennek berendezése kitöltötte a rendelkezésre álló helyet. Nagy franciaágy,komóddal,rajta tv,illatmécsesek,kis éjjeli szekrény lámpácskával és a szükséges kiegészítőkkel.Telefonról szólt a zene,enyhe félhomály a leengedett redőny miatt ,kellemes jóleső meleg és finom illat lengte be a helységet.
  • Lány külseje:

    Pamela ezúttal is jól nézett ki.Magas, kacér, harmincas éveinek derekán járó nő, vállig érő sötétebb hajjal,hatalmas mandula szemekkel,szépen ívelt ajkakkal, fehér fogakkal.
    Telt formás melleit mindkettőnek számára előnyös melltartó mögé rejtette, akárcsak popsiját,melyet szintén falatnyi bugyi takart/ tett még csábosabbá.A tökéletes antréhoz szolibarna bőre és kellemes orgánuma csatlakozott.
  • Action:

    Legutóbb azzal zártam soraimat,hogy sok lehetőség kimaradt ,melyet szeretnék valamikor bepótolni.Fél óra randit engedélyezett számomra az élet így gyors, ugyanakkor alapos fürdés,szájvizes öblítés előtt átvettük az elképzeléseimet és ehhez mérten rendeztem a virágszálakat. Pamela féloldalasan ruha nélkül várt,hogy visszaérkezzem a fürdőből és elkezdődjön a rövid program.Masszázst kértem vállaimra de szemből, mert közben kezeimmel punciját simogattam,melleinek bimbóit gyömöszöltem miközben Ő szenvedett miképpen tudja kérésemet (vállmasszázs szemből-sehogy)abszolválni anélkül,hogy minden úszna az olajban.Átvágtam a csomót ,mert éreztem a nehezített pályát és kértem folytassa franciával a programot.Szépen ráhajolt és finom ajkaival elkezdte makkomat kényeztetni,miközben egyik kezét a zacsin másikat a rúdon járatta.Négykézláb helyezkedett el így számomra is maradt lehetőség testének simogatására,izgatására.Selymes melleit,kerek popsiját és kidudorodó kislányos punciját nehezen akartam elengedni, de az idő szorított és úrrá lettem magamon.Védelem felkerült Pamela hanyatt fekve kínálta fel nedves bejáratát, amikor is tapasztaltam,hogy nincs olyan állapotban a cerka,hogy behatolhassak. Pamela szájával orvosolta a problémát és amikor már Ő is elegendőnek ítélte a keménységi fokát felülről belecsücsült.Finoman nyíltak az ajkak,körülölelték makkomat,majd végig beleengedve magát éreztem,ahogy átöleli hüvelye farkamat.Gyors,gyors,lassú,lassú mind a cha-cha-cha ritmusára kezdődött a szex.Mellei orrom előtt ringatóztak, popsija megfeszült, fejét időnként hátradobta miközben halk sóhaj hagyta el ajkait.Váltakozó ritmusban, mélységben jártam az utat,miközben kezeimmel gyűjtöttem további inspirációt az orgazmushoz. Szerettem volna guminélküli végkifejletet ezért ismét natúrfranciába fordultunk és Pamela ajkai adták az orgazmushoz vezető utolsó pillanatokat.Nagyon ügyeltem,hogy időben jelezzem felé srácaim érkezését a problémák elkerülés végett.Néhány baráti puszi, szilvia és nedves barátnőjének érkezése alatt.Tervezett idő lejárt így a távozásomra összpontosítottunk mindketten.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban is megadja a belépő szintű árat,extrát ezen látogatáskor nem vettem igénybe.Nem neheztelt azért,hogy rövid időre érkeztem és nem kértem pluszt.Összeg randi elején került a komódra és mindvégig ott is maradt.Mértéke egyezett a bővebb infóban és a telefonban elmondottakkal.
  • Összkép:

    Pamela őszintén nyújtja magát és szolgáltatását.Nincsenek megjátszós pillanatok, végtelenül készségesen áll a vendég elképzeléséhez és azt igyekszik maradéktalanul kiszolgálni. Korosztályához mérten is szép, kívánatos nő,kellemes, vidám humort értő stílussal.Sok ilyet lányt kívánok magunknak.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-02-13 15:05:50
Happy Massage