• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. 9-től rendelt aznap. 8.57-kor nem vette fel a telefont, 9.02-kor viszont már egyeztettünk is egy másfél órával későbbi másfél órás randira.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, vasárnap ellenére is elég nehéz volt parkolóhelyet találni, de legalább ingyen volt :).
  • Helyszín:

    Ez egy már általam ismert szalon, erre a célra berendezett helyiségekkel. Semmi kifogást nem lehet találni, fürdőszoba pazar, minden volt amire ilyenkor szükségem lehet (szájvíz, többféle tusfürdő, nagy törölköző, stb.). A szoba nagyon hangulatos, lágy zene szól, sejtelmes világítás. A masszázsággyal szemben nagy állótükör van, amiben kitűnően látható a műsor.
  • Lány külseje:

    Egy iciri-piciri kis Pöttöm Panna. Gyönyörű fenékkel, aranyos kis cicikkel. Egyfolytában mosolyog, nagyon bejött nekem. Csak egy mondatra térnék ki a photoshopra....Szóval szerintem semmi szükség erre, főleg nem Panninál. Tényleg egy természetes bűbáj az egész csaj. Többször csalódtam már a retusált képek miatt más lányoknál, volt hogy sarkon is kellett fordulnom az ajtóból annyira nem volt köszönőviszonyban a fénykép és a valóság, ezért én már kerülöm a retusált képeket. Panninál meggyőzött a sok jó beszi, ezért mertem bevállalni. Szerencsére nem csalódtam.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem. A koreográfia a következő volt: levezetés-masszás-levezetés.
    Szóval ilyen helyre nem kifejezetten a regenerálódás, csomómentes hát miatt megy az ember.
    Mindenesetre derekasan átmasszírozott, közhely, de a kiscsajban rengeteg erő van. Nem vagyok egy kis ember, de egy-két fogásánál azért én is felszisszentem.
    Kapott testem minden porcikája a jóból. Mivel ülőmunkát végzek, külön jólesett a fenekem átgyúrása.
  • Levezetés:

    Ezzel kezdtük. Megkérdezte, hogy feküdni szeretnék vagy ülni. Az utóbbit választottam, ezért leterített egy törölközőt a bőrkanapéra és kényelmesen leültem. Panni a lábam közé térdelt és elkezdődött a műsor. Kezeit beolajozta és úgy kezdte cirógatni a hasamat, lábaimat, majd a golyókat is. Ezután elkapta a farkamat és óvatosan elkezdte húzogatni. Majd lassan bevette a szájába és onnantól el is engedte, szinte kéz nélkül folyt a kényeztetés végig. Vagyis dehogy kéz nélkül! Az egyik kezével folyamatosan izgatta a gátat vagy az ánuszomat, ez volt az egyik kedvencem, nagyszerű volt. Közben a szopás egyre mélyebb lett, csak azt vettem észre, hogy többször is hipp-hopp eltűnök a szájában. Közben, amikor feljött levegőért, bő adag nyálat rácsorgatott a farkamra, majd újra lebukott. Brutális volt, mintha egy Kovi filmben lennék a főszereplő.Teljesen csúcsra voltam járatva, el is engedtem magam és hatalmasat élveztem Panni szájába.
    A második levezetés a padon történt. Masszázs után megfordultam, Panni feltérdelt mellém a padra (a térdei a hasam magasságában voltak) és kedett nekem franciázni. Bugyi már nem volt rajta, így gyönyörűen kinyílt előttem a csupasz kis puncikája. Nagyon izgató volt ahogy a szájában voltam és közben simogattam a punciját. Egyszer finoman jelzett, hogy ne nyúljak be, de semmi gondom nem volt ezzel. Ezután előadta az első levezetésnél is megismert bőnyálas, mélytorkos, ánuszsimogatós kényeztetést. Fétem kicsit attól, hogy a második robbanás egy órán belül nem fog nekem menni, de amikor elkezdte újra a műsort, olyan kemény lettem, mint a fagyott kutya lába és pár perc múlva ismét hatalmasat éveztem.
  • Elszámolás:

    Utólag történt. A régi átlag, csodálkoztam is, hogy ide még nem gyűrűzött be az infláció. Persze, remélem hogy így is marad. Közhely-szótár: átlag alatti csokor átlagon felüli szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Áldom a sorsot, hogy meglátogathattam Pannit. Nagyon jól éreztem magam, a levezetés fantasztikus, a lány pedig maga a tünemény. Szeretnék még visszamenni hozzá, úgy érzem, ez egy hosszú barátság kezdete :)
Happy Massage