• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hárememben volt már Krisz Vezérhím ismerősöm beszámolói hatására.Csak idő kérdése volt,hogy mikor láthatom és érezhetem az Istennőt.
    Vasárnap dél előtt hívtam fel,hogy mikor érne rám szépsége.Könnyen elértem és 14órára kaptam termint hozzá szerencsémre másfél órás szeánszra.Hangja is magához vonz,mint a mágnes.
  • Megközelítés:

    Margit híd ,Mechwart liget körüli helyszín.Legcélszerűbb kombinóval érkezni,mert szinte a ház előtt tenne le.Én egy kereszt utcában parkoltam le a vasat vasárnap grátiszba.Parkolás fizetős és keresgélős helyet találni.Közeli bevásárlóközpont mélygarázsa is igénybe vehető.
  • Helyszín:

    Régi építésű,körfolyosós liftes házban kényeztetnek a huncut lányok akik közúl már többet is ismerek már.Lakás tágas nagy belmagasságú és szépen felújított.Berendezése modern és minden igényt kielégít.Fürdő is patika és tágas kialakítású.Maszoba tatamival felszerelt és tükrös verzió.Relax zene volt az aláfestés,tökéletes helyszín nekem nagyon tetszett.
  • Lány külseje:

    Képeiből is gondoltam,hogy egy gyönyörűség de élőben érzékelve az igazi.Arca angyali ártatlan ,szőkésbarna hajjal és csillogó szempárral.Ajtón belépve mosollyal és puszival üdvözölt rögtön bűbája hatása aká kerültem.Fekete kéjruci volt a fogadó szettem és követtem a maszobába.Természetes szépség,kerek popsival izmos lábakkal ami a genetikának és a sportnak köszönthető.Csodás tenyérbe illő cicikkel és mézédes rózsaszínű kehellyel áldotta meg a természet legnagyobb örömünkre.Engem levett a lábamról szépsége,Ő egy igazi kincs.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs hátamra és derekamra terjedt ki kérésemre a két kényeztetés között,mivel ülő munkát végzem általában.Krémmel történt,de ne kérdezd milyen mert fogalmam sincs.Annyira mesés volt az egész,hogy erre nem tudtam már figyelni,rabul ejtett a gyöngyszem.Annyit viszont éreztem,hogy nagyon kellemes volt.Mozdulatai tanultak és gyakorlottak voltak és rendkívül izgatóak bármit is csinált velem selymes érintésével,néha körkörös mozdulataival.Teljesen vendégcentrikus,mindig az volt amit szerettem volna.Közben megismertük picit egymást,lénye is angyali.
  • Levezetés:

    Követtem a maszobába és le akartam hámozni a kéjrucit,de trükkös volt. Nem sokáig kínzott megmutatta,hogy tudom lepattintani róla.Tökéletes formák bukkantak fel habzsolgattam picit,majd elmentem zuhanyozni.Visszatérve a tatamira kerültünk és csókolózni kezdtünk.Finom barátnős volt az egész nagyon odaadó volt hozzám.Végig csókolt siklott déli irányba rajtam imádtam.Nagyon érzi,hogy hozza tűzbe a kéjre vágyó makkert.Lábaim közé helyezkedett és a golyszlikkal játszott és néha felnézett,hogy lássa kéjes arcomat.Olyan finom és érzéki volt kényeztetése hogy nehéz szavakba önteni.Alig bírtam már magammal szinte könyörögtem,hogy vegye be a kalapot magamban mert meg sem tudtam szólalni a gyönyörtől.Nyelvével végig szánkázott a kápón és csak utána vette be amikor már a szemem is könnyezett a feelingtől.Cupogtatta,játszott vele udvartolt neki.Nem bírtam tovább 69-et javasoltam.Rámfordult a gyönyörűségekkel azt éreztem az édenbe vagyok mesés angyallal.Belső combjait üdvözöltem először majd nyalintotram mindenhol ahol értem.Édes volt közben érzékien franciázott a kápón.Kinéztem a tükörbe és kicsit alá dolgoztam.Éreztem,hogy jön a magma és ajkai közé löveltem.Teljesen megnyugtatott és csak akkor szállt le rólam mikor jeleztem,mesés volt és most is áll ha rá gondolok.


    Második karikára a hátmasszázsom után került sor.69-es közös nyalakodás volt,mert ez a kedvencem,habszolgattuk egymást.Szépen mézesedő kelyhét szipolyoztam duzzadó klitoriszát hergeltem.Ő érzékien cumizta vezérem és verte is egyre hevesebben. Éreztem,hogy az út végén vagyok,alá ficánkoltam és arcomat bele fúrtam a mézes barlangba.Hatalmasat lőttem ajkai szorításában amit mesésen hárított.Elrepült a másfél óra,lezuhanyoztam és csókkal utamra engedett...
  • Elszámolás:

    Átlag alatti bokrétát átlagosra kerekítve helyeztem el diszkréten a mesés élményért.Teljesen elbűvölt engem,fullos BF tökéletes az illúzió.
  • Összkép:

    Varázslatos igazi élménnyel gazdagított új Isttennőm.Különleges lány Gabi szerintem egy angyal.Az idő vele gyorsan elszáll,alig várom a folytatást,mert rabul ejtett és elvarázsolt.A mai rohanó világban úgy érzem a nyugalom szinterére leltem egy elbűvölő természetes szépségnél.
Happy Massage