• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másodszorra voltam nála és mivel korábban jelezte, hogy sms-ben is bejelentkezhetek / érdeklődhetek, ezúttal így próbálkoztam. Hamar jött a válasz és az általam preferált időpontot ajánlotta fel, tehát gördülékenyen ment a dolog.
  • Megközelítés:

    Mivel már voltam nála, nem volt gond. Bp egyik legmagasabb pontján lakik, épp mikor mentem a hó is elkezdett szállíngózni (bár másutt bőven nem ilyen halmazállapotú volt a csapadék). Kocsival és BKV-val is jól megközelíthető, de először azért jól meg kell nézni az irányokat, mivel nem főúton van a helyszín.
  • Helyszín:

    Nem telt el sok idő a múltkori alkalom óta, mégis kicsit átalakította az erre tökéletesen berendezett lakást. Nagyon harmónikus minden, kellemes a környezet, csend és nyugalom honol nála. Ideális helyszín az ideális időtöltéshez. A masszázs közben mindíg nagyon jó zenét választ, mindkétszer más stílus volt, de valahogy nagyon jól illeszkedett az alkalomhoz.
  • Lány külseje:

    Mara egy nagyon szép jelenség szerintem. Én mindíg zavarba jövök mellette (pedig nincs semmi hátsó szándékom), de valahogy a kedvessége és a visszafogottsága belőlem ezt hozza ki. Nagyon szép arca van, még szebb szemekkel. A többit nem teszi közszmlére, de nálam ez is inkább plusz pont, úgysem elsősorban azért jár az ember hozzá. Nem mintha bármilyen külső tulajdonsága miatt szégyenkeznie kéne, de Ő nem ezt helyezi előtérbe. Nála a masszázs a lényeg, és azt tényleg tökéletesen űzi.
  • Erotikus masszázs:

    Ugyan nem vagyok nagy szakértő, de jártam pár igazi masszőrnél is, valamint kevésbé profi "itteni" hirdetőnél is, ahol a masszázs másodlagosnak tekinthető. Én azt szeretem Mara masszázsában, hogy csöndben vagyunk és érzem, hogy maximális odaadással és odafigyeléssel csinál mindent. Egyszerűen hihetetlen a kezei között lenni. Már először is az volt, de szerintem most még jobb volt. Kértem egy kicsit erősebb törődést a derekam részére, viszont valahogy most máshol is alkalmazott kicsit erősebb fogásokat és nagyon jól eltalálta azt is. A talpamnál, vállamnál, mindíg pont annyit időzött és olyan erővel amit tökéletes volt számomra. Egyszerűen bizseregtem alatta és most nem szexuális értelemben mondom. Bár inkább alfa közeli állapotba kerültem, mégis valahol belüll végig vigyorogtam olyan élmény volt az egész masszázs. Hason fekve a lábak felől kezdi, de a talpaknál, vádlinál, comboknál és farpofáknál is szépen elidőz. Tökéletesen felépített a koreográfia. A múltkorihoz képest a masszázs rész rövidebb volt a kényeztetős rész miatt, de ezt egyáltalán nem éreztem. Ugyanúgy teljesnek éreztem az egész testes masszázst mint múltkor amikor másfél órán keresztül csak hason feküdtem. De leghihetetlenebb élmény, az ahogy a kezeit használja. Egy folyamatos áramlás a két kezének a mozgása. Olyan mintha legalább 3 keze lenne. Az ember azt érzi, hogy legalább két kézzel mindíg folyamatos a kontaktus. Szinte egy pillanatra sem áll meg, és tökéletesen hullámzik a masszázs közben az erősség is. Egyszerűen nem lehet leírni, ezt át kell élni. Marához csak a masszázsért is bőven megéri elmenni.
  • Levezetés:

    Mivel a korábbi találkozókor én újonc voltam, nem kértem kényeztetést illetve Marára bíztam magam és akkor az egy "csak" masszázsból álló alkalom lett (úgy is tökéletes volt). A szép emlék miatt ezúttal is először csak masszázsban gondolkodtam, mégis utolsó pillanatban meggondoltam magam és abban maradtunk, hogy megismertet az intim masszázsával is. Volt bennem egy kérdőjel, hogy a tökéletes masszázs után nem lesz-e kicsit csalódás amit a kényeztetés során nyúlt, mivel az adatlapján nem ez van kiemelve. Mégis különleges élményben részesített és eloszlatta minden kételyemet. Itt is az a maximális odafigyelés finomság jellemezte ami a masszázsát. Kedvesen megszólított, hogy forduljak hátra amit örömmel megtettem. Természetesen először itt is betakargatott ami a hason fekvéskor folymatosan történik, hogy nehogy kellemetlenül érezze magát a "páciens". És ismét a lábamtól indulva kezdett felfelé haladni. Most már nem időzött el annyit a futóművem alsó részeinél, hamarabb eljutott a lábam tövéhez. Finoman benyúlkált a lepel alá, és egyre jobban megközelítette a "célszemélyt". Ekkor már a lábaim között térdelt, de ezt csak éreztem, mert bevallom nemigen leskelődtem. Nem akartam befolyásolni az érzékeimet (bár minden bizonnyal a látvány csak hozzáadott volna az élményhez). Szóval itt is maximális odafigyeléssel és nagyon finom - sokszor apró - mozdulatokkal nyúlt hozzám, sokszor éppen csak megérintett. Ezáltal alapvetően nem egy gyors kivégzés volt, aminek nagyon örültem, mert ezt a fajta kényeztetést az ember legszivesebben órákig élvezné, csak abba már szegény Mara rokkanna bele és rá is gondolni kell, nagyon nagy kár lenne érte....
    Tehát az apró mozulataival, érintéseivel nagyon ügyesen lassan csak "felhúzott", egyszer éppen a határon megállított (ezt is nagyon élveztem), de utána már nem húzta sokáig a dolgot, és gyengéden átsegített a holtponton. De itt is olyan hihetetlen figyelmesség és finomság jellemezte amit nem hittem, hogy ezen a téren meg lehet tapasztalni. Miután szép lassan eltávoztak belőlem a kiskatonák, még valahogy utána is szép lassan eresztett vissza földre, majd elkezdett letörölgetni, de az is annyira meghitt volt, hogy egy pillanatra sem rontotta el az addigi idillt. Miután ezzel is megvolt visszatakart és mondta, hogy még picit pihenjek, erre is számolt időt. Tehát az egész akció tökéletesen fel volt építve, mindenre jutott elég idő, egy cseppet sem lehetett az embernek hiányérzete, hogy valahol is sürgették volna. Egyszóval a kényeztetés megkoronázta az azelőtti csodálatos masszázst és nagyon nem bántam meg, hogy a kényeztetésben is részem lehetett.
  • Elszámolás:

    Itt ért egyedül egy picit kellemetlen meglepetés, mert sajnos ősz óta kicsit más az ajándék mértéke, de ez nem azt jelenti, hogy nem éri meg a kapott élmény. Talán inkább az, hogy néhány hónapja még nagyon jutányos volt :) A végén rendeztem a dolgot.
  • Összkép:

    Azt hiszem az előzőeket nem tudom fokozni. Az biztos, hogy Mara páratlan és mindenkinek meg kell tapasztalnia, hogy mit tud nyújtani. És valószinű, hogy függőséget is okoz. Én biztos, hogy meglátogatom még hihetetlen energiával tölti fel az embert és csak hálás lehet az emberiség, hogy Mara által ezt meg lehet tapasztalni. Amit Mara tud nyújtani, az egyszerűen emberfeletti. Köszönöm!
Happy Massage