• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívta randi előtt kb 1 órával! Nagyon kedves volt, korrekt felvilágosítást adott és ebből már tudtam is , hogy amint lehet ott a helyem.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem a parkolás egy kicsit keresgélős de nem lehetetlen és persze ingyenes. Tömegközlekedéssel se egy nagy dolog megtalálni szinte a ház előtt tesz le a villamos a 14 ker szívében.
  • Helyszín:

    Egy új építésű lakás. Nagyon szép rend tisztaság mindenhol. Később kiderül a barátnőjével lakik itt de én nem találkoztam senkivel. Nagyon szép tiszta fürdőszoba sok tusfürdő szájvíz, szóval minden ami kell....
  • Lány külseje:

    Hol is kezdjem. Én most nem nagyon fogok tudni elfogulatlanul nyilatkozni mert eszméletlen cuki leányzó hatalmas enyhén mérete miatt gravitált mellekkel. Aki a vékony, törékeny lányokat szereti annak nem ajánlom annak is meg van a szépsége de ez a csaj valami elképesztően aranyos és nagyon csinosan telt, olyan eszméletlen kedves és jó szexuális kisugárzása van hogy rég láttam már ilyet... El is bűvőlt már a randi elején.
  • Action:

    Ajtó kinyílt... Megérkezésem után gyors bemutatkozás és egy kedves simogatás és csók vár.... Ennyi barátnő feelinges megérkezésem soha nem volt még és bevallom nagyon jól esett. Majd bekísért a szobába ott azonnal hozzám dörgölőzött azokkal a nagy cicikkel és csókolt... nagyon jól kezdtem magam érezni... Aki kedveli a barátnő feelinget annak valami elképesztőt tud nyújtani a hölgyemény... Megkínált itókával majd levetkőztem és bekísért a fürdőbe ahol megint rávetette magát és csókolóztunk... már alig vártam hogy letusoljak és rohantam is be a szobába. Ott várt gyorsan lekaptam róla azt a cuki kis egybe ruhát amiben fogatott és felderítettem a testét. De ő sem volt rest megfogta a családi ékszert és egyből elkezdett franciázni nagyon ügyesen. Én bevallom őszintén hogy teltebb hölggyel nem nagyon voltam de elképesztően nagy élmény nekem nagyon tetszett. Maga a leányzó is nagyon bejött. Visszatérve farncia után hanyatt vetettük magunkat gumit kértem és egy jó pár pózt végig zongoráztunk. Rám ült és elkezdett lovagolni na itt már éreztem hogy nem sok van hátra.. Fordultunk és kértem hogy vegyük le a gumit... Neki se kellet több simogatós franciába kezdett és hát nem is bírtam tovább és el is élveztem a szájába... Hát elképesztő nagy élmény volt .... Köszönöm neki így utólag is biztos hogy nem sokára tiszteletemet teszem megint.... Miután végeztünk nagyon jót beszélgettünk egymással ahól még szimpatikusabbá vált számomra.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag alatta van de minőségben nálam meg a barátnő feeling miatt is top kategória... Nagyon megéri annak aki szereti a teltebb kedves, közvetlen lányokat.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes barátnőfeelingben gazdag elképesztően cuki hölgy akihez oda fogok szokni....
Happy Massage