• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnő segítségével sikeresen még aznapra sikerült az időpont egyeztetés és minden fontos paramétert megtudhattam a részletekről.
  • Megközelítés:

    Budai oldal egyik legforgalmasabb útvonalán és a nagy ősállatról elnevezett üzletközpont közelében - közlekedés ebből adódóan kitűnő, és a parkolásra is sok lehetőség adott.
  • Helyszín:

    A környékre jellemző építési stílusban épült ház alsóbb emeletén lévő lakás abszolút felújítva, ízlésesen kialakított és a célnak is tökéletesen megfelelő. Fürdőszoba is minden igényt kielégítő, minden szükséges dologgal felszerelt és bőséges tusfürdő, szájvíz választékkal ellátott.
  • Lány külseje:

    Gabi gyönyörű fiatal lány. Képein arca takarásban, de a személyes találkozás első másodpercében kiderült, hogy nem hogy aggodalomra nincs ok, de csodaszép teste mellé szépséges arc társul.Hosszú haj, bájos, tinis arc, tutajos szemek, a természet által szépen formált, egy tenyérbe nem elférő cicik, karcsú derék, izgatóan gömbölyű és kemény popsi, szépen formált lábak.
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos erről nem tudok írni túl sokat, mert szokásomhoz híven ugyan másfél órára érkeztem de már az ajtóban, ahogy megpillantottam Gabit sejtettem, hogy nem a masszázs lesz a legfontosabb dolog, amire vágyom.
    Illedelmesen bemutatkoztam és puszival köszöntöttem, bár már ott az ajtóban nekiestem volna szívem szerint. Gabi, ahogy vezetett be a kezelőhelységbe megcsodálhattam gyönyörű, gömbölyded popsiját, ahogy előttem lépdelt. Beérkezve a szobába megszabadulva kabátomtól átöleltem és puszilgatni kezdtem, ami nemsokára csókolózásban folytatódott és innen kezdve biztos voltam benne, hogy nagyon jól választottam. Gabi nagyon jól csókolózik és oly forró és egyre vadabb szenvedélyek törtek fel bennem, hogy tudtam ezt szívem szerint nem szeretném abbahagyni szinte soha. Kénytelen kelletlen azért a cél érdekében mégiscsak a fürdő felé vettem az irányt, ahová Gabi kísért ki és a fürdő ajtajában megállva folytattuk a szenvedélyes csókolózást, amit szinte nem akartunk abbahagyni.
  • Levezetés:

    A szobába visszatérve persze hogy ott folytattuk, ahol abbahagytuk, de közben Gabiról lehámoztam a kombidresszét, melltartóját és később a bugyiját is. Elém tárult a gyönyörű és nem kicsi melle, amivel nem lehet betelni, de ugyanakkor meg ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy még lejjebb csókolgathassam Gabi testét. Elértem a csodaszép nunijához és úgy gondoltam, hogy itt hosszabban el fogok időzni ezért megkértem Gabit, hogy a mögötte levő kanapéra csücsüljön le és én meg lába közé helyezkedve, térdelve puszilgatni, nyalogatni kezdtem a gyönyörök forrását. Nem kevés idő telt el így, de igazán nem tudtam átütő eredményt elérni úgy ereztem, és akkor Gabi áthívott a földön levő óriás szivacsra, ahol ő kezdett el kényeztetni engem.Finoman, lágyan és nagyon gyengéden csókolgatni kezdte a nyakam, mellbimbóm, hasam és aztán elért a golyóimhoz, amitől én már a mennyekben kezdtem érezni magam. Nagyon érzéki és lágy nyalogatás és puszilgatás, amit éreztem és alig bírtam magammal, hogy végre eljöjjön a pillanat, amikor Gabi bekapja a farkamat. És amikor végre odaért majdnem eldurrantam egy perc múlva, ahogy finoman, lágyan, érzékien szopni kezdett és játszadozott velem, ezért felhúztam Gabit és ráültettem a számra, hogy viszonozhassam az élvezeteket és kis időt nyerjek a végkifejletig. Kicsit később Gabi 69-es figurát javasolt, ami nem sokkal később a vesztemet is okozta és visszafojthatatlanul óriásit élveztem.
    Ezután egy nagyon kellemes beszélgetés zajlott kettőnk között miközben egymáshoz bújva simogattuk egymást. Gabi korát meghazudtolóan nagyon értelmes, okos lány - jó vele beszélgetni is. Abszolút barátnő feeling vett rajtam erőt a köztünk levő nem kis korkülönbség ellenére. Szívesen lennék a barátja mindenféle értelemben, mindenféle változatban - minimum és maximum kivitelben is akár. Félek tőle, hogy erre kevés lenne az esély.
    A második menet az elsőtől abban különbözött csak, hogy okulva az első menetből most talán egy kicsit eredményesebb lehettem Gabi kényeztetésében, ha nem is voltam - én legalábbis - elégedett az elért eredménnyel. Az én kényeztetésem persze ismét tökéletesre sikeredett csak most az álló-térdelő változatot játszottuk.
  • Elszámolás:

    Szó nem esett róla, a telefonos tájékoztató alapján tisztában voltam a tudnivalókkal, amit kicsit megtoldva a végén teljesítettem.
  • Összkép:

    Gabi egy csodálatos lány, nagy hatással volt rám - úgy a külső tulajdonságait, mint a belső értékeit tekintve egyaránt- kicsit beleszerettem. Az általa nyújtottak minőségéről pedig csak superlativusokban tudok nyilatkozni, röviden: gyönyörű és imádnivaló.
Happy Massage