• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Nekem nagyon bejön az a szokásod drága, hogy ismeres milyen lehetőségei vannak az oldalnak, mik azok a lépések amik közelebb hoznak minket.
    Mindig elhiszem, hogy eljössz hozzám ha VTR-en jelentkezel be, amit nem igazán szoktak lemondani, főleg te nem, hisz ismerjük egymást a-hoz, hogy ezt elhiggyem neked, ismerem a szokásaid, pl azt, mennyire odafigyelsz a születésnapodra, beleértve az enyémet is.
    A vágy mi bennem él erős kötél a-hoz, hogy odafigyeljek viszont rád, és ha kell izgalomba hozzalak, hisz megérdemled mert ismered a gyenge pontjaim. Nagy, és értékes ajándékokkal lepsz meg engem mindig. Él bennem a vágy téged dicsérni, ezt ültetted belém minden mozdulatoddal, és cselekedeteddel. Visszavárlak!! Bármerre is visz a sors a legjobbakat kívánom neked. Köszönöm a beszit!

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk,majd sikerült találni egy időpontot.Sajnos egy órát tudtam maradni,mert be volt táblázva.Ezt VTR-en le is fixáltam.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel,autóval jól megközelíthető a hely.Én az 5-ös busszal mentem,kb. tizenöt perc tőlem.
  • Helyszín:

    Felújított lakás,a folyosóról nyílik fürdő és a szoba.A szoba galériás,franciaágy benne,az ágy előtt táncos rúd,asztal székekkel.A fürdő szépen felújítva,szuper kádas zuhannyal.Tusfürdők,és szájviz.
  • Lány külseje:

    Fekete ,szexi miniben fogadott.A ruhán keresztben sávokban minták voltak amik teljesen átlátszóak voltak.Mint később kiderült,hozzá illő fekete csipkés tangát viselt.
  • Action:

    Az ajtón belépve megpuszilt és átadtam az ajándékaim.Pár dolgot,és gyümölcsöt,ugyanis sms-ezgettünk napközben és kérdeztem mit szeretne.Mivel tudja miket szoktam vinni,most gyümölcsöt mondott,mert elkezdett fogyózni.A kabátomat az előszobában lévő fogasra akasztottam,Angi a táskát a konyha pultra tette,és besétáltunk a szobába.Leültem ,Angi velem szemben és látni lehetett a fekete tangát ami ráfeszült dombos puncijára.Megegyeztünk a félreértésünket az első akciónk után beszéljük meg.Felálltam,de nem birtam megállni,lenyúltam és simogatni kezdtem a punciját.Forró,meleg puni fogadta az ujjaim.Mielőtt belendültem volna elküldött tusolni.Gyorsan végeztem,és Angi már félmeztelenül várt .Átöleltem ,majd csókoltam a ciciket,szopogattam a hegyesedő bimbókat..Angi lenyúlt és az ezredest maszírozta,verte.Megszólalt mit szeretnél?Kényeztetni szerettem volna,az ágy mellett ledobta a tangát.Hanyadt feküdt,és szét tárta a lábait.Közéjük keveredtem és nyalni kezdtem.Ahogy a szám kóborolt a ide-oda vékony fazoncsikot fedeztem fel,ami Következtetni enged Angi hajszinére.Fokozatosan nyelveltem,és nedvesedett a punija.A bal lábát felhúzta és a talpával a vállamnál megtámasztotta.Igy mégjobban hozzá fértem.Az óh szavak egyre sűrűbbek és hangosabbak ettek,végül nyögve élvezett el.Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .Nagy cicik,és körül fogták az ezredest.Néha megnyálazta ,hogy jobban csússzon.Jövök cicám szóltam,Angika meg gyere a cicimre.Igy lett és beborított mindkettőnket a nedüm.Letakarítottuk magunkat,és megbeszéltük amit megkellett.Kaptam egy jó hátmasszást.majd Angi megfordítottés az ezredest kezdte olajos kézzel simogatni.A hatás nem maradt el és Angi beöltöztetett,majd a farkam magába igazítva belém csusszant.A hasamra tette mind két kezét és lassan mozogva élvezte az ezredest.Szabadjára engedtem,és a mellei ugrálni kezdtek a gyorsulás hatására.Missziben folytattuk Angi a kezeit maga mellé téve ,a lábait felhúzva fogadott magába.A cicik le föl ringottak ahogy toltam neki,s kéjesen nyögött. A gumit lerántva a pocijára élveztem.Fürdés,és jöttem,mert kiszaladtunk az időből.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam oda,az asztalra helyezve, legnagyobb cimletünk.
  • Összkép:

    Egy kellemesen eltöltött egy óra volt ,ami külön élvezet volt a hát masszázs amit kaptam tőle.
Happy Massage