• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Én nem az a MT vagyok, aki az első telefoncsörgéssel elérte Cintiát és sikerült tuti, közeli időpontot lefixálni. Több csatornán is egyeztettünk, mire sikerült összehoznunk ennek a beszámolónak az alapját. Bárhogy is kommunikáltunk a tájékoztatás kedves és pontos volt.
  • Megközelítés:

    A XIV kerület ezen része mind egyéni, mind tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Én autóval érkeztem, parkolóhely volt bőven. Megálhattam akár a ház kapuja elött is, persze fizetősen. Szerintem, több MT is járt már - a céljaimmal egyező indíttatásból - ezen a környéken, utcában. Jómagam is töltöttem már el időt - mondjuk egy pásztorórát - az utca túloldalán. Régebben, vidéken az ilyen utcákra, portákra mondták: "Tiszta udvar, rendes ház"
  • Helyszín:

    A lakás tágas és nincs 'agyonsötétítve'. Egyszerűen berendezett szobák, de még sincs az az érzése az embernek, hogy csak egy 'munkahely'-re érkezett. A fürdő kifogástalan, minden szükséges felszereléssel. A törölközőm fehér volt, nagy, puha, illatos. (Szerintem, ez jó omen) Nem vagyok lakberendező, nem tudom 'tudományosan' leírni, magyarázni miért, de nagy harmóniát véltem felfedezni az ágy (nem az a nyikorgós-fajta, inkább aminek tartása van), a mellette felszerelt tükör és az azt övező hangulatfény együttesében. Rövidebben, ideálisnak gondolom a mikro-környezetet a látogatásom célja szempontjából.
  • Lány külseje:

    Cintia egy rózsaszín, egyrészes fehérneműben nyitott ajtót. Véleményem szerint, mindene nagyon a helyén van és kellő méretű. Felesleget nagyítóval sem találhat az ember. Tessék csak elhinni, amit a képei sugallnak! Mivel vendéglátóm egyben édesanya is, így a természetanya örökségét magán hordozza. Nekem ezzel sem volt semmi problémám, mint azzal a néhány képecskével sem, amiket felfedezni véltem a formás női esten. Szeretném kiemelni Cintia haját. Tetszett nagyon és többször belefúrtam fejem - szeretkezés közben -, ami újabb és újabb erőt, 'ihletet' adott a szükséges pillanatokban.
  • Action:

    A kölcsönös üdvözlés után Cintia rögtön érdeklődött afelől, hogy szimpatikusnak tartom-e, elégedett vagyok-e a látvánnyal, nem ért-e csalódás. Megnyugtattam, hogy itt és most csak nekem lehet félnivalóm. Viszontkérdésemre -, mely már a szobában volt - csak nevetett és azt mondta, hogy a bejárati ajtótól eddig a pontig el sem jutottam volna ha nem lennék egy aprókát is szimpi, Adonisznak minta, sármos ... A szükséges, váltott-szereplős higéniai akciók után, állva kezdtünk el csókolózni. Na nem úgy nekiesősen, felfalósan, inkább ismerkedőn, felfedező jelleggel. Ez az enyhe visszafogottság jellemezte egész együttlétünket, amit nem tartottam elutasításnak vagy közönynek inkább józan iránymutatásnak Cintia részéről. Visszafogottság ide vagy visszafogottság oda a kémia beindult, a magamköré tekert törölköző kezdett szűk lenni. Meg is szabadultunk tőle és a rózsaszín fehérneműtől is. A főszerep most az érintéseké volt és egy kiváló alkalom, hogy beletúrjak a Cintia hajába, orrommal is beszippantsam partnernőm lényét. Az együttlétünk ideje alatt Cintia - szóval, testbeszéddel, kéjes pillantásokkal, izgalmával - többször 'figyelmeztetett', emlékeztetett, hogy ő a gyengédséget keresi inkább az ágyban. Cintia elmondása szerint a rögzített koreográfia szerint most az ágyon, hasonfekve lazító maszírt kellett volna kapnom. Ezt a részt praktikus okokból kifolyólag kihagytuk. Inkább a hátamra feküdtem. Cintia apró puszikkal egyre lejjebb és lejjebb haladva mutatott rá testem erotikusan ingerelhető erogén zónáira. Más is próbálkozott már ezzel, de ilyen mérnöki pontossággal nem igazán voltak sikeresek. Cintia, mikor ágaskodó társamhoz ért - szinte - észre sem vette, egyre csak haladt lefelé. Közben olyan pózt vett fel, hogy magam elött láttam, amint hímtagom a mellének dörzsölődik, miközben a gátam, heréim izgatta kezével, nyelvével. Ezt látni, érezni kell. Hamarosan én is találtam elfoglaltságot a kezeimnek, nyelvemnek. Előzször csak egyszerűen Cintia tomporát símogattam, majd miután úgy helyezkedett el - 69 -, én is ismerkedtem kelyhével. Igazi eredményt akkor értem el, amikor Cintia a hátára feküdt és át tudta magát adni a teljes ellazulásnak. Irányításával - úgy érzem - sikerült eljuttatnom a csúcsig. Pinhentünk egy cseppet, egy újabb szippantás a hajba és némi orális kényeztetés után pajtásom már izgatottan várta, mikor kerülhet helyére mint kard a hüvelyébe. Nem kellett sokáig várnia. Az etikett által megkövetelt öltözködési szabályok betartása után papás-mamás pózban szerelmeskedtem Cintiával. Pózváltásokra nem került sor, mert így lehet csókolózni, szippantani (tudom, már unalmas), cicit símogatni, feneket markolászni ... A tempó a végére igazán felgyorsult és a kritikus pillanatban annyira nekemnyomta altestét partnernőm, hogy el sem akartam hinni. A megnyugvást követően már csak néhány percem lehetett, azt kihasználandó Cintia felajánlotta a kezdetekkor elmaradt 'imerkedős' hátmasszázst. Éltem vele, utó utójátéknak finom volt, pontot tett az "i"-re.
  • Elszámolás:

    Mivel lehet kérni "Bővebb információ"-t, és az tartalmaz egyértelmú utalásokat arra nézve, hogy mekkora csokorral illik érkezni, ezért mindenki felkészült lehet ezen a téren. Virágaimat utólag helyeztem el az asztalon, amit vendéglátóm diszkréten ellenőrzött. Nincs ezzel gond, hisz először találkoztunk és ilyenkor jó ha az ember lánya még kétlábbal áll a földön.
  • Összkép:

    Cintia egy kedves lány, aki nem titkolja, nem játsza meg, hogy még az első alkalommal nem 100%-ig van elájulva a teljesítményedtől, kisugárzásodtól. Bizonyítanod kell, kitartással, gyengédséggel. Már elsőre sem kapsz keveset, de érdemes lehet további energiákat ráfordítani a nagyobb siker érdekében.
Happy Massage