• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban a chat-en sokszor beszéltünk, majd telefonon is, de az akkor feltételesre tervezett találkánk elmaradt. Viszont következő nap chat-en felajánlott egy időpontot, mire lecsaptam, telefont fel és már hívtam is. Megkaptam az infókat a megközelítéshez és így még a kávémra is volt időm :)
  • Megközelítés:

    Kilencedik kerületi sokemeletes ÚJ építésű lakás, sok lépcsőházzal. Ezek egyikében van a tetthely, az egyik X. emeleten. Autóval ideális. A környéken sok parkolóhely. Gondolom tömegközlekedéssel sem rossz, csak azt itt nem ismerem. A lépcsőház megtalálása rém egyszerű, majd telefon folyamodtam az áhított szám megkapásáért, brzzzz és már be is jutottam a házba, száguldás a lifttel, és be az ajtón ami már nyílik is.
  • Helyszín:

    Kellemes félhomály uralkodott, minden sötétítő behúzva, jó hideg volt kint, így alig vártam, hogy a meleg szobába bejussak :-). Tisztaság, rend, kellemes kuckó érzés... A szobában francia ágy és még apróságok, amikre már nem emlékszem, mert izgő-mozgó partnerem folyamatosan lekötötte figyelmemet. Fürdőszoba az összes kellékkel OK. Egy nagyon fontos momentum, ami számomra még magasabb szintre emelte vendéglátómat, a friss, ropogós, fehér lepedőt az orrom előtt dobta le az ágyra.
  • Lány külseje:

    Fanni egy nagyon vonzó, érett nő, tudod, hogy mennyi idős - hiszen az adatlapján ki van írva - csak nem hiszed el. Arcocskája is helyes, a képek szokás szerint nem adják vissza, a valóságot, a kisugárzást. Igazi kis izgő-mozgó, már az első pillanatoktól ügyesen megérintget, megsimogat, finoman hozzád dörgölődzik, szinte észre se venni, de nagyon jól hat az ember egójára. Hihetetlenül bársonyos bőr, nagyon formás popsi, amit későbbiekben folyamatosan láthatsz, ha ügyes vagy. . Tényleg olyan, mintha beosontam volna a szomszédasszonyhoz, akivel már régen szemeztem, csak még nem sikerült ürügyet találni az átmenetelhez.
  • Action:

    Betaláltam az ajtón és mikor megláttam vendéglátómat teljes valójában, jólesően konstatáltam, hogy tart még a szerencsém, Jóízűt örömködtünk egymásnak, és innentől kezdve tényleg mindig a keze ügyében voltam. Átadtam az adatlapjáról kipuskázott „csokit”, amit azonnal meglesett és mi lesz a fogyókúrámmal felkiáltással el is dugott :)Meghívtuk egymást egy fürdőzésre, de előtte még a szobában ismerkedtünk és hámoztuk le egymásról a felesleges textíliákat. Az ismerkedés a fürdőkádban folytatódott, kölcsönösen áldoztunk a higiénia oltárán, egymást is simogatva, Mondtam irány a szoba. Egymásba gabalyodtunk, ismerkedtünk egymás minden porcikájával, puszik és csókok csattantak, ajkaink a másik testének eldugottabb és kevésbé eldugottabb pontjait keresték és találták meg. Egyszer csak ágaskodó önérzetemre került a védőfelszerelés amire rácsúszott és mozogni kezdett végzetem. Pillanatok alatt jutottam a paradicsomba, miközben csészealjnyira tágult szemekkel bámultam és görcsösen markoltam az előttem mozgó popsit. Mikor már úgy gondolta képes vagyok értelmes létformaként vegetálni, előkerült egy tégely masszázskrém, majd meglepően erős kezecskéjével alaposan megdolgozta a hátamat, közben mindenféléről csacsogtunk, illetve én csak nyögtem. Majd rajtam végignyúlva folytatta az eszmecserét, de itt is izgett-mozgott, gyömöszölt, csúszkált a hátamon és lassan újra élesztette a vágyamat. A naturális részleteket most elhagyva, csak annyit, hogy sok minden történt a továbbiakban, több módon lettem majdnem boldoggá téve, de ez még nem a végjáték volt, mint azt én gondoltam. Olyan ajándékot kaptam Tőle ami vicces fenomenálisan imádni való. Végül menekülőre fogtam a dolgot, mert éreztem, ha nem lépek le most, minden további programom órákat fog tolódni
  • Elszámolás:

    Itt elkövettem egy kis malőrt, mivel előre elfelejtettem tisztázni az elszámolást, így búcsúzáskor rá kellett kérdeznem, ezzel picit tönkretéve a történtek varázsát. Remélem partnernőm már meg tudott nekem bocsájtani ígérem ilyen hibát többé nem vétek. Amúgy átlagos egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Incselkedett velem, azt hittem elkapom, de Ő kapott el engem. Mit nem adnék egy ilyen szomszédasszonyért :)
Happy Massage