• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon láttam a hirdetését.
    "Haló,Tiffany helyett beszélek mondjad!"
    Valóban semmi probléma ha a Zsoltiva kell időpontot megbeszélni.
    Olvastam hogy nehéz random bejutni. Hát akkor nekem szerencsém volt. 17h-kor hívtam,19h-ra volt időpontom. Korrektül még elmondta a fontosabb információkat. Kaptam egy címet amit az odaérkezésemkor egy kapukóddal majd kiegészít.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést nem ismerem ebben a városban.
    Navi pontosan a ház mellé visz. Az útra merőleges több 4emeletes ház közül az egyik. Ingyenes parkoló közvetlenül a házsor belső felénél.
  • Helyszín:

    Kapukódot megkapva felsétáltam és már nyitotta is az ajtót Tiffany.
    Tisztaságra semmi panasz. A fürdőben kád,tusfürdő,szájvíz,száraz kilépő és puha illatos flepedő. Innen kilépve,a nappaliban egy hatalmas franciaágy két fotellal asztallal és sok virággal.
  • Lány külseje:

    A várt adatoknak megfelelt,175/60 jól elosztva.
    Egy kérésem volt előre,hogy harisnyában láthassam amit teljesített,plusz fekete rózsaszín 2részes kis szett. Viszont ehhez a rózsaszínű köntöshöz nagyon ragaszkodik valamiért,amit tusolásom végére vett le magáról.
  • Action:

    Bemutatkozás után igent válaszolva a fürdesz?kérdésére kezembe adta a puha tiszta törölközőt mosolyogva.
    Visszatérésemkor az ágyon várt guggolva a kis falatnyi rózsaszín-fekete kétrészesében és fekete combfixben. Nagyon kívántam jól láthatóan,mögé ültem szorosan és percekig csak simogatva,beszélgetve hangolódtunk egymásra. Finom illata volt és annyira édes ahogy beszél. Lágyan fogalmazva mintha csuklana a szavak közben de jól áll neki,akár lehetne a szexepilje is. Nyakát és vállát puszilgattam aztán hátára fektettem és nyelvemmel kényeztettem a kis édest. Nem valószínű hogy a csúcsra ért tőlem,ami vagy miattam vagy mert aznapi utolsó időpontra mentem,sokadik voltam, de
    ez a hozzáállásán egy cseppet sem érződött,nem nyafogott semmiért és mindenben partner volt. Ezután folytatta egy nf-val amit hanyatt fekve,-néha felnézve és a természetes melleit dicsérve h a gravitáció is milyen jól áll neki-,élveztem.
    Felcsúsztatta a gumit,hasra fektettem és hátulról,a szuper látványt nem kihagyva nagyon megdöngettem.
    Ezt sokáig nyújtottam mert szerettem,de a javaslatára egy kisnagy kiflibe oldalt fordultunk. Imádtam ahogy az ölemben van a popója és átölelve mindenét elérve simogathattam közben. Még utoljára szemből beleült,cirógattuk puszilgattuk egymást,de nem bírtam tovább,lekapta a gumit,kértem h ne a szájába hanem a kezében legyen a sztori vége. Úgy lett.
    Kettőnk között legalábbis részemről nem a pornó hanem a barátnős érzés alakult ki.
    Végezetül letörölgetett és eljött velem tusolni. De jó is volt behabfürdőzni a finom bőrét;)
  • Elszámolás:

    Nem tudom mond-e valamire egyáltalán nemet,odáig nem jutottam el.
    Csókja érzéki,nfvsz-t nem kértem de alap lenne.
    Nem kérdezem mikor szeretné a virágot megszagolni,nálam alap h az elején átnyújtom.
    Hibátlan és korrekt.
    Megzabálom ahogy beszél!
  • Összkép:

    Odaúton úgy képzeltem magamban el vele, mintha a barátnőmhöz mennék. Ezt nem kértem előre,mégis sikerült abszolút úgy alakítanom.
    Visszaúton nyugtáztam h Tiffany jó választás volt és nem egyszeri.
Happy Massage