• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randit megelőző napon telefon kerestem kolléganőjével sikerüét beszélnem aki tájékoztatott hogy nála nem tudunk egyeztetni hívjam kicsit később. A megjelölt időben hívtam pár csörrentés után halhattam csilingelő hangját és röviden fixáltuk a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    A VIII. kerület rendezettebb részén található a szalon, minden közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, tömegközlekedési útvonalak teljes arzenálja pár perces sétával elérhető, parkolóhely mindig akad természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Közel múltban épült társasház egyik emeletén található a szalon, megközelítésben lift segít. A szalonban két szoba várja a kikapcsolódni vágyó urakat egy kisebb ebben csak tatami található és egy nagyobb tatamival és masszázs ággyal, természetesen mindkét szobában megtalálható némi ülő alkalmatosság, szobainas stb. A fürdő kádas zuhany függönnyel, tusfürdő választék bőséges, a megfelelő száj higiénia érdekében szájvíz, fogkefe, fogkrém nagy választékban megtalálható.
  • Lány külseje:

    Anna szép arcú, értelmes tekintetű, érzéki, húsos ajkú, mű szempillás szépség aki nagyon szeret mosolyogni, nevetni ezért az arc kitakarástól senkinek nem kell megijedni!! Egy kétrészes piros-fekete neműben fogadott, ajtó mögé húzódva. Vékony, magas,karcsú, tornászlányos alkatú, fehér bőrű, természetes, tenyérnyi formás, hetyke mellekkel, karcsú derék, feszes has, izmos hosszú combok!
  • Erotikus masszázs:

    Ez egy kötelezően kitöltendő rész de az a baj hogy nem tudok mit írni mert a masszázsra most sem került sor. A masszírozásra szánt időt meghitt beszélgetésre fordítottuk, így csak egymás lelkének masszírozására került sor.
  • Levezetés:

    A megfelelő higiénia megteremtését követően Anna az folyosón vár már hiányos öltözékben, együtt tértünk vissza vágyott örömök helyszínére. Anna mélyen előre hajolva lepedőt igazgatta én mögé settenkedtem és magamhoz húztam, felegyenesedett miközben kezeim feltérképezték a rég látott csodálatos testet, kedvesem fenekét hozzám nyomva hátranyúlt viszonozta a simogatásokat, öleltem, csókoltam a nyakát a hátát, kezeim a melleit markolták és néha délre indulva simogatták az ölét. Megfordult és szenvedélyes csókok között folytattuk egymás testének ismételt feltérképezését e közben a bugyi a földre került és szabadon simogathatóvá vált a gyönyör kapuja. Hamarosan a tatamin folytattuk a kényeztetést először térdelő majd fekvő testhelyzetben. A tatamin fekve Anna fölé hajolva csókoltam simogattam a kecses melleit kényeztetve érkeztem a frissen borotvált jó ízű kelyhéhez. Először lassan majd egyre fokozódó tempóban nyaltam faltam majd a ujjamat segítségül hívva csúsztattam a gyönyör barlangjába. A hatást nem maradt el a barlangja nedveitől tocsogott a sóhajok hangosodtak a teste hullámzott majd örvénybe került és elmerült a gyönyörben. Hagytam lenyugodni és csak a nyelvemmel óvatosan kényeztetve indultunk el a gyönyör következő állomásig ami nagyon közel volt de intenzívebb. Kicsit pihegtünk, majd Anna vette át az irányítást és érzéki csókok és simogatások kíséretében elindult ágyékom irányába. A célhoz érve hol kézzel szájjal kényeztetett változó sebességgel és intenzitással néha eltüntette férfiasságomat a szájában néha csak a kezét használva vitt a cél felé ami sajnos közelebb volt mint szerettem volna. Anna letisztogatta magát majd engem is és mellém feküdt egymást átölelve beszélgettünk simogattuk egymás mind lelkileg mid testileg.
  • Elszámolás:

    Előre nem beszéltük meg de nem változott az előző látogatásom óta.
  • Összkép:

    Annával ne ez volt az első közös élményünk és remélem nem is az utolsó.
Happy Massage