• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, pár csörgés után felvette a telefont. Pár nappal előre sikerült is mindkettőnknek megfelelő délelőtti időpontot találni. Nagyon kedvesen elmondott mindent a lehetőségekről, ajándék méretéről.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerület egy frekventált helyén rendel Panni. Gyalog mentem, mert a közelből érkeztem, nem kellett autóba ülnöm vagy BKV-ra szállnom. A közelben van buszmegálló, villamosmegálló, HÉV megálló is. A címet már ismertem, így végtelenül könnyen visszataláltam.
  • Helyszín:

    Emeletes ház lakásába voltam invitálva. Panni nem egyedül rendel itt, de ez nem titok. A fürdőben 6-7 féle tusfürdő, hatalmas kád tusolóval. Szájvíz is volt két féle. A szobában egy kanapé, fotel, asztal, szobainas és egy masszázspad található. A tisztaság makulátlan. A szobában sejtelmes megvilágítás próbálja a hangulatot megteremteni. A célnak maximálisan megfelel szerintem.
  • Lány külseje:

    Panni itt található képei nem adják vissza azt a kis apró tüneményt, aki Panni valójában. Alacsony hölgy, nagyon formás idomokkal, pici, de feszes cicikkel van megáldva. A popsija díjnyertes :-) Nagyon feszes, kemény, formás. Bőre illata, tapintása nagyon kellemes. Széles mosolya nagyon kedves. Kérésemre feketében fogadott. El is állt a szavam elsőre, mikor kitárult az ajtó. Fekete combfix, fekete, falatnyi tanga, fűző ... Csodálatos látvány volt.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem hozzá. Így felvezetésként egy kis kényeztetéssel kezdtünk, erről majd a másik mezőben írok. A masszázst tanulta, érezni lehet. Hiába apró teremtés, pici kezekkel, de nagy erő van bennük és tudja mikor hova kell nyúlni. Nagyon szépen kisímította a sok letapadt izomkötegeimet mindenhol. Nagyon figyelt arra is, amit jeleztem neki az elején, hogy a combjaimmal óvatosabban, mert izomlázasak. használta kezét, alkarját, könyökét ahogy az a nagy könyvben megvan írva. Krémet használt mindehhez. A masszázs megkezdése előtt már csak a combfix volt rajta. Bíztatott is, hogy nyugodtan lehet simogatni, mert szereti. Éltem is a lehetőséggel.
  • Levezetés:

    A masszázspad fejtámláját picit megemelte, majd kért, hogy feküdjek hanyatt és elkedzte a combjaim nagyon finom masszírozását. Egyre lágyabban, erotikusabban. Majd olajat tett a tenyerébe és elkedzte az ezredest simogatni. Nagyon szuperül csinálta. És amikor a szájába vette.... Nem semmi volt uraim. Szemkontaktus, lassú, tövig bakapós franciaóra volt. Nem is kellett sokat dolgoznia rajtam. Az utódokkal nem találkoztam, szájából nem távoztak. Majd letisztogatott kicsit és kiment felfrissíteni magát. Majd következett a fent leírt masszázs, aminek a végén már voltak benyúlások. Úgy helyezkedett, hogy punciját finoman elértem ujjaimmal. Majd halkan fülembe súgta, megforulhatsz. Utánna felszökkent a masszázspadra és a lábaim közé térdelt és először olajos kezével ébresztgette a farkam, majd ismét úgy bekapta, hogy zsibbadt a fülem is :-) Mesteri a kis hölgy francia tudása!
    Mivel volt még időnk, kértem egy kis talpmasszázst és jól elbeszélgettünk. Kis cserfes, tud beszélni, de nagyon kis bájos hangja van, élveztem hallgatni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt tájékoztatást kaptam telefonban. Az elején az ajándékot a kis szekrényre helyeztem, mikor kiment nekem vízért. nem foglalkozott vele, szó sem esett róla. Picikével van a helyi átlag alatt szerintem.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes meglepetés volt Panni. Nagyon jól éreztem magam nála. Megérte bőségesen. Figyelmes, gyönyörű, odaadó hölgy. Uraim, tessenek rá vigyázni!
Happy Massage