• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette, pedig egy kicsit korán hívtam de így is nagyon kedves volt, és pár órával későbbi időpontot tudtunk is egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Csendes jó környéken, van a társas de családi jellegű ház, a navigáció könnyen odavisz, a vasút melletti házhoz. Trolibusz jár arrafelé, a megállóhelytől pár perc séta az út.
  • Helyszín:

    Jó állapotú a lakás, a fürdőszobában is megtalálhatóak a megfelelő tiszálkodási kellékek, a törülköző kicsit kisebb a megszokottnál, a baszobában lehet hangulatfényre is kapcsolni, nekem tetszett, az ágy is megfelelő a hancúrkodásra.
  • Lány külseje:

    A képek elég jól vusszaadják Amy szépségét, nem barbicica, de van neki egy szexis kisugárzása, hogy magadévá akarod tenni, és formásak a cickók is, jól fogható izgató popsija van.
  • Action:

    Mikor odaértem felhívtam, Amy megadta a kapukódot 2 helyen is kell, aztán bejutáskor az ajtó mögé bújva fogadott. Mikor megláttam egy kedves cserfes lányt pillantottam meg, sztem szimpatizáltunk egymásnak, aztán puszival üdvözöltük egymást. Megbeszéltük a részleteket aztán kaptam egy törülközőt, és irány a fürdőbe, Amy is jött velem együtt fürödtünk, de itt még nem történt semmi érdemleges. Ezután bementünk a baszobába ahol kis csókcsata után, igen élvezettel elkezdett franciázni, közben szexis hangokat is ad, nagyon jól csinálja. Kértem, hogy forduljunk 69-be, és én is elkeztem kényeztetni a csodás kelyhét. Miután már elég kemény lettem, kértem a védőeszközt, és ezután Amy szemből beleült , na és ez az amit eszméletlen jól csinál, kéjesen nyög nagyon élvezi a szexet. Fordultunk kutyusba, nagyon jól bepucsított, élvezet volt így tolni, aztán pihenésképp. hogy nehogy elmenjek, kértem egy kis gumis franciát, amit így is nagyon lehet élvezni, mert nagyon jó a technikája. Majd miután még maradt a gumi, így beleült újból, de most háttal, élvezet volt így nézni a popót, és a kéjes hangok nagyon tetszettek. Mivel az egy óra vége felé közeledünk, ezért lekerült a gumi, az ágy mellé áltam, és így kényeztetett tovább, de sokáig nem bírtam már, és az arcára orrába is sikerült lőni, az elmondása szerint nem kevés anyagot. Mindketten nevettünk, én mondtam, hogy nagyon jól éreztem magamat, Amy is élvezte a szexet, amit látszik hogy szereti, és élvezettel csinálja. Egy gyors fürdésre maradt időm, aztán fájó búcsú, puszi puszi, aztán kiléptem az ajtón vissza a szürke hétköznapokba. Amyvel egy nagyon kellemes órát töltöttem.
  • Elszámolás:

    Az elején megbeszéltük, hogy mennyi az annyi, extrákat nem vettem igénybe, utána szó sem esett róla. A végén adtam oda az ajándék csokival együtt.
  • Összkép:

    Egy órát voltam vele, és feltöltődve távoztam, nagyon figyelmes a vendég kedvében akar járni, jó vele szeretkezni, ha időm engedi majd megfogom még látogatni.
Happy Massage