• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem, megbeszélnem egy későbbi időpontot (napi max egy vendéget fogad, érdemes jó előre bebiztosítania magát az embernek). Azt kicsivel később eltoltuk egy picit, de mindketten elég rugalmasak voltunk a témát illetően.
  • Megközelítés:

    Körülbelüli címet kap az ember az elején, aztán az adott időben megkapja a konkrétat. Nagyon könnyen megközelíthető igényes hely, BKV-val kell kicsit sétálni.
  • Helyszín:

    Nagyon igényes, hatalmas ablakokkal rendelkező otthon. Fürdőszoba teljesen rendben, tusfürdőből rengeteg választási lehetőség (ott volt a kedvencem is), szájvíz, fogkefe, minden ami kell. Hattttalmas törölközőt kaptam :)
  • Lány külseje:

    Jázmin nagyon megnyerő külsejű és modorú Nő. Pont. Részletesebben: Vékony, magas, nagyon formás alak, hibátlan popsival és mellekkel, nagyon szép és hosszú lábakkal. Haja egy fekete zuhatag, szemei szépen csillogóak, mosolygósak, csakúgy mint az egész arca, kacér tekintettel. Nagyon kellemes kisugárzása van, megnyerő, bájos, vidám kacajjal.
    Egy világos kosztümben fogadott, rettenet jól állt neki.Vízzel kínált, és annyira figyelmes volt, hogy egyből két - különböző - palackkal is adott.
  • Action:

    Mivel először találkoztunk, nagyon vártam a találkozót, nem is kellett csalódnom. Beszélgetéssel kezdtünk, és rengeteg témát érintettünk. Nagyon értelmes, művelt, nyitott, érzékeny és tapintatos hölgy, semmi kétség.
    Visszatérve a fürcsiből kölcsönös masszírozás vette kezdetét. Nagyon szereti, ha masszírozzák de ő is jól műveli ezt, nem csak simizés van hanem rendes átgyúrás.
    Állva kicsit simogattuk egymást, valódi csókokat kaptam és adhattam, majd kényeztetni kezdett franciásan, aminek következtében pillanatok alatt lett végem. Mindenre figyel:hova álljak, ha a tükörben is látni akarom, ő is úgy helyezkedett, egy szóval maximálisan figyelt rám. Kis pihi után cirógattuk egymást az ágyban. Mivel kicsit időszűkében voltam (fura volt nagyon hogy részemről volt a TP), kértem hogy próbáljon újra hadrendbe állítani, ami kb 15-20 mnásodperc alatt sikerült is neki, amire évek óta nem is emlékszem, hogy sikerült volna bárkinek. Miután felkerült az óvszer, előbb szemből, majd hátulról, lovagolva is tornáztunk, sajnos elfáradtam. Jázmin hanghatása is egyedi, az a fajta, amit ha csak a falon kívülről hallasz, akkor is tuti egyből felmegy benned a tesztoszteron és az adrenalin.
    Kézi levezetést kértem, de mivel időszűkében voltam, nem volt output, de pár perc kellett volna csak. Nem tudom, ő az, aki ezt is úgy csinálta, hogy nem kellett elmondanom, megmutatnom, hgy hogy szeretem, Egyből érezte, tudta, Kis boszi...A kézi levezetés alatt egyébként nagyon barátnős volt, bújt, beszélt, cirógatott, csókolgatott. Úgy éreztem, ott akkor meg is nyílt egy kicsit előttem egyes témákban. Remélem és kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgai ahogy szeretné.
    Egyébként az együtt töltött idő alatt remekül váltogatta - ahogy a helyzet megkívánta - a pornó- illetve barátnő feelinges arcát. Amikor "kellett" vad volt, amikor "kellett" kezes bárány. Imádtam
  • Elszámolás:

    Fürdőbe menetelemkor tettem a pultra. Egy gyenge hajszállal több, mint az átlag, de kétségtelenül több és másabb az élmény is. Nem kétséges, hogy simán megéri.
  • Összkép:

    Más színvonal, csak ennyit mondhatok. Profi de mégis emberi, közvetlen. Szemedbe néz de beléd is lát. Magas fokon űzi az erotikát.
    Jó ideje nem írtam már beszit, mert csak akkor tszem, ha kiemelkedően jó vagy nem megfelelő lánnyal találkozom. Azt gomdolom ez a randi megérdemelt egy beszit. Remélem lesz még rá alkalom.
Happy Massage