• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves antigon!

    Kicsit kétségek között vagyok, nem tudom eldönteni, hogy jól vagy nem jól érezted magad...de ahogy látom az írás tartalma és a pontozás nincs összhangban. Azt írod, finoman franciázok, de nem hiszed, hogy élvezem?! Ha nem élvezném, nem csinálnám jól. Szerintem. Elolvastad a besziket, tudtad a programot, azt gondolom mindent meg is kaptál a kereteken belül, mègis másra számítottál. Talán ha nem teljesül MINDEN vágy az embernek, így vág vissza? :)
    Élvezem, amit csinálok, másnak nem volt még semmi panasza semmire.
    Remélem megtalálod álmaid szolgáltatóját és életed szolgáltatását, lehet segít majd, ha elmondod, mit szeretnél....
    Puszil,
    Niki

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem, a barátnője vette fel aki készségesen elmondta a lehetőségeket és a szabad időpontokat. Aztán vele is sikerült beszélnem és megerősítette az információkat.
  • Megközelítés:

    Közösségi közlekedéssel egyszerű a megközelítés, kocsival már problémásabb a megfelelő parkolóhelyek nagyon limitált száma miatt. A Mammut parkolója egy elfogadható alternatíva lehet.
  • Helyszín:

    Többemeletes társasház felső szintjén található a lakás. Az alapvető tisztasági és higiéniai feltételek teljesen rendben vannak. A tisztálkodási lehetőségek is az elvárható szinten adottak. A szoba ahol voltunk masszázspaddal és egy nagy ággyal is fel volt szerelve.
  • Lány külseje:

    Niki egy kellemes jelenség, vidámság és mosoly jellemzi az arcát és egész személyiségét. Testi adottságai minden férfiember fantáziáját megmozgatnák. A szexualitást szinte sugározza a teste. A képek nem csalnak, a valóság talán még jobb is mint a két dimenzióban rögzített változat.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodás után visszatértem a tetthelyre és rövid megbeszélés után a masszázspadon helyezkedtem el.
    Inkább kényeztetésre és simogatásra vágytam ezért hagytam hogy a masszázs dominálja az együttlétünket. A masszázs nem az a profi kategória, de kellemes és ellazító hatása van. A közepes erősségű "simogatás", lépésenként haladt a nyaktól a láb irányába.
    Niki jó beszélgetőpartner is ami ilyenkor csak erősíti a kikapcsolódás hatékonyságát.
  • Levezetés:

    Fordulás után egy kis csók csatával fokoztuk az izgalmakat - bár érzékelhető volt egy csöppnyi távolságtartás a részéről. Gondolom hogy az első alkalomnak ez dukál. Ezért visszafogtam magam és inkább hagytam hogy a dolgok történjenek velem.
    A folytatásban kisebb nagyobb csúszka-mutatványok tették színesebbé az együttlétet, én pedig próbáltam követő üzemmódra váltani. Egy érzéki franciás levezetés következett - igen sokoldalúan használja a kis száját az eredmény elérése érdekében. Abban nem vagyok biztos hogy élvezi is, de ez nem igazán érezhető. Ebben a részben kicsit elveszítettem az idő- és valóság-érzékemet, de ez csak pozitív értelemben értendő. A végkifejlet során kiemelendő hogy nem húzza el a száját a kitörő láva elől, sőt igazi partnerként hozzád bújik és részt vesz ennek a szakasznak a kellemes lezárásában.
    Volt még időnk egy kis beszélgetésre, majd fürdés után felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt az előzetes egyeztetésnek megfelelően. Az ajándék mértéke azt hiszem átlagosnak tekinthető a környéken.
  • Összkép:

    Egy kicsit másra számítottam a találkozó előtt, de a vágyak és a valóság ritkán találkozik egymással. Mindent összevetve ha valaki egy kellemes erotikus masszázsra vágyik egy szép és érett nő társaságában, akkor Niki egy nagyon jó választás lehet.
Happy Massage