• Norina

  • Beküldte:
  • Norina reagálása

    Drága Jázminfan!

    Először is, nagyon boldoggá tettél a sok dícsérettel és az istennő besorolással! Köszönöm szépen!
    Sose legyen Nálad "rosszabb" vendégem! ;)) De komolyan, végig nevettük a programot, nekem ez nagyon fontos, hogy hasonlóan jókedvű és vidám emberekkel töltsek időt, mivel magam is egy energiabomba vagyok! :)
    Úgy éreztem, mintha ezer éve ismernénk egymást, ezáltal felszabadult és természetes volt az együtt töltött idő!
    A masszázsra kitérve, igyekeztem nagyon, mondtad, hogy fontos számodra a szakszerű massz. a hátad miatt, nos nekem is fontos, hogy aki a kezem közé kerül, jól meglegyen gyúrva!
    A kényeztetésről annyit, hogy még mindíg a puha szádra gondolok... :P

    És most a fekete leves Urak: a cigizés vagy bagózás(!) még mielőtt megköveztek:
    Igen, van, hogy rágyújtok, szerencsétlenül jött ki, mert pont egy antidohányossal találkoztam. :)
    Ahogy az leis lett írva, ha előre szól valaki, természetesen nem lesz kellemetlenség ebből!

    A beszimhez visszatérve, már az első levelednél tudtam és ahogy bejöttél az ajtón is csak megbizonyosodtam róla, hogy szuper másfél órát töltünk együtt!
    Remélem lesz folytatás, csókollak, Noncsi :)

  • Egyeztetés:

    Norinára labrat kolléga részletes írása kapcsán figyeltem fel.
    Elsőként egy bemutatkozó üzenetet küldtem kiszemelt hölgyemnek, melyre kedves válaszokat kaptam. Szimpatikus volt neki, hogy engem nem csupán az erotika érdekel, hanem a masszőzi képessége is. De szerencsére az erotikus elképzeléseim is elfogadásra találtattak, annyi megkötéssel, hogy ezek szimpátia alapján teljesülhetnek.
    Innentől kezdve már csak azt szervezgettem, hogy szabaddá tudjam tenni magam a látogatásra. Az egyeztetés viszont nem ment olyan gördülékenyen, mert az üzenetemre, hívásomra nem jött válasz, így egy nap után sms-t írtam, amire már hamar válaszolt és akkor felhívva őt a kedves hangját is hallhattam. Két nappal későbbre le is egyeztettünk egy időpontot, másfél órai szeánszra.
  • Megközelítés:

    Oktogon közeli tér a cím, melyet előzetesen sms-ben megkaptam.
    Megközelíthetősége közösségi közlekedéssel kiváló, ráadásul nekem nem is kellett hozzá sokat utaznom.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi, múltszázad eleji, de felújított, jó állapotú bérház. A kapubejáróban több kaputelefon van, a felső enged a lányokhoz a kapott kódsorozat megadásával. Nem árt odafigyelni rá, mert a lépcsőház aljánál is van kapu, ahol újra be kell ezt pötyögni. Norina persze vonalban maradt és készségesen segített. Lifttel kell egy magasabb szintre menni, ahol a körfolyósóra kilépve "10 óránál", egy rövid összekötő folyosón fogod meglelni a szentélyt. Ami egy felújított, többszobás, nagy lakás, magas belsővel, recsegő parkettával. Ha nem is Marina színvonal, de nagyon rendben van minden, látszik az erre fordított figyelem.
    A szobánk egy félszobányi méretű, kényelmesen elfértünk benne. Van komód, fotel, a ruháknak szobainas, kellő nagyságú matrac a parkettán. A vizuális élményt tükör fokozza, a hangulatfényről kislámpa és mécsesek gondoskodnak.
    A fürdőhöz át kell menni egy nagy nappalin, az előszobával szembe. Hogy el ne tévedjek, vendéglátóm kézen fogva vitt oda és vissza. :-) Ilyen kellemes figyelmességben még sehol nem volt részem!
    A fürdő elég tágas, van benne nagy kád, kicsi zuhanyzó, száraz kádkilépő, mosdó, WC, bidé, szóval minden mi kellhet a tisztálkodáshoz. Tusfürdő fanok csettinthetnek, még illatmentes változat is van. Szájhigiéniához szájvíz is a rendelkezésre áll, melyet használtam is előrelátó módon. A meleg vizet átfolyós bojler szolgáltatja, de elég hektikus jószág, nem árt óvatosnak lenni, mert leginkább a végleteket ismeri.
    A barátnőhöz nem sokkal előttem érkezett egy kolléga, a lányok kiválóan megoldották a logisztikát.
  • Lány külseje:

    Norina a részletes bemutatkozó szövege mellett jó néhány képpel is felhívja magára a figyelmet, melyek között örvendetes módon profik és amatőrök is találhatóak. Aki elért egy kellő rangot, még arcos fotókat is megtekinthet róla. Számomra ez nagyban segítette a döntésemet, hiszen vonzónak találtam a testét és arcát is.
    Előbbi olyan, mint a képeken. Nem az a nádszálvékony teremtés, hanem a számomra ideális alkat. Magassága stimmel, kicsit nyújtózkodnia kellett az arcomhoz, de megoldottuk. :-) Bőre selymes, tetkó és piercing mentes. Haja összefogva volt a praktikum miatt, de a végén a kedvemért kiengedte.
    Nagyon sokat mosolyog, jól áll neki, ekkor még szebb lesz az arca. Ami szerintem nagyon szép! Így aki nem láthat róla arcos fotót az is megnyugodhat, hogy nem fog csalódni e tekintetben sem.
    Persze a bemutatkozása is nagyon szimpatikus volt, és ahogy írja, valóban imád nevetni! Rég nevettem ennyit itteni lány társaságában, ezt előrebocsájtom.
    Már az ajtón való belépés pillanatában levett a lábamról. Széles mosollyal, nagy puszival, rendkívül barátnősen fogadott, mintha nem is először találkoznánk, és érződött, hogy ez nem egy jól megkoreografált műsor nyitánya. Nyilván ezt a fogadtatást megalapozta az előzetes kommunikációnk.
    Írtam neki, hogy szeretek vetkőztetni, akár felöltözve is fogadhat. Erre azt írta vissza, hogy rendben, télikabát lesz rajta. :-) Ha azt nem is, de egy hosszú pulóvert viselt, alatta csak szexi bugyi és melltartó volt.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába betérve kis beszélgetés után vendéglátóm a komódhoz hajolt, hogy bekapcsolja a hangdobozt. A pulóver alól persze előbukkant a tangás popsija. Nekem sem kellett több, odasettenkedtem és egy nagyot belepusziltam. Norina meglepődve felnevetett, de nem vette rossz néven huncutságomat. Én is meglepődtem, mégpedig azon, hogy milyen fagyos az a popsi. Később sokat simogattam, hogy felmelegítsem. :-)
    Hölgyem itallal kínált, a felsorolt választékból teát kértem, melyet a tisztálkodásom alatt el is készített.

    A szobába visszatérve a pulcsi már eltűnt, így legeltethettem a szemem a formás, szolibarna testen. Rámosolyogtam, odaléptem hozzá, megöleltem, megpusziltam, cserébe pedig le lettem smárolva. :-D Nem is akárhogy: nyelvesen, fickándozósan, szenvedélyesen... Közben ő is ölelt engem, mintha régi ismerősök lennénk és nem csupán negyed órája ismernénk egymást. Soha rosszabb kezdést! Nem viccel a bemutatkozásában, engem tényleg elbűvölt.

    A kezeim hamarosan a melltartó kapcsain babráltak, de kellett egy kis segítség, hogy az ikrek kiszabaduljanak. Puszikkal köszöntöttem a tenyérnyi méretű, formás, természet adta kebleket. Az ajkaink újra összeforrtak, így kezdett veszélyben lenni a masszázs program, mert már félárbócra kerültem, de egyszerre mondtuk ki, hogy ideje ezt felfüggeszteni és irány a matrac.

    Hason fekve kényelembe helyeztem magam. Közös megegyezéssel olajat választottunk síkosító anyagként. Szokásom szerint a lábaimat csak frissítő jelleggel javasoltam kezelésbe venni és kértem, hogy az erre szánt idő nagy részét a hátamra fordítsa. Már az első mozdulatoknál éreztem, hogy jó kezek közé kerültem! Szakszerű mozdulatokkal, kellő erővel dolgozta meg lábaimat, majd bő öt perc után már a fenekemnél járt. Nagyon jól esett ottani tevékenysége, noha erotikus elkalandozások nem voltak, de nem is hiányoltam.
    Közben sokat dumáltunk, viccelődtünk, megnevettettük egymást. Ebben is remek partner, jól fogadta idétlenségeimet. De komolyabb, hétköznapi témákról is nagyon jól lehet vele beszélgetni, teljesen megvolt köztünk ebben is az összhang.
    Ahogy megbeszéltük, a legtöbb időt a hátamra szánta. Szakszerű fogásokkal dolgozta meg a fájós derekamat és a gerincem mentét. A lapocka környéki csomókat is igyekezett fellazítani, majd végül a nyakamat is megdolgozta.
  • Levezetés:

    Nem kellett szólnia, hogy véget ért a masszázs, észrevettem, hogy a cicijei a hátamat súrolják. :-) Kissé megfordultam, hogy ne csak a tükörben lássam az arcát, mire váratlanul egy újabb nagy csókot kaptam! Ettől kezdtem megélénkülni. Norina mellém feküdt. Kérnem sem kellett, kitalálta a gondolatomat, hogy a tangájától szeretném megfosztani. :-) Végre megcsodálhattam teljesen meztelenül - szép látvány, mondhatom.
    Simogatós, kedveskedős, puszilkodós, érzéki előjátékba kezdtünk, majd alulra kerültem. Norina velem szemben, a hasam felett térdelt terpeszben. Hirtelen ötlettől vezérelve felhúztam őt az arcomhoz és nyalni kezdtem a borotvált babapunciját. Jól fogadta tevékenységemet, mosolyogva nézett le rám. Hamarosan előredőlt, egyik kezével megtámasztotta magát a tükör felett, a másikkal pedig a puncija felett húzta fel a bőrt, hogy jobban hozzáférjek a csiklójához. Felnéztem rá és nem feledem a pillanatképet, ahogy a tükörnek köszönhetően két Norinát láttam. :-D

    Az árbócrúd közben keményen állt és már nagyon vágytam arra, hogy hölgyem vele(m) foglalkozzon. Nem kellett őt sokáig unszolni. :-) Mellettem négykézláb helyezkedett és eleinte kézzel, majd szájjal kezdett kényeztetésembe. Nagyon jó volt amit csinált, elég mélyre ható, fogmentes, nyelvvel huncutkodós, barátnős franciát kaptam. Közben a keze sem tétlenkedett, teljesen jó volt számomra a kettő aránya. Az én kezem pedig a formás popsivágatban matatott, de szigorúan csak kívülről, hiszen el is felejtettem megkérdezni előzetesen, hogy mit szeret és mit nem. Utólag mondta, az ujjazást nem szereti. Aztán belenéztem a tükörbe, hiszen a hátától alig láttam, hogy mit művel velem: a feje bólogatott, a farkam ütemesen tűnt el a szájában. A cicik játékosan himbálóztak, egyik ujjam a popsilyukán, másik picit lejjebb a selymesen nedves bejáraton. Nekem ettől a látványtól vált a sorsom visszafordíthatatlanná... Halkan még elrebegtem, hogy "Vigyázat, jövök!", aztán kis filmszakadás. A következő emlékem, hogy Norina édesen mosolyog, a kezével még levezeti orgazmusomat. A mellkasát beterítik örömöm folyamai, akárcsak az én ölemet. Óvatosan megtöröl, nem is tudnék felülni szédülés nélkül. Magát is megtörli, teával kínál és kimegy egy rövid időre a fürdőbe rendbe tenni magát. Én meg csak vigyorgok magamban, hogy milyen jó is így lezárni egy fárasztó munkahetet. :-)

    Hölgyem nem maradt el sokáig, addigra én is visszatértem a valóságba. Teával kínált, leült mellém a matracra. Aztán folytattuk a csókolózást, simogatást, majd igen hamar a 69-es számot láttam a tükörben. Bár jeleztem, hogy nekem több idő kellene a regenerálódáshoz, de Norina csak mosolygott ezen és elnyelte kis barátomat. Én sem tétlenkedtem, elkaptam a számmal a nedves punciját és nyaltam, csókoltam. Pár perc után időt kértem, mert bár nagyon jó volt a farkincámnak a szájában lenni, de komolyabb alakváltozást nem tudott elérni rajta. Ez persze nem az ő hibája, nekem kellett volna több idő, ami az órára pillantva azért fogyadozni látszott...

    Norinát a hátára fektettem és mondtam neki, hogy következik a visszavágó. :-) Elfeküdt kényelmesen én pedig az arcától indultam lefelé puszik sokaságával. Tenyérnyi cicijeinél persze több időt töltöttem el, de aztán tovább mentem a lába közéig. Szétnyitotta azokat, hogy jobban hozzáférjek, én pedig a nyalást óvatosan kezdve próbáltam ráérezni, hogy mi a legjobb neki. Feje a párnán nyugodott, így azt nézte, mit csinálok vele. De hamarosan lecsukta a szemeit és átadta magát az érzéseknek. A nyalás mellett simogattam is őt, ahol értem, de volt, hogy a feneke alá nyúltam, megemelve azt. Egy-egy ujjammal a popsilyukát és a hüvelybejáratát simogattam, de pár perc után óvatosan elhúzta onnan a kezemet, így megértettem a célzást és nem folytattam. De nem is lett volna rá szükség, hiszen a hangok hamarosan erősödni kezdtek és a lélegzése egyre mélyebbé vált. Néha rám nézett, én huncutul visszanéztem rá. Igazi szembenézős franciát kapott. :-) Talán öt perc kellett ahhoz, hogy ő is elérjen a csúcsra. A háta ívben megfeszült, egyik kezével megszorította az enyémet, a másikkal pedig a száját próbálta minél jobban befogni, de a szobán kívül is hallatszódhatott, hogy bent mi történik éppen. :-) Szerencsémre nem egy halkan élvező típus, én úgyis imádom az orgazmus kísérő hangait.
    Kicsit eltolta a fejemet, így csak óvatosan puszilgattam tovább levezetésként a puncija környékét. Aztán lassan újrakezdtem a kényeztetést. Meglepően jól fogadta, és bizony még egy szép orgazmus látványa lett a jutalmam elég rövid idő alatt! Megköszönte ténykedésemet és megdicsért, mert a duplázás nem jellemző rá.
    Melléfeküdtem, szorosan összebújtunk kifújni magunkat. Nagyon idilli volt. Azután kibontottuk a csokit, amit hoztam, mondtam Norinának, hogy legszívesebben szétkenném rajta és lenyalnám - legközelebbre jó ötletnek tartotta. Szaván fogom majd. :-)

    Az óra persze közben igencsak előreszaladt, de egy közös frissítő zuhanyra még volt időnk. Az is nagyon nevetgélősre, erotikusra, tapizósra sikerült. De muszáj volt abbahagynunk, mert elkezdtem merevedni...
    A szobába visszatérve amíg én öltöztem, addig is tovább beszélgettünk és megállapítottuk, hogy egy igen jól sikerült első találkozót hoztunk össze. (Azt persze kérlek vegyétek figyelembe, hogy mindez csak a kölcsönös szimpátia alapján valósulhatott meg, az átélt élményeink hivatkozási alapnak nem tekintendőek.)

    Már az előtérben voltunk, de Norina olyannyira nem siettetett, már szinte én aggodalmaskodtam, hogy igencsak túlléptem az időt. Sok megbeszélni valónk akadt, vendégforgalom éppen nem volt. Végül puszikkal, ölelésekkel búcsúztunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból ez az információ is megtudható. Öltözés után helyeztem el a komódon. A munkából való rohanás miatt most első alkalommal felejtettem el pontos nagyságú virágcsokorral készülni, ami miatt pironkodtam is, de Norina kedvesen megoldotta a felaprítást. Minden szirma megérte.
  • Összkép:

    Amiket a bemutatkozásában ír Norina, az nem holmi üres marketingszöveg! Minden visszaköszönt belőle a találkozónk során. Illetve..., süti az nem volt, de azt amúgy is csak visszatérőknek ígéri. :-)

    Mivel viszonylag új hirdető, túl sok tapasztalati információ nem állt rendelkezésemre a hölgyről, leginkább labrat kolléga írása segített az adatlap helytállóságának alátámasztásában. Ezúton is köszönöm neki!
    Az ezt követő levelezésem Norinával megerősített abban, hogy nekünk bizony érdemes lenne találkoznunk. Minimális elvárásom csupán annyi volt magam felé a találkozóval kapcsolatban, hogy kapjak egy szakszerű masszázst és érezzük jól egymást.
    Ezt várakozásomon felüli mértékben túlszárnyaltuk!

    Norina velem rendkívül kedves volt az első pillanattól kezdve. Feszélyezettséget, rutintalanságot, megfelelni akarást még nyomokban sem tapasztaltam. Megnyerő, vidám, laza stílusával rögtön "levett a lábamról". Számos bókot kaptam tőle, amiket persze igyekeztem viszonozni is. A barátnő-érzést jelző műszerem kiakadt a találkozó végére. :-D

    Egyedül egyetlen dolog volt, ami egy kicsit zavart: csókolózáskor a dohányzás enyhe nyomait éreztem. Ez nálam sarkalatos kérdés, de bevallom, előzetesen erre elfelejtettem rákérdezni. Megpróbáltam nem erre figyelni, mivel nagyon jól csókolt. :-)

    Masszázs-tudása nekem megfelelt, kellő erő van a kezeiben, melyeket nem fél használni. :-) Jó párszor meg is dicsértem a kacsóit. Munkálkodása valóban felfrissített és jól is esett, jótékony hatását napok múlva is éreztem.

    Az erotika is hibátlanra sikeredett. Szerencsére megvolt köztünk a kölcsönös szimpátia, így sok jó dologban volt részem egy szép, fiatal lánnyal. Aki nagyon jól tudja, miként kell egy pasit elbűvölni.
    Az itteni kalandozásaim eddigi legjobb csókjait kaptam tőle, ez pedig nem kis dolog.
    Francia tudása nagyon jó, de ebből bővebb ismétlésre szorulnék. :-)
    Megfelelő partnerrel el tudja magát engedni, könnyen fel lehet őt repíteni a csúcsra, akár többször is. Egy élmény átélni az élvezését.

    Nem is volt kérdés, hogy mindezt folytatnunk kell!
    Az pedig a fentiek alapján talán az olvasók számára sem kérdés, hogy milyen megtisztelő címet ítélhetek oda ezért a találkozóért: természetesen istennőit! :-)
    Köszönöm neked Norina! ;-)
Happy Massage