• Kamilla

  • Beküldte:
  • Kamilla reagálása

    köszönöm a beszámolot

  • Egyeztetés:

    Már többedik randink előtti egyeztetés volt, üzenetben. VTR-ben, SMS-ben, szinte csak galampostán és füstjelekkel nem. Mindig hamar és kézségesen válaszol, használja az oldalt, könnyű elérni. Végül a randi előtt egy gyors telefonos megerősítés, hogy tényleg ott leszek.
  • Megközelítés:

    Sokat nem tudok hozzátenni a korábbi írásomhoz, illetve a többiekéhez. Nyugati, Nagykörút közel, BKV+pici séta, sima ügy. Én autózom, eddig mindig találtam parkolóhelyet is, most közvetlenül bejárat előtt. Fizetős a parkolás, de szerintem ez egy-két óra esetén elhanyagolható. VTR-en megkaptam a pontos címet, telefonban pedig a kaputelefon számát, meg az emeletet. Lift van, picit kell menni felfelé.
  • Helyszín:

    Újabb, inkább modernebb, de nem tegnap épült ház. Amúgy teljesen normális, működik a kaputelefon, a lift. Liftből kilépve egyből balra, nyílik az ajtó.
    A lakás is elég korrekt, modern, tiszta. Ha jól tudom, ketten dolgoznak napközben, de eddig még nem volt logisztikai probléma.
    Kicsi szobában franciágy, fotel a ledobandó ruciknak, halk zene.
    A fürdő használható, melegvíz beállítható, néhány féle tusfürdő is van (akinek ennyi nem elég, vigye a sajátját). Két észrevételem van, amit jeleztem is: a törölköző pici, pedig nem vagyok Godzilla méretű, és nincs pici eldobós pohárka a szájvíznek. Ezért töményen öntöttem a számba a Listerint, majd a csapból hígítottam, ezen lehetne azért javítani, komfortosabb lenne. Ezekért kapott négyest a fürdő.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljes mértékben megfelelő, pici, formás ifjú hölgy fogad az ajtóban. Csodaszép szemek, kedves arc. Eleinte picit tartózkodó, de néhány kedves szóval előbukkan elbűvölő mosolya, kedves természete.
    Egy pici fekete passzos ruhában fogadott, melltartó és bugyi nélkül (ezt gyorsan, de finoman leteszteltem), ami jól ment a hajához, kiemelte alakját.
    Ízlések és pofonok, nekem nagyon tetszik az arca és a mosolya, és természetesen a pici, tenyérbe illő almácskákat is imádom.
  • Action:

    Ruhaledobás után elkísért a fürdőbe. Kértem, maradjon, így alaposan, előjátéknak is beillő módon megfürdettük egymást. A szobába visszatérve apró puszikkal-csókokkal indítottunk. Éreztem, hogy kezd feloldódni, ezért elkóboroltam, üdvözöltem a cickókat, majd lejjebb haladva, megérkeztem a kelyhecskéhez, ami annyira hiányzott már. Finoman kényeztettem a csikóját, amire jól reagált, egyre alaposabban nedvesedett. Végül a lepedőmarkolás és sóhajtozás után szerepet cseréltünk. Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni. Próbál figyelni a reakciókra, nem elsietni, ritmusváltásokkal hosszabbítani a műsort.
    Hamar el is jött a pillanat, amikor váltást kellett kérnem, hogy ne legyen még végem. Felöltöztetett és nyeregbe pattant a drágám, és nem túl gyorsan, de ütemesen mozgatva csípőjét, szépen alaposan lefejte a cuccot a tartályból. Hagyott szépen lenyugodni, miközben magamhoz öleltem, és csak pihegtem, szuszogtam.
    Megtisztogatott, majd pihenésképp masszázst ajánlott, de én inkább azt kértem, bújjon kicsit hozzám pár percre. Meg is tette, hozzám bújt, dumcsiztunk kicsit erről-arról. Pár perc után kezdett a kezünk-nyelvünk újra elkalandozni, fölém térdelt, úgy puszilgattuk egymást. Lecsússzantam az ágyon, ezáltal a nunija pont a számra került, bele is kóstoltam. Nedvesedett ismét, de azért érzékeny volt, nem erőltettem a dolgot, inkább újabb gumi és barátnősen, missziben fejeztük be az együttlétet.
    Tisztogatás, öltözés, fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Rögtön az elején leraktam a komódra az előre megbeszélt virágcsokrot, így szoktam, később már nem kell vele foglalkozni. Hozzá sem nyúlt, nem először találkoztunk. Teljesen korrekt volt ez a rész is.
  • Összkép:

    Nagyon megkedveltem ezt a pici lányt! Külsőre is tetszik, bejönnek a méretei, úgy érzem, passzolunk mindenhol. Az ágyban is tökéletes számomra, inkább barátnős, de vadóc is tud lenni, voltak erre utaló jelek:) Első találkozásunkkor kicsit félénk, távolságtartó volt, egyre jobban összehangolódunk.
    Maximálisan meg vagyok elégedve, szeretnék még elmenni hozzá.
Happy Massage