• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedvesem ! :)

    Köszönöm szépen a beszámolód és hogy az Istennőd lehetek ! :) Nem is tudtam hogy ilyen sokat utazol csak miattam ... így külön köszönöm az együtt töltött randikat ! :)

    Legyen csodás napod !

    Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon, előző nap. Lebegtettük, mert a mikulást várta, de aznap délelőtt megerősítettük. Mikulás nem jött, én mentem. :-)
  • Megközelítés:

    A Keleti pályaudvartól induló troli másik végállomásának közelében. Parkoló a ház előtt. Alacsony emelet. Panelkuckó.
  • Helyszín:

    Színvonalasan felújított lakás. Közepes, félhomi játszószoba, egyedül voltunk, max. privacy. Franciaágy, kis cuccolóhely, éjjeliszekrény, komód, óra. A fürdő szuper, de a víz nehezen folyik le. Kabinos tus, száraz kilépő és törcsi, tucatnyi tusfürdő, pohárka, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Remek test, szép arc. Cickók csodaszépek. Teltek, a legkevésbé sem gravitálnak. Hosszú combok, nőiesen izmos popsi. Kifogástalan higiénia.
  • Action:

    Már nem emlékszem, miben fogadott, amikor megérkeztem, de arra nagyon is, hogy meztelenül, amikor a fürdőből kiléptem. Az ugyanis felejthetetlen látvány.
    Ölelkeztünk, csókolóztunk. Tia remekül csókol. Technikája is kiváló, és rendesen beleadja magát. Finom ajakjáték, puha ajakszopogatás, mély összetapadás, minden. Közben kezeim vándoroltak Tia testén, nem lelték helyüket. Illetve dehogynem, olyan sok helyet leltek, hogy egyszerre akartak lenni mindenhol. Követtem őket szájjal, leginkább a keblek irányába. Nagy, telt, mégis tökéletes alakú, készségesen reagáló dombok.
    Ezután a kis felvezetés után gyors menet abszolváltunk hittérítő testhelyzetben. Annyira jó volt, hogy kitértem a hitemből. Nem úgy Tiából, ebben a testhelyzetben élveztem el. Utána beszélgettünk, ölelkeztünk, csókolóztunk, majd nyaltam egy keveset. Nem élvezett el, de kellemes hanghatásokkal jutalmazott, és egyben izgatott. Ennek okán cseréltünk is. Sokat franciázott, közben simogattam, ahol csak értem. Tia igyekezett úgy helyezkedni, hogy jól hozzáférjek. Nagyon élveztem. A simizést is, és Tia nyelvtudását is. Sokan megénekelték már pazar technikáját, keveset tudok hozzátenni, de az biztos, hogy érdemes kipróbálni. Mint a csókot is, ezt is nagy odaadással és változatossággal műveli, kézimunka nélkül, hacsak külön kérésre nem. Ezután gumit húztunk, és számos páros testgyakorlatot mutattunk be. Az állatos pózok (paci, kutyus) biztosan köztük voltak, úgy rémlik, az utóbbival zártuk az órát. De nem, mert volt még a végén egy kis intim összebújás is, levezetésképpen.
    Végül törcsi, fürcsi, ölelések és csókok az ajtóban, majd kiléptem Meseország kapuján.
  • Elszámolás:

    Öltözéskor tettem le szerény virágszálamat, szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Háromszor annyi időt utaztam Tia kedvéért, mint amennyit vele töltöttem, de megérte. Mindig megéri, csalódás kizárva.
Happy Massage