• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Drága Mirrmurr! :)

    Köszönöm a látogatásod, a beszidet és az isteni macaront is....te aztán tudod, hogy kell egy nőt meghódítani.
    Nagyon jól éreztem magam Veled, de ez érezhető is volt. Van mèg néhány apróság, amit kihagytunk, de a következő randira is kellett valamit hagyni, nemde?! :)

    Várlak vissza sok öleléssel....
    Barbid ❤️

  • Egyeztetés:

    Már a kezdet is ígéretesen indult. Szombaton átfutottam az oldalt és elakadtam Barbi pompás képein .Néhány beszi elolvasása után döntöttem : Irány Barbi. Szombat este küldtem üzit, hátha van még időpontja hétfő reggelre ! Vasárnap reggel fél nyolckor jött az üzenet : Hamarosan jelentkezem, , de számításom szerint igen, délig megírom pontosan. Mikor láttam az oldalon, hogy lehet hívni , rögtön tárcsáztam, és pontosítottuk a talit. Ehhez másfél óra szükségeltetik!
  • Megközelítés:

    Csak később kérdeztem sms-ben a pontos címet , de még vasárnap este válaszolt , pontosan, érthetően. A cím a Déli Pu és a Vérmező közelébe esik, vagyis könnyedén megközelíthető vonattal, M2-vel, villamossal . Én autóval jöttem, mert az I.kerületben ingyen parkolhatok. Különben mindenütt fizetős.
  • Helyszín:

    Egy jó állapotban lévő Bauhaus ház , emeletenként 2 tágas lakással, lift is van. Szép nagy lakás , Barbi beterelt a saját szobájába , nagy és kényelmes , közvetlen fürdőszobával. A tatami jó nagy, a fal mellett egy böhöm nagy ruhás szekrény végig tükörrel. Szupper ! Állítólag 3 szoba és több lány is létezik, de nem láttam, nem hellottam semmi zavarót . Nekünk saját fürdőnk volt , csak a WC-re mentem ki 1 percre.
  • Lány külseje:

    Képei és a beszik alapján jogos elvárásokkal és remegő lábakkal érkeztem, és bíztam hogy nem érhet csalódás , mert mások sem csalódtak. Egy lobogó hosszú szőke hajú , gyönyörú fiatal, nyúlánk lány állt az ajtóban, gyönyörű nagy szemekkel , csókos szájjal , legszívesebben a nyakába ugrottam volna. Alakja, mint a képeken, cici, popsi, csodásan formás, és kedves nyitott személyiség társul szép msolygos arcához.
  • Erotikus masszázs:

    Csak az utolsó húsz percben, de ilyen is volt , mindenki örömére. Ekkor már beteltünk egymás kényeztetésével, legalább is én. Barbi ismét aktivizálódott, a bokámtól felfelé kezdte a szakszerű masszázst. Talpmasszázst nem kértem, mert a talpam már jéghideg volt , hiszen jó ideje már csak ő mozgott. A popsimat is meggyúrta , piros pontot is kapott, én meg egy puszit a popsimra. Két könyökével a derekamat inzultálta keményen , azért ismét megdícsértem. Ez már levezető mozgás volt , tudta , hogy megyek innen edzésre . Utána szoborszerű melleivel végig csúszkált a hátamon , belepuszilt a nyakamba és elküldött fürdeni , mert már túl voltunk a másfél órán.
  • Levezetés:

    A liftből kiszállva az egyik ajtó kicsit nyitva volt , hát beléptem és egy szőke bombázó állt sudáran előttem vmi köntösben és a kezét nyújtotta szégyenlősen . A két kezem tele volt , az egyikben a mobilom , a másokban egy zacsi , amiben az ajeszok voltak, és az Old Spice készletem, amihez ragaszkodom. Szia! Átvennéd ezeket, amíg kibújok a HH téli lábbelimből ? Leültem és igyekeztem leplezni kisfiús zavaromat , hogy ilyen szépséggel hozott össze a jósorsom ! Barbi bekormányzott a hatalmas szobájába, ahol a hosszanti oldalon faltól falig tükör volt egy böhöm gardrobszekrénynek köszönhetően . Barbi megmutatta a fürdőszobát és egy puha törülközőt nyomott a kezembe . Én előkaptam az ajeszokat , egy üveg márkás mini pezsgőt , meg egy zacskó többszínő Macaront , Barbi kedvencét, aminek nagyon megörült és kaptam egy puszit az orcámra. A boylernek trükkje van , amit Barbi akkurátusan előadott , de jó darabig csak hidegvíz folyt , amit még a katonaságnál is kihagytam, de végül azért beindult minden. Kijövet a fürdőből a szoba közepén álldogáltam, kisvártatva belibbent egy hófehér cicifixben , tangában és elém állt ő is. Álltunk hülyén egymással szemben , mondtam, gyönyörű vagy, és félénken símogatni kezdtem. CSók elől kitért, helyette a nyakát csókoltam, hihetetlenül finom és illatos volt. Leveszed azért a melltartód ? Azt hittem, te fogod, vagy segítsek ? Mire kimondta, már egy mozdulattal lepattintottam és a kezem a popsijára tapadt , a tangának is annyi volt.
    Bocs, de én még egy kicsit lassan oldódom !
    De én már a formás melleit markoltam, és a hatalmas barna imbókat peckesítettem szó nélkül. Mosolyogva nézett rám : Ugye te rögtön szeretnéd ... Akkor feküdjél már le a tatamira! Lefeküdtem a hátamra, ő lovagló ülésben rám ereszkedett , a szeméremdombját a bakalmáimra szorította, és a tenyerembe olajat csurgatott , amit a cickóira , a köldökére és a puncijára kentem szét. Ekkor rám hajolt és mosolyogva megcsókolt , de úgy ahogy a Nagy Indiánkönyvben van. Érzéki szája, villogó fogsora , és nagy puha nyelve rám tapadt. Visszacsókoltam én is rendesen, , majd a cickóit vettem a szájba , de a szám tele lett aranyhajjal. Pillanat alatt hátragumizta, lófarokkal még édesebb lett. Olajos kézzel kezdte símogatni Mirrmurrkát, ami csudijó volt , de óvatosságból engedélyt kértem punci nyalásra. Most ő feküdt a hátára, én meg csókoltam a nyakát, a merev bimbókat , a köldökét is , majd beférkőztem a lába közé. Először óvatosan , épp hogy megérintettem nyelvemmel a csiklóját , de kisvártatva elkezdett fészkelődni , kezdtem rákapcsolni , beszívtam a nagyajkait , amelyek duzzadni kezdtek, felnéztem, Barbi már maszírozta a melleit és fátyolos tekinttettel mosolygott rám. Nem zavar a szakállam ? Nem, csak csináld, imádom ! Megmarkoltam a fenekét , felhajtottam a lábait, benyaltam a popsijába is , a hangok erősödtek , szakállammal reszeltem a punciját , a nyelvemet benyomtam a hüvelyébe , belenyomtam a fejemet a lába közé , már a hasa is hullámzott . Gondoltam , ennyi elég az előjátékból : De ugye fogod még csinálni ?! Megcsókoltam , végig simiztem a testét és 69-be fordultunk , én alul , ő felül. Így még jobban be tudtam nyalni , a kezeemmel a punciját , a popsilyukát is izgattam. Barbi a francia lényegét is érzi , a makkommal kezdte finoman, nyalogatta, aztán bekapta, mélyen bevette, aztán a rövid botot, mint a főtt kukoricát, körbe rágta , nyalogatta, a bakalmákat is kényeztte és még lejjebb is.
    Az elején egy-két csepp kicsordult, aztán álltam Barbi rohamait, nagyon érezte a húzd meg-ereszd meg játékot. Egymás mellett feküdtünk , ő hozzám bújt és beszélgettünk . Mindenfélét kérdezgetett , mint tapasztalt vendégétől, főleg a szexről, hogyan élveznek a nők , a férfiak , teljes természetességgel, tágra nyitott szemmel. Közben nevetgéltünk , nála nem mindíg tudtam, hogy vicces , vagy csak csiklandós. Nagyon jól csókol, illetve smárol , mert ez több mint csók , imádtam. Közben a kezzemmel a mellbimbóit , másik kezemmel a punciját lapozgattam , ezt is nagyon szereti.
    Kérdeztem, hogy bír ilyen intenzíven szerelmeskedni . Azt mondta, hogy ő mindíg teljes erőbedobással csinálja , aztán jópár napot kihagy , amíg megint nem lesz kívánós. Mondtam nekem is egész nap a szexen, vagy a teniszen jár az eszem , de ez aberráció.
    De most már végezzél ki !
    Nagy vigyorogva oldalról térdelt Mirrmurrkához, fejével föl-le mozgott , mint a gémes kút , olajos kezével
    alsó madárfogással szorított és besimított a farpofáim közé is ritmikusan , hol lassabban, hol gyorsabban. Szájával hol intenzíven szívta, hol meg csak nyalogatta , majd eltűntette Mirrmurrkát, a szemünk találkozott, ő is nézte magát a tükörben és mosolygott . Így találkozott az érzelmi görbénk ! Háromszor visszafordultunk a csúcsnál, aztán én is mozogni kezdtem , kihomorítottam és hörögve megszabadultam magomtól.Barbi benn tartotta, megvárta, míg alább hagyok, aztán ment ki a fürdőbe és visszafelé hozott még egy korty pezsgőt.
  • Elszámolás:

    Bagatell , hihetetlen ajándékot kaptam 1 db liliomért , köszönet érte a Haza Bölcsének.
  • Összkép:

    Keresem a szót , pedig máskülönben ömlik belőlem. Barbi olyat nyújtott , amit csak körülírni , de leírni lehetetlen . Van egy csodálatos adottsága, képes örömet adni és befogadni egyszerre . Másfél óra tömör gyönyört kaptam , ami utólag csak álomnak tűnik. Úgyhogy jövő héten megint bejelentkezem , hogy ellenőrizzem a megtapasztaltakat , amíg elérhető Barbi.
Happy Massage