• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annanak már korábban írtam üzenetet itt az oldalon, készségesen válaszolt, és nagyon tetszett a nyitottsága, így csak idő kérdése volt mikor látogatom meg. Egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam, és kedvesen elmondta a részleteket és tudnivalókat. Nagyon rugalmas volt, mert szinte azonnal, fél órára rá tudott is fogadni. Nagyon kedves, szimpatikus hangja van, már ez elnyerte a tetszésem.
  • Megközelítés:

    A helyszín frekventált helyen található, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, az 1-es és 17-es villamos is a közelben van. Autót az Eurocenterben lehet hagyni, a parkolás is egyszerű. Onnan kb. 2-3 perc séta a ház.
  • Helyszín:

    Panellakásról van szó, amely nem modern új építésű, de szerintem ez ne zavarjon senkit, mert odabent igazi kincset lehet találni. ;) Hagyományos régi épíésű panel, ugyanakkor a diszkréció maximális, mert legfeljebb lakónak nézik az embert. Bejutás előtt egy gyors telefon, és már is kapjuk a gyors instrukciókat a bejutást és szintet illetően. A lakás kellemes hangulatú, lightos kis világítás dobja fel, mi egy olyan szobába mentünk, ahol egy nagy franciaágy van, szekrények, plusz egy TV, amin egy zenecsatorna ment halkan. Olyan volt mint egy hálószoba, ez eleve különlegessé tette a randit, mintha a barátnőmhöz mennék. A fürdő a tipikus házgyári, viszont annyi tusfürdő van sorba állítva, hogy a dm ehhez képest sehol sincs :) Valljuk be, nem fürdeni érkezünk egy ilyen helyre, szóval az igazi lényeg és élmény mellett ez eltörpül.
  • Lány külseje:

    Nancyy egy igazi, formás Hölgy, nagyon gusztusosan rendeződnek el rajta a pici "feleslegek", amik igazi érett vonzó Nővé teszik! Nőiesen pont kellemesen széles csípője, keskeny dereka, dús keblei igazi csemege a férfiszemnek és a kéznek. Arca nagyon szép, hosszú sötét haja össze volt fogva, állítólag kibontva a popsijáig ér, de legközelebb majd letesztelem :) Popsija és combja pont annyi pluszt hordoznak amennyi egy igazi formás női testhez szükséges. Kár hogy itt csak a külső tulajdonságot kérdezik, pedig a belső legalább annyira fontos. Nekem fontosabb is :) Mosolya, bájossága, közvetlensége az első pillanatban levett a lábamról, határozott, vagány lány, de nagyon nagyon szerethető!! :)
  • Erotikus masszázs:

    Alapvetően a kölcsönös, finom, lágy, ölelkezős szeretetmasszázs a gyengém, ezt imádom, ez tölt fel igazán energiával. Én ezt kértem ettől a Tündértől, és meg is kaptam. Fürdés után leheveredtem hasra a franciaágyra, és finom, lágy mozdulatokkal elkezdett krémmel bekenni, simogatni, közben csevegtünk folyamatosan, és a masszázs picit elhajlott egy beszélgetős egymással szembefordulós simogatós együttlétbe. Nagyon barátságos, közvetlen lány, rendkívül gyorsan egymásra hangolódtunk. Teljesen olyan érzésem volt mintha egy régi kedves barátnőmhöz mentem volna, mintha mindig is ismertem volna és rengeteg megbeszélni valónk lenne de nincs elég időnk rá :)
    Ezután én kezdtem el őt simogatni, kis krémet tettem a kezemre, majd végig simogattam formás testét, kezdve a karoktól, ciciken át a combokig, és közben átéléssel élvezte a ténykedésemet. Közben továbbra is beszélgettünk, ez sokkal közvetlenebbé tette a randinkat, majd lassan a combjai közé kerültem. Finoman végigcsókolgattam a combja környékét, majd gyönyörű kelyhét kezdtem nyelvvel kényeztetni. Ez a felállás hosszabb ideig tartott, mindekettőnknek kellemes élményt nyújtott, de nem tudom hogy neki a legjobbat -e, hiszen idő kell mire kiismerjük a másikat kinek mi a jó.
  • Levezetés:

    Az én kényeztetésem után jött az Ő figyelmessége, és egy kellemes franciába kezdett. Én hanyatt feküdtem, miközben finom kelyhét simogattam. A technikája nagyon kellemes, van elég szívóerő, hogy beinduljanak a reflexek :) A végén kézzel besegített, mert ez a befejezés volt lehetséges nála, ugyanakkor én egy ilyen kellemes felvezetés után soha nem bírom túl sokáig, tehát pontos technikai leírást nem tudok adni.
  • Elszámolás:

    Az ajándék 1 órára nagyjából a kerületi átlag felső szegmense, de úgy érzem hogy az esetleges előítéletek levetkőzése után (pl.helyszín) egy nagyon jóérték arányra tehetünk szert. Az elszámolás nyilván teljesen diszkréten történik, zseb kipakol, majd "ottfelejt" amit gondol az ember.
  • Összkép:

    Nancyy egy rendkívül kellemes jelenség, természetesen nyitott, barátságos, mosolygós természete igazi bájos, szeretnivaló vendéglátóvá teszi őt. Nagyon pozitívan csalódtam, és rájöttem, hogy a kincsesládák soha sem csilli-villi kivilágított helyen vannak, hanem fel kell lelni őket ott, ahol az ember nem is keresné. Tudom hogy közhely, és sajnos pont azok az MT-k nem olvassák ezt akinek kellene, de tényleg bánjunk az ilyen igazi Hölgyekkel Hölgyként, mert minden durva megnyilvánulástól fakulnak, és ez Nancyy esetében igazi veszteség.
Happy Massage