• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bunnyval történt az egyeztetés, ezért ezt a részt az ő hozzá beküldött beszámolóban taglaltam. VTR és üzenet volt ott ennyi.
  • Megközelítés:

    Már jól ismer kelenföldi helyszín, de most az Etele út felbontása miatt kicsit macerás az autós odajutás és a busz terelve jár ezért a ház előtt áll meg. Volán és MÁV a szokott helyen.
  • Helyszín:

    A kuckó változatlan egylányos-egyszobás garzon, de egy édeshármashoz is remek helyszín. A fürdőben minden van ami kell és az ágy is elég nagy és kényelmes.
  • Lány külseje:

    Két lány Két megújult külső.
    Bunnynak ismét hosszú haja van, ami kb. akkor volt utoljára amikor még Lynával költözött össze és én akkor találkoztam vele először. Szőkésbarna tincsei és helyes arca mellett a sebészkés által javított cicik alkotják a afelső testét. Lejjebb sincs panasz, mert szép kerek popsi és húsos combokból áll össze a többi része. Csillogó ezüstszínű spagettipántos ruha volt rajta.
    Brenda szőke tincsei kicsit rövidebbek mint Bunnynak (én így láttam). Neki természetes nagyságú mellei és feszes idomjai mellet őt is szép nagy formás popsi jellemzi. Világoskék miniruhában fogadott ami többet mutatott, mint takart belőle.
  • Action:

    Megérkezésemkor átadtam az ajándékomat és utána a szobába átlépve csevegtünk és elkezdtem vetkőzni, hamar a fürdőbe távoztam és egy alapos tisztálkodás a szájhigiéniát is elintéztem. Visszatérve pár szó után már az ágynál álltam és felváltva csókolóztam a két lánnyal és egyszerre kezdtek egy francia leckébe és a popsikat paskoltam. Utána váltottak és hol az egyik hol a másik lány kért cicikényeztetést. Brenda nem bírta tovább a passzivitásomat ezért francialeckét kért tőlem. először kihámoztam a ruhájából és váltottunk pár csókot. haladtam lejjebb cicik és köldök után a combtöveket nyalogattam. A puncihoz érve egy hangos sóhaj volt a válasz amit egyre több és több követett. A nyelvem mellett először egy majd két ujjam is sikeresen elmerült benn e és ezalatt Bunny elkezdte csókolni Brenda melleit.Egy ilyen dupla kényeztetés hatására a legnagyobb sóhajok és rángások közepette érte elé Brendát az orgazmus. Ezután Bunny egy kevés francia után gumit varázsolt rám és én kibújtattam a ruhájából. Hátulról szereti,ezért így kezdtük neki a menetnek. Később Brenda csatlakozott és az ő melleit csókolgattam, míg közbe Bunnynak toltam hátulról. Cseréltünk és Brenda hasra feküdt az ágyon. Neki és hátulról kezdtem el megdolgozni a punciját közbe Bunny melleit kényeztettem. Utána Brenda fülébe súgtam a kívánságomat, amit teljesített. A kívánságomat a kanapén lévő folytatás volt. itt is hátulról toltam Brendát, de a szöget sose bírjuk jól eltalálni, mert elkezdtem fáradni és ez látszott a velem egykorún is. Bunny egy kicsit kezelte és ő kérte hátulról az újonnan erőre kapott fegyveremet. Én Bunnyt markoltam mindenhol Brenda közbe hozzám simult hátulról, később pedig a popsiját nyomta a hátsó felemhez ( ha jól érzékeltem). Visszatértünk az ágyra és Brenda következett szemből. Bunnyval csókolózottén pedig a lábait a nyakamba véve azokat kényeztettem. Áttértem Bunnyra és ő is szemből került sorra. ez rövid ideig tartott és Brenda hanyattfeküdt én pedig Bunnyt fölé tereltem és a szájára ültettem. Én Brenda hatoltam be, Brenda Bunnyt nyalta és Bunny melleit én csókolgattam. Éreztem, hogy közel a vég ezért a két lány franciázott egyszerre és végül a melleikre élveztem. Bunny szerint kevés adag volt bennem, de Brenda mondta, hogy ő a lábára is kapott egy keveset. Utána megtöröltük magunkat és egy kis frissítőt is fogyasztottam és elkezdtem cirógatni Brendát majd Bunnyt és közbe végig csevegtünk és beszélgettünk az új tombolajátékról és az újításokról is szó esett ami a hirdetéseket illeti. Kezdtem öltözni,majd búcsúcsókok végül tipli.
  • Elszámolás:

    Változó üzletpolitika miatt egy új csokor került átadásra, amit Bunny bővebb infója részletesen tartalmaz és folyamatosan frissíti is. átlag feletti, de az élmény jóval e felett van és teljes mértékben megéri.
  • Összkép:

    Az idei év első édeshármasa volt, de szerintem nem az utolsó és én még visszatérek ide az egyéni találkák miatt, amik előbb-utóbb sorra kerülnek.
Happy Massage