• Vanessa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül vettem fel vele a kapcsolatot. Gyors, gördülékeny egyeztetés, majd rá ~ 40 percre már nála is voltam. Teljeskörű volt a tájékoztatás, és nagyon kedves hang fogadott a telefon túlsó oldalán, ami megkönnyítette a kezdeti bizalom kialakulását.
  • Megközelítés:

    A 3. kerület azon része, amely közlekedési csomópont: 1-es villamos Vörösvári úti végállomása, a fonódó villamosnak is itt a vége, illetve számtalan busz is megáll. Kocsival a parkolás a háztömb előtt fizetős (!!), viszont attól távol, a környező utcákban (még) ingyenes, illetve az Eurocenter-ben is hagyható. Én ez utóbbit választottam.
  • Helyszín:

    Lakótelepi negyed, ennek is egy különálló, a többihez képest sokkal magasabb tömbje. Emeleti lakásról van szó, a megközelítés 3 lifttel megoldott. A bejárattól balra egy amolyan 'recepció', vagy 'megfigyelő állomás', melyben nyugdíjas asszony ült, és épp trécselt egy korával megegyező hölgy lakóval...köszönéssel hatékonyan kezelhető a helyzet :) Egy háztömböt tévesztettem, így 1-2 perc gyaloglás után hívtam a konkrét lakótömb előtt, itt kaptam meg az emeletet, ajtót. Fontos még, hogy a liftből kiérve kettőt kell jobbra fordulni (ezt amúgy jelzi a telefonban is). A lakás 2 nagy szobás, az előtérrel szembe nyílt az akció helyszín, vele kissé átlósan, az előtér mellett a fürdőszoba.
  • Lány külseje:

    Ajtó nyílt, és konstatáltam, hogy a képek és a valóság sokkal közelebb volt, sőőőt, a valóság rögtön megbabonázott: gyönyörű, barna cica szempár, barnás-mélyvöröses, felfogott hajkorona, minimális smink, szépen kirúzsozott száj (felül kissé feltöltve). A vállát és lábát tetoválás dísziti. A képen is látható, pink hálószerű ruhában fogadott, melyen jól kivehető volt csodálatos, feltöltött cicije, és elbűvölő alakja. Szandit viselt, kicsit magasabb sarkú, és a talp elülső része, amolyan arany színű volt, amely nagyon szexin állt rajta. Épp szóvá tette, hogy túl hosszú a haja, és le szeretne vágatni belőle, én mondtam neki, hogy ne tegye, mert így csodálatos, ahogy van. Remélem, hallgatott rám...
  • Action:

    Bemutatkozást, kézfogást, és üdvözlő puszit követően cipőt levettem az előtérben, majd irány az hancúr szoba. Itt beszélgettünk még egy kicsit, mit szeretnék, mennyit maradok (1 óra ) stb., és vetkőzésem alatt törülközőt kaptam, hogy irányt vegyek a fürdőbe. Itt volt egy kis meglepetés, mert a fürdő világítása piros színű, amelyet ilyen helyen még nem láttam...minden esetre már kezdő hangulatba hozott. ;)

    A fürdőben többféle tusfürdő, viszont a zuhanyvíz hangolása a mosdóba épített csaptelepről történik.
    A mosdóra ki van készítve Listerine, de kis pohárkát hiányoltam mellőle, pedig ez a higiéniához azért hozzátartozik.

    Visszamenve a szobába Vanessán még rajta volt a pink, hálószerű ruha (kértem tőle, hogy hagyja magán..) és a szandál is, de csak ekkor vettem észre, hogy nincs rajta bugyi. ;)
    Ahhhh, ez még jobban fokozta bennem a hangulatot, így lerakva a törülközőt, az ágy mellett álva kezdtünk el felfedező-csókolózni. Eszméletlenül finoman és érzékien csókol, ezalatt forrón és szenvedélyesen ölelkeztünk. Próbáltam a pink ruházatot felhajtani, ebben segített is, és immáron meztelen testünk egyre jobban összeforrt, csókoltuk és öleltük egymást, mint két tini. :) Elém tárult gyönyörű cicije, amit nem győztem halmozni csókokkal, egyik kezemmel próbáltam a ciciket kényeztetni, míg másikkal testének egyéb szegmenseit felfedezni.

    Lejjebb haladva segítettem neki levenni szexi kis lábikójáról a szandált, és itt is puszikat lopni, és (nem) kis lábfetisiszta hajlamaimnak is eleget tenni, amely a jelekből ítélve neki is tetszett. A vágyak és testiség ezen fokát állva már nem lehetett bírni, így kértem, hogy feküdjünk az ágyra, így talán kényelmesebb. Előtte még adott egy rövid ízelítőt a 'francia nyelv állva' tanulmányaiból.

    Nem győztem betelni Vanessa érzékiségével és kedvességével, így immáron fekve próbáltunk egymás testéből minél több részletet felfedezni. Csókolóztunk, forrón, hevesen ölelkezve, és nem kevésbé izzadva fokoztuk ezt a helyzetet. Érzéki nyakától a ciciken át, haladva csodálatos pocijáig mindenhol foglalatoskodtam vele, nehéz volt ellenállni, hogy bármely testfelülete kimaradjon ebből a földi gyönyörből, és ahogy érzékeltem, ő is igényelte foglalatoskodásom. A cicik bimbói gyönyörűen szűkültek össze, szép, nagy bimbóudvara (amellyel ő kissé elégedetlen...) egyre csak ment összébb. Dél felé haladva, és elérve belső combjáig, majd a lábig itt is fokoztam ezt a hevességet és érzékiséget, amelyet látva rajta, mindvégig élvezett.
    Majd, a lábikón visszafelé haladva elérkeztem mézescsuprához, és itt, párhuzamosan kezelésbe véve csodálatos cicijeivel egyetemben az ő célja felé vettem az irányt, amely bizonyos örömteli idő elteltével sikerült. Majd észak felé véve az irányt ismét intim csókokat váltottunk, és annyira a hatása alatt voltam, hogy itt ért a vég, a tüzér dandárom idő előtt katapultált. ;)

    Rövidebb-hosszabb beszélgetést követően ismét rátértünk a testiség boldog útjára, ő további tételeket mutatott meg francia nyelv ismeretéből, és én sem voltam rest: próbáltam a nyelvleckét viszonozni, de ezt már 69-es keretében. A hátralévő időnk - amelyet jelentősen túlléptem - ezzel telt, illetve ezen nyelvlecke különböző pozíciókban történő bemutatásából. Hancúr, a szó valódi értelmezésében nem volt, de úgy érzem, hogy ebben a dologban van még fejlődési potenciál...
  • Elszámolás:

    Az elején történt. Az óra a régi átlag, 1 extrát kértem (csók), amely +2 rózsaszál volt, illetve az idő túllépéséért +fél órát honoráltam.
  • Összkép:

    Érzéki, figyelmes, nagyon szexi, tündéri hölgy Vanessa. Figyeli a vendég rezdülését, követi az instrukciókat, nem fásult és kiégett. Vigyázni rá, megérdemli a törődést, és foglalkozást, laza, és szeretni való. Nem kérdés: kitűnő!:)
    Csak két fejleszteni való van: az ottlétem alatt jó lett volna egy pohár víz / üdítő, illetve Listerine mellé jó lenne eldobható pohár...de ezek a kapott élményért már csak akadékoskodások.
Happy Massage