• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvége felé este vágytan egy kis tűzoltásra, de sajnos ebben az idősávban rendkívül szegényes a felhozatal. Nagyon megörültem a Marina-parti "ügyeletnek" és Barbi beszámolóinak elolvasása után rögtön tárcsáztam. Na itt sajnos megszegtem az egyik fontos elvemet, mely szerint nem megyek el úgy egy ismeretlen lányhoz hogy előtte nem személyesen vele beszélek telefonon. Mind az egyeztetésnél mind pedig a bebocsátásnál egy telefonos hölggyel beszéltem, akitől egy pár órával későbbre egyeztettem egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Marina-partot mindegyikőnk ismeri. Talán annyit jótanácsként a kedves kollégáknak, hogy egyre kevésbé lehet a nap bármely szakában parkolót találni, így erre is szántam egy kis plusz időt, de szerencsére majdnem a ház előtt sikerült helyet találnom.
  • Helyszín:

    Egy Marina-parti luxuskégli, nagyon stílusosan berendezve, több masszázs-szobával, mécsesekkel, kis Buddha szobrocskákkal. A szobánkban volt egy matrac és egy kanapé, mindkettőt leteszteltük :-) Fürdőszobában zuhanykabin, sok tusfürdő, a szájvízhez sajnos nem volt kispohár. A logisztikát kissé ügyetlenül oldják meg a lányok, mert mind a masszázs előtti mind pedig a masszázs utáni fürdés lebonyolítása után találkoztam más lánykával, az egyik nagyon kis szemre (és egyéb testrészre is...) való teremtés volt.... és a szokásos tapasztalat amit most fel is teszek kérdésként: miért van az hogy az ilyen nagyüzemi helyeken a faliórák minimum 5 percet sietnek...??
  • Lány külseje:

    Hát itt bajban vagyok összképpel, de kíméletlenül őszinte leszek (mert ugye csak akkor van ennek az egész beszámolósdinak értelme). Ajtónyitás után szokásos kézfogás és két puszi, ez utóbbit finoman én erőszakoltam ki :-) (itt sajnos éreztem hogy Barbi bizony dohányzik...) Az arca nagyon kedves, hosszú szőke hajzuhatag és brutál mellek. Sajnos itt megáll a pozitívumok sora, mert Barbi bizony popsiban (bár ez tapintásra az átlagnál keményebb) és combikában egy picit erősebb mint amit a képek sugallnak, később beszélgetésünk során be is vallotta hogy pár hónapja leállt a sporttal. Sajnos a kommunikáció nagyon minimális volt köztünk, bármilyen beszélgetés-kezdeményezésemre csak tőszavakban válaszolt, így egy idő után nem is erőltettem.
  • Erotikus masszázs:

    Ez bizony nagyon semmilyen volt. Ahogy elkezdte a talpam után a lábaimat masszírozni az egész kellemesen, megfelelő erősséggel indult (itt meg is dicsértem), de rövid idő múlva áttért a hátamra-gerincemre amit alkarral és könyökkel dögönyözött... majd a egy picit foglalkozott a nyakammal is (na ez sem volt rossz, mondjuk jó sem...). És itt vége tért a masszázs, az egész nem tartott kb. 7-8 percig sem....
  • Levezetés:

    A folytatáshoz levette a felsőt és a melltartót, a bugyi levételére vonatkozó udvarias próbálkozásomat viszont határozottan visszautasította. Bekente magát masszázsolajjal és keresztbe elkezdett a hátamon csúszkálni, közbe finoman sóhajtozott. Majd kérte hogy forduljak meg és egy picit elölről is csúszkált, itt egy picit birtokba vettem a szépséges ciciket is, csókolgattam, simogattam. Majd lement egy picit délre és az éledező farkamat a mellei közé szorítva izgatta, amitől rendesen feléledt és ekkor kézbe vette és elkezdett kézimunkázni. Itt határozottam az volt az érzésem, hogy ezzel akarja befejezni, így finoman céloztam a franciás befejezésre, amit el is kezdett de mindig visszatért a kézi hajtásra.... átkéreckedtem a bőrkanapéra, leültem és elém térdelt és úgy kényeztetett, de itt is a kézi dolgot erőltette. A kezeit finoman rátettem a popsimra és innen anélkül kényeztetett egy viszonylag jó iparosmunka franciával, melynek végén a cicikre engedtem a cuccot.... Fürdés új törölközővel, majd távozás. Nem nagyon marasztalt és én sem éreztem szükségét a további időtöltésnek. Az autóban ránéztem az órára, az egész randi tokkal-vonóval 40 perc volt.
  • Elszámolás:

    Ez teljesen rendben volt, a végén a kisasztalra téve.
  • Összkép:

    Hát, gondolom a fentiekből is kitűnt hogy meglehetősen átlagosra sikeredett ez a randi, amiért nem feltétlenül (csak) Barbit okolom, nem működött köztünk a kémia. Tűzoltásra megfelelt. Egy csiszolatlan drágakő (gyémántnak azért nem nevezném...). Amikor mentem haza autóval az jutott eszembe, hogy olyan volt mint egy jó masszázs-kényeztetés kb. 10-15 évvel ezelőtt, de ez mára sajnos kevés.... Hát ennyi, kedves kollégák, tudom, kicsit átlagosra sikerül, de egy ilyen semmilyen randiból ezt az írást tudtam kihozni....
  • Webi megjegyzése:

    Adatlapot javittatjuk.
Happy Massage