• KYLIE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Meglepően gyorsan és gördülékenyen sikerült leszervezni a találkozót a randi előtti napon.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyedén sikerült megközelíteni a helyet, a Lehel tér közelében található mellékutca egy új építésű házában található. Mivel a közelben a felújítás alatt lévő M3-as metró is, így a tömegközlekedéssel való megközelítése is egyszerű. A parkolás viszont fizetős.
  • Helyszín:

    Kellemes a szolgáltatási tevékenységnek megfelelő, 3 szoba is rendelkezésre áll, ehhez már időnként kevés az egy fürdő szoba. Ami fürdőkáddal kényelmesen felszerelt. Külön dicséret a szájvízért. A "piros" szobához volt szerencsém, ahol kellemes hangulat világítás, a lágy nu discos relax zene és a falon lévő tükörrel igazán kellemessé tehető az együtt lét ideje.
  • Lány külseje:

    Sajnos az arc nélküli fotó, nem árulta el elsőre, hogy micsoda kis szépséges és izgató látványban lesz részem. Kylie felülmúlta a várakozásaimat, és az első pillanatban felkorbácsolta a fantáziámat, amikor megláttam a szexi fehérneműben, és az erotikus érzékiségét kisugárzó szemüvegben. A hölgy egész személyiségének van egy magával ragadó szexuális kisugárzása.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás program alatt bőven volt idő a masszázs megejtésére, így egy alaposabb kezelést kértem. A talpaktól elkezdve egy nagyon kellemes átmozgató masszázs van részesültem. Pont annyira volt kellemes és lágyan simogató, amennyire aznap délután egy nap levezető lazító kezelésekét szükségem volt. A váll és a lapocka részen kértem, hogy határozottabban folytassuk a kezelést, ami engedelmesen meg is tett. Kifejezett örömmel fogadtam, hogy a nyak és a fej részek átmasszírozását sem felejtette el. A masszázs közben volt alkalmam időnként meglesni formás alakját, és nehéz észrevétlenül és szó nélkül hagyni a hatalmas és rendkívül formás melleit. Ami a vékony testhez képest szinte gigantikus iker hegyként tornyosul az ember szeme elé. Masszás közben volt szerencsém a selymes bőrét simogatni, miközben ő is egyre erotikusabb mozdultatokkal korbácsolta fel bennem a vágyat. Ekkor már alig vártam, hogy végre megforduljak, és teljes valójában csodálhassam meg, és kezembe vehessem a méretes melleket.
  • Levezetés:

    Fordulás után egy lingam masszázs kértem. Első körben alaposan beolajozta a testemet és a sajátját is. Ekkor besegítettem, és végre markomban érezhettem a melleket is, amely bár szilikon segítségével nőttek óriásira, mégis rendkívül természetes hatást keltettek. A bimbók látványa még kellemesebb volt, hiszen szinte azonnal és keményre és méretesre duzzadtak. A csúszka masszás közben sikerült alaposan megdolgoznia többször a mellek szorításába került a farkam. Míg ő fel le csúszkálva arcával egészen az arcomig simult, miközben édesen és kéjesen nyögdécselt. Közben a kezeim sem tétlenkedtek, így szerencsém volt végig simogatni a rendkívül kerek, és formás fenekét, a belső combjait. Csókolhattam a nyakát és a fülét, ami érezhetően kellemes élményt nyújtott számára is, miközben kezével végig simította férfiasságomat, a golyóktól kezdve egészen a makkig. Természetesen én sem hagytam válasz nélkül, a combja belső simogatása közben a nagy ajkak és a csikló is részesült a kényeztetésben. Érezhetően jól reagált, mely a mellbimbókhoz hasonlóan szinte azonnal méretesre duzzadt. Érezhetően számára is kellemes perceket okozott a csúszka masszáz. A masszázs ekkor a lingam résszel folytatódott, ahol már kizárólag a farkam tövétől a makkig történő kétkezes finom és alapos masszázsra koncentrált, érezhetően számára is fontos volt hogy a partner minél jobban élvezze az eseményt, még is figyelt rá, hogy a lehető legtovább odázza el az elkerülhetetlen beteljesülést. Mely eljövetelét örömmel kostatást, mint egy kisgyerek, aki karácsonyi ajándékot kap. Alaposan letörölgetett, és mellém bújt. Ekkor ismét lehetőségem volt az ikrekkel játszani. Érezhetően komoly szexuális vibrálás folyt közöttünk, amire az ezredes folyamatos tisztelgő vigyázzállással honorált. A feltűnő jelenséget örömmel konstatálta, de sajnos idő hiányában további folytatásra nem volt lehetőségünk. Masszázs követően irány a fürdő szoba, ahova magával kísért és alaposan lefürdetett. Sajnos az izgalmam még ekkor sem csillapodott, így kicsit dolga végezetlenül kellett otthagynom.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt módon az előre megbeszéltek szerint felkerekítve kerek mennyiségre hagytam számára a rózsaszálakat, melyek egy kisebb nyakba ugrással és puszikkal honorált meg.
  • Összkép:

    Összességben nagyon kellemes élményt nyújtott a hölgy, különösen mert az első perctől volt köztünk egy szexuális vibrálás. A tapasztalatokból kiindulva mindenképpen ismét látogatásomat teszem, hogy további élmények és behatóbb ismeretségre tegyünk szert.
Happy Massage