• Jesica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, második próbálkozásra elértem és megbeszéltük másnap 13:00 órára a találkozót. Kérte, hogy a randi előtt 1 órával hívjam és mondja a pontos címet. Másnap 12:00-kor hívtam újra és biztosítottak érkezésemről. Megegyeztünk, hogy 10 percet fogok késni, mondta, hogy nem gond. 13:09-kor indítottam a parkolást 12:10- kor csengettem be hozzá. Nyílt a kapu, de nem szólt bele, hát bementem. A lépcsőházban bóklászva jutott eszembe, hogy nem mondta az emelet ajtót, ezért újra felhívtam. És ekkor jött a fekete leves. Közölte, hogy késtem, ezért negyed órára fogad mást. Majd szól ha jöhetek. Lefelé menet már jött fel a másik MT. WTF? Na mondom, már csak azért is várok, milyen magyarázatot fog adni. 12:47-kor hívott, hogy 3 perc múlva mehetek. Vártam 10 percet, mielőtt becsöngettem, mert nem akartam találkozni az előző vendéggel , de csak összejött megint:) Összefoglalva, nagy a kereslet, de az időérzéke nulla...
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, parkoló mindig van a közelben. Egy másik oldalon a VI kerben hirdeti magát, én is ott találkoztam vele.
  • Helyszín:

    Igazából a pecóval semmi gond, de a rengeteg zavaró körülmény miatt pontoztam le. A konyhában fortyog ott valami a fazék ám, jó illata volt, de a kaja szag be lengte az egész lakást. A kolléganője vendége dörmögött a szomszédban. A kupleráj feeling abszolút garantált.
  • Lány külseje:

    A másik oldalon ázsiaiak itt ázsiai félvérnek definiálja magát. Mivel India is Ázsiában van, azt gondolom nem is lőtt nagyon mellé:) Igazából felismert egy piaci rést,ezért amilyen rossz az időérzéke, annyira jó a marketing... Aki ezen az aprócska problémán túl tud lendülni találkozhat egy picur, gyönyörű testű, csodás szemű mosolygós tüneménnyel. Amint megláttam elfelejtettem minden más negatív körülményt.
  • Action:

    Kaptam egy törülközőt, majd távoztam a fürdőbe. Mivel már az ajtóban is meztelenül fogadott, a szobába visszatérve szerencsére nem felöltözve várt:) Masszázzsal kezdett, ami inkább simogatás volt és ez a része egyáltalán nem volt profi, de amikor a feszes testével, kemény, tenyérbeillő cicijével elkezdett egy bő, olajos csúszkát, a cerka egyből bekeményített. Oldalra fordulva belekezdett egy csodás franciába: szívta, torokig bevette, csavarta, nyalta- csak bele gondolva elkezdek keményedni:) Közben 69-be váltottunk és nyaltam- faltam ujjaztam csodás, pici, szűk barackját.
    Halk nyögésekkel tudatta, hogy jó amit csinálok vele. Ilyenkor fejét hátra vetette és csak szorította a lécet. Ha ezt mehjátszotta akkor igen jó színésznő.
    Gumit húzva beleült majd missziben, végül doggyban folytattuk. Így is ért a vég, csodás, elhúzódó keksz lett belőle. Még az sem szegte kedvem, hogy ottlétem alatt vagy 10x csörgött az a ki***ott telefonja, amiből a felét fel is vette. A másik oldalon van pár beszámoló, hogy ázsiai lány meg hogy tisztelettel kell vele bánni meg hasonló bullshit. Azt gondolom ez ugyancsak egy marketing fogás. Ő nagyon kedves meg tényleg odaadó, de az , hogy a telefonját nem hajlandó lehalkítani, na az az igazi tiszteletlenség.
  • Elszámolás:

    A rózsák száma ugyan pesti átlag feletti, de ezért kapsz egy tüneményt. Tiszta skizofrént csinál az emberből:) Előre kérte a virágot, de ez biztos azért is van mert előszőr voltam nála.
  • Összkép:

    Szerintem ide most már nem kell írnom semmit, mert elég részletes leírást adtam róla. Az tény, hogy baromi nehéz hozzá bejutni:)
Happy Massage