• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem nála a hét elején, és akkor rögtön elértem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, így elhatároztam, hogy még a héten felkeresem. Korábban jelezte, hogy telefonon nem mindig elérhető, de ha sms-t írok, arra válaszol. Így is történt, amikor a randi napján hívtam, akkor nem értem el, ezért írtam egy sms-t, és egy óra múlva válaszolt, hogy hívhatom. Innentől már ment minden, mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Zugló egyik központi csomópontjától nem messze van a helyszín, a busz rögtön a kapuban tesz le, villamossal már körülményesebb, mert akkor át kell menni a zebrán :)
    Én autóval voltam, egyből odataláltam, a ház előtt ugyan képtelenség parkolni, de egy szembe lévő mellékutcában könnyedén találtam szabad, és ingyenes parkolóhelyet, és egy perc múlva már a bejáratnál telefonáltam.
  • Helyszín:

    Kicsit korábban érkeztem, így egy pár percet várnom kellett. A ház belülről új építésű, lift repített fel az egyik felsőbb emeletre. A lakásban rajtunk kívül senki, a fürdőszoba jól felszerelt, a szobában a franciaágy nagy, és kényelmes, egy kis tálra pedig rengeteg csoki volt felhalmozva, vendéglátóm pedig többféle innivalóval kínált.
  • Lány külseje:

    A képek után nem ért meglepetés, csinosan telt, széparcú fiatal lány, nagyon kedves volt, végig mosolygott. Kérés szerint fehérneműben, harisnya nélkül fogadott.
  • Action:

    Érkezésem után gyorsan bemutatkoztunk, és átvettük a programot, majd megkértem Wandát, hogy kísérjen el a fürdőbe, és mossa meg a barátomat. Mosolyogva tett eleget a kérésemnek, én közben simogattam, és a számat öblítettem ki. Visszatérve a szobába, állva kezdtünk csókolózni, közben simogatta a már kőkemény szerszámot, így kértem, hogy szájjal is vegye kezelésbe, és nagyon kellemes franciát kaptam. Igaz olvasva a korábbi beszámolóit, nagy elvárásaim voltak ezen a téren (is), de egyáltalán nem kellett csalódnom, változatosan játszott a közös barátunkkal, többször egészen a torkáig vette a lüktető ezredest, de az sem volt ellenére, amikor én vettem át az irányítást, és húztam magamra a fejét, szóval nagyon kellemes volt, aminek hangot is adtam :)
    Mielőtt késő lett volna, én is szerettem volna valamit viszonozni a kedvességéből. Nem tudom, hogy valóban élvezte-e ezt a részt, de a hangok alapján nagyon úgy tűnt, így a szokásosnál tovább elidőztem az illatos puncija környékén. Gumihúzás után még szájjal egy keveset kényeztetett, majd a védőfelszerelés felhelyezése után szemből tettem be neki. Wandára itt sem lehetett panasz, végig aktív volt, ölelt, simogatott, húzott magára, csókolt, és hangosan nyögdécselt alattam. Végül elsőre így is lett végem, majd amikor teljesen kifáradva a hátamra feküdtem, nagyon óvatosan letörölgetett, és a kezembe adott egy pohár innivalót. Amíg feltöltődtem, kértem, hogy masszírozzon meg, közben beszélgettünk a korábbi jó, és kevésbé jó élményeinkről, fordulás után újfent a már korábban megismert technikával állított ismét harcra kész állapotba. Nem volt mit tenni, megint gumit kértem, és ezúttal is szemből támadtam, majd egy hosszas, izzadós szeretkezés vette kezdetét. A legvégén letérdelt elém, én pedig a szájába préseltem ki magamból a maradékot, amit aztán nem is láttam viszont. Törölgetés után, pihenésképpen még beszélgettünk, majd jeleztem, hogy időm lejárt, de Wandát nem izgatta túlságosan, ezért még folytattuk a beszélgetést, közben kaptam néhány csokit, és egy újabb üdítőt, de nem akartam sokáig visszaélni Wanda vendégszeretetével (és megkockáztatni mégegy fél (vagy egy, vagy több) órát, ezért hamarosan a távozás mellett döntöttem.
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem, kérdeztem, hogy szeretné, ha előre rendezném-e, de azt mondta, hogy nem tartja szükségesnek, ezért amikor már végeztünk, és öltöztem, akkor tettem le egy asztalra a megbeszélteket, ami egy átlag alatti árért, átlag feletti szolgáltatás ellenértéke volt.
  • Összkép:

    A sok beszámolóját olvasva, tudtam, hogy egy nagyon kellemes óra elé nézek, és így is volt, a legkisebb panaszom se lehet, főleg, hogy elég késői időpontban mentem, de Wanda frissen, üdén, jókedvű volt végig.
Happy Massage