• Dalia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje levegőben volt a meglátogatása.
    Telefonon kerestem, másodikra sikerült elérnem és így tovább szépen egyeztettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Metró megállotól 10 perc gyalog, számomra nem volt egyértelmű a megközelítés, így nem volt a legegyszerűbb megtalálni a házszámot.
  • Helyszín:

    Szememnek teljesen kiesett az épület mikor keresnem kellett, mert teljes mértékben egy irodaépűletet láttam benne. Elég korrekt újépítésű ingatlan, de abszólut nincs karbantartva, a lépcsőház stb..
    A lakás egy 1,5 szobás kis kégli, fürdő plusz 1 szoba. A szoba normál állapotú,de a fürdő borzasztóan nézett ki, mindenhol hosszú hajszálak, a kádban brutál vízkő, a wc sem tegnap lett domestosszal tisztiszva, szóval katsztrófa volt.
  • Lány külseje:

    A külseje miatt maradtam, különben a fűrdő el ijesztett volna. Ha higiénia olyan lett volna Amandán akkor rohantam volna, de ő teljesen ápolt rendezett fiatal gyönyőrű hölgy. Sokan a fiatal Angelina Jolie-t látják benne teljes joggal. Telt természetes csoda a szája, a szemei is csak úgy csillognak, a bőre finom barna és puha.
    Kicsit sportolhatna, akkor gyönyörű alakkal lenne megáldva mert szépen szélesedik a csipője, de a derekán található kis felesleg ezt takarja, a cicik szépek nem nagyok.
  • Action:

    Félórára érkeztem, és frusztrált voltam a helyszín nehéz megtalálása miatt, de megnyugodtam mikor kinyitotta nekem a kedves vendéglátom az ajtót. Képeknek teljesen megfelelt. Beinvitált a szobába és újra átvettük miért jöttem. Kedvesen adott egy törölközöt ami megint lehetett volna frissebb, szóval a fürdőbe el és amilyen gyorsan tudtam elhagytam a területet. Miután vissza értem probáltam simulni és puszilgatni, amit elfogadott, de nem adta át magát az érzésnek. Kértem vegye le a csipkés melltartóját és szépen a közepes cicikre buktam. 1-2 perc elteltével ő került felülre és szépen elkezdett kényesztetni a szájával amit kiemelkedően művel és annál nagyobb tehetéggel meg is lett áldva, mert könnyedén le engedte tövig.
    De az odaadás megint hiányzott. Szinte szempillantás alatt fel is engedte, és utána csak köpködte ami nem volt rossz, de nem igazán az én stilusom meg a szitu sem követelte meg, sebaj élveztem legalább ez a kis változatósságot. szépen franciázott már vagy 10 perce, ez alatt az idő alatt kétszer kérdezte a gumit másodszorra igent mondtam, amit fel is helyezett szájjal, megint perfekt módon.
    Felpattan a nyeregbe és iszonyatos mozgásba kezdett, jó kis twerket csinált, ritka jól mozgott a szerszámomon. Ezután kértem a kutyus pózt amit szívesen teljesittet, és pucsított egyet. A kővetkező 10 percet ebben a pózban folytattuk, egyszer-egyszer nagyobb tempóra kapcsolva, hogy meghajtsam magam és partneremet. Végem közeledtét érezve kértem végezzen ki szájjal. Ekkora már kicsit többet kezezett. kértem a vsz és szépen beleélveztem. amit azonnal kicsorgatott és 10 másodperc múlva már ezt is abbahagyta. Szóval ez a része sem volt elég jó de rossz sem. Miután letörölgettem magam, nem volt kuka, így átadtam a kezébe amit szépen a földrehajított az óvszer is ott ácsingozott az éjjeli szekrényen.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerinti előra adva
  • Összkép:

    Árnyalt a kép, elég jó csaj kiemelkedő tehetséggel, kevésbe odaadó. Ami az adatlapon van azt megis kapod, de lehet nem úgy ahogy gondolnád.
Happy Massage