• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, az általam javasolt időpont szerencsére megfelelt neki is.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Fizetős utcák, a Duna Plazaval szemben. Emiatt viszont bőven van parkoló hely. Nem lehet eltéveszteni a címet.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van a fürdő nem luxus, de tiszta, és tökéletesen felszerelt. Az akció szóba minden igényt kielégít.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, szexi Milf, egy igazi dög, csakis a jó értelemben. Nekem minden porcikája bejött. Nagyon kedves, közvetlen, humoros, vagány, perverz (ez is a lehető legjobb értelemben)
  • Action:

    Egy nagyon szexis fehérnemű szettben fogadott. Megbeszéltük, hogy egy jó kis pornós dugást szeretnék, mert most erre volt szükségem. Eleve nagyon tetszett, hogy amikor megérkeztem beparancsolt a szobába, és teljesen közvetlenül beszélgetni kezdtünk. Pár mondat után tudtam, hogy pontosan ilyen lányra van szükségem. Nagyon tetszett a közvetlensége, ahogyan a szexről beszélt. Tudtam, hogy jól választottam.

    Miután mindent tisztáztunk, mentem zuhanyozni. A fürdő után elkezdtük felfedezni egymást. Ölelkezés, simi, tapi majd kényelemben helyzetem magam a hatalmas ágyon.

    Ott kaptam egy brutálisan jó franciát, zacsi nyalással, nyelves popókényeztetéssel. Frenetikus volt. Utána egy kis 69, itt már én is nyalhattam végre a punciját és a popsiját. Ezután hanyatt dobta magát és csak én kényeztettem.

    A szex misszionáriusban volt majd hátulról, de annyira kész is voltam, hogy jelezetem, végem lesz ezért az ágy mellé álltam és rövid francia után a szájába élveztem. Eltüntette az utolsó cseppig.

    Utána meg beszélgettünk egy kicsit, főleg az én magánéleti gebaszomról. Ott is teljesen jó fej volt, végig odafigyelt, mintha haverok lennénk évek óta. Haverok, akik néha jókat dugnak.

    Azt sajnálom, hogy a popsi kimaradt, de egylövetű vagyok és a szája + a puncija bőven kikészített. Majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Az aktus után. Teljesen korrekt volt, minden így volt, ahogyan előzetesen jelezte.
  • Összkép:

    Elégedetten és kielégülve távoztam. Nem érzelmi feltöltődést kerestem, hanem egy vagány perverz csajt, amivel egy jót szexelünk, hogy levezessem a feszültséget. Számomra tökéletes volt, remélem ő is élvezte. De ha nem, akkor majd legközelebb ;)
Happy Massage