• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Stallone
    Kicsit megkèsve de nagyon köszi a beszámolót , h időt szánt rá s ilyen jól megirtad. Teljesen visszaadja az élményt még most is :)
    Remélem mihamarabb újra együtt “tornázunk” egy jót :)
    Csókollak szép napot :)
    Zaya

  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment, egy-két csörgetés után felvette. Nagyon kedves hangja van telefonban, nem is hezitáltam. Egyből tudott fogadni a legnagyobb örömömre.
  • Megközelítés:

    A IX. kerületben van a randi helyszíne, egy új társasházban. Zaya készségesen útbaigazít, mert egy beugrónál kell megtalálni a kaput, ami elsőre nem mindenkinek megy. :)
  • Helyszín:

    Nagyon szép és új a lakás. Nagy rend és tisztaság. Finom illatok, amit ha nem tévedek illatos mécsesek szolgáltatnak, de nem emlékszem, hogy láttam volna, de az illat remek volt.
    Zaya egyedül rendel a lakásban, semmi kupi feeling. Azt kifejezetten utálom, mikor többen vannak a lakásban. A fürdő is teljesen rendben van, szép tiszta és van mindenféle tusfürdő, szájvíz, fültisztító stb.
  • Lány külseje:

    A lakásba belépve el is állt egyből a lélegzetem. Egy gyönyörű nő fogadott, hihetetlen sexy fehérneműben. Plusz nem takargatta azokat a gyönyörű melleit, azt nem takarta a melltartó, csak alulról kísérte.
    Sok szép tetoválás borítja a testét. Nem vagyok egy tatoo megszállott, de neki nagyon jól áll.
    A teste hihetetlen sportos és feszes. Igaz sportol is, tehát tesz érte.
  • Action:

    A gyors zuhany után az ágyon várt már nagyon. Elkezdtük egymást simogatni, majd finom csók váltásba kezdtünk. Közben lehámoztam a melltartót róla, miközben a feszes árbocom felé vezetett az útja.
    Nagyon finom franciát kaptam, igaz gumiban, mert direkt én kértem, hogy ne hogy idő előtt legyen végem.
    Majd váltottunk, én kezdtem el kényeztetni. Finom nyögések és párna szorítás volt a jutalmam. Már ez is iszonyat lázba hozott, hogy láthattam, ahogy élvezi a franciát. Majd újra a szájába adtam a velem egykorút.
    Aztán betettem az édes kis puncijába, ami nagyon-nagyon kellemes volt. Szemből támadtam, pár percig így élveztük egymást. Majd átkéredzkedtem a popsijába. A hátán feküdt és egy párnát betettünk a dereka alá, hogy kényelmesebb legyen mindkettőnknek. Zaya nem egy kényes nő, ha popsi sexről van szó. Persze nagyon óvatosan, finoman kezdtük, de nem kényeskedik, elég befogadó! Az első menetben így lett végem, egy óriásit élvezve a popsijába (gumiba)
    Pihenés képen egy nagyot beszélgettünk, sportokról, sportolásról. Plusz kaptam tőle egy nagyon jó masszázst. Elfelejtettem megkérdezni, hogy tanulta e, de nagyon jól csinálta.
    A második menetre megint szájjal kezdett el kényeztetni, majd köpeny húzás után doggyba folytattuk.
    Ezt a látványt mindenkinek látnia kell! Egy nagy vágtát nyomtunk és érdekes, hogy a második menetben gyorsabb voltam és hamarabb mentem el, mint az elsőben.
    Zaya nem egy óra figyelő, talán egy picit túl is léptem az egy órát, de mondta, hogy itt nincs futószalag!
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint, az új pesti átlag + popó. Mindent megért a randi, csak ajánlani tudom.
    Mivel először voltam nála, előre leraktam az éjjeli szekrényre.
  • Összkép:

    Csak is kizárólag jót tudok mondani, illetve írni. Erősen ajánlott, én biztosan visszatérek!!! :)
Happy Massage