• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Sailor
    Köszi h megirtad velem kapcsolatos élményedet. Néha a kevesebb több :))) nekem tetszett :)
    Várom a folytatást :)
    Puszi szép napot
    Zaya :)

  • Egyeztetés:

    Azonnal, gördülékenyen, kedves hangon és pontos útbaigazítással.
  • Megközelítés:

    Ismerem a környéket, gyalog mentem, mert siettem, hogy nehogy lekéssem a találkát. Ahogy elnéztem, a parkolás nem biztos, hogy egyszerű, BKV van a közelben.
  • Helyszín:

    Minden igényt kielégítő, újonnan épített, szépen berendezett. Fürdő tökéletes, türcsi, tusfürdők, ahogy kell. Szoba: a franciaágy majdnem kitölti :), de azért marad hely az öltözködéshez.
  • Lány külseje:

    A helyzet az, hogy Zaya nagyon meglepett. Szemüveg nélkül az okostelón, a fotói alapján néztem ki Őt, és bizony egészen mást vártam, mint amit kaptam. Így jár az ember, ha nem olvas - az adatlapján leírt Ő mindent rendesen - mint utólag megtaláltam. A lényeg: az alakja tökéletes, pont mint a képeken, csak a fotókon alig látszik, hogy Zaya a valóságban elég sok tetoválással dicsekedhet. Ez nem a zsánerem éppen, de a kisugárzása, szexepilje olyan erős volt, hogy végül is nem hogy nem zavart, hanem a végére már tetszett is.
  • Action:

    Az ókori Kréta viseletében fogadott, azaz csupasz cickókkal. Mennyei, tökéletes alakú cickókkal, alig bírtam másra nézni (főleg, mert a tetkókra nem nagyon akartam). Fehérneműje fekete volt, többet mutatott, mint takart.
    Szóval, megpillantása utáni zavaromat víz és csoki felajánlásával oldotta, kedves mosollyal.
    Pillanatnyi egyeztetés után bevezetett a szobába, bemutatta a fürdőt és a hozzávalókat.
    Az ágyon várt. Először csak a szememmel simogattam, megbarátkoztam a dekorációjával, kibeszéltük a velük kapcsolatos élményeket. Talán vicces, de eddig elkerültem a művi úton átalakított testű hölgyeket. Nahát, Őt kár lett volna kihagyni. Alig bírtam elszakadni mellei simogatásától, nyalogatásától.
    A nyalakodást aztán egy szinttel lejjebb folytattam, majd rövid ellentételezés után jött a gumi. Kedvenceim az alappózok, úgyhogy ezeket vettük sorra. Erről a részről a legnehezebb írni - ezt érezni kell és a szavak semmit sem adnak belőle vissza. Bújós, kedves, régi szeretővel töltött időnek tűnt, akivel egyszerűen jó együtt lenni.
    A tükörrel szemben lett aztán végem. Szépen hagyott lenyugodni, majd letakarított.
    A maradék időben kaptam egy kellemes hátmasszázst és beszélgettünk "azokról a dolgokról, mit mind a ketten jól ismerünk".
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint utólag, azt gondolom, a helyi átlag. Extrát nem kértem.
  • Összkép:

    Nagyon meglepődtem, ahogy megláttam Zayát, teljesen mást vártam - de örülök, hogy megismerkedtem vele. Kevesebb lettem pár előítélettel és gazdagabb egy nagyszerű élménnyel. Egyszóval: ha lesz rá lehetőségem, visszatérek.
Happy Massage