• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    MZ/X, MZ/X jelentkezz, jelentkezz!

    Az érdeklődőkre való tekintettel most eltekintek attól, hogy újmagyarul írjam meg a kis reagálásomat, inkább maradok a hagyományos nyelvezetnél.
    Már megvan a szokásos módszerem: felteszem a fejhallgatót, szól a zene- most épp Jimi Hendrix és egy kis Rolling Stones- elolvasom a beszámolót és ami eszembe jut azt igyekszem minél gyorsabban leírni. Sajnos túl sok gondolat cikázik a fejemben de azért próbálok szemezgetni belőlük.
    Nagyon tapintatosan fogalmaztál miért hiúsult meg a szombati randink. Mikor felhívtál akkor mondtam neked, hogy csak péntek délután tudok neked választ adni arra, hogy szombaton lesz-e kedvem bemenni. Pechedre, nem volt. Viszont te ezt olyan kedvesen és udvariasan vetted tudomásul, hogy kicsit lelkiismeretfurdalásom is lett...na azért nem annyira, hogy mégis bemenjek, de titkon azért reméltem, hogy máskor is lesz kedved szabaddá tenni magad. Szerencsére a lelkesedésed nem múlt el és hétfőn már kerestél is.
    Az első benyomásom az írásodról, hogy jó. Sőt! Egész jó. Aki ismer az azért tudja, hogy ez igen nagy bóknak számít nálam. És nem azért gondolom jónak mert szépeket írsz rólam (bár bevallom ez is igazán jólesik), hanem azért mert tudtál újat mondani. Olyat ami még nekem is új volt, és eddig még soha nem olvastam. El is gondolkodtam rajta.
    Írtad, hogy két embert ismertél meg: egy távolságtartót, akinek szüksége van az oldódásra és egy teljesen másikat aki odaadó és vadító. Ez a kettősség teljesen jellemző rám. Hűvösen udvarias vagyok, onnan indítok. Igazából még prűd is vagyok kissé, és a felesleges magamutogatást, meztelenséget nem sokra tartom. Viszont mikor itt van az ideje az erotikának és a szexualitásnak akkor nem fogom vissza magam. Az egyik régebbi párom fogalmazta meg jól a dolgot. Ismerkedésünk legelején minden találkozásnál érezte, hogy kicsit messziről indítok. Furcsa volt számára, hogy nem a szexualitáson keresztül próbálok meg rá hatni elsősorban. Egy nő olyan könnyen az ujja köré tudja csavarni a kiszemelt férfit. Én mindig is próbáltam nem csak a legkézenfekvőbb módszerhez nyúlni. Utólag bevallotta, hogy sokat dilemmázott velem kapcsolatban: jó csaj, jó csaj, de azért remélem a sok okoskodás mögött némi szenvedély is lapul és szex közben nem a normandiai partraszállásról fog kiselőadást tartani nekem (aki nem tudja annak elárulom, hogy szeretem a történelmet, főleg a világháborús időszakokat). Mivel azonban túl jól néztem ki és kifejezetten szórakoztató voltam így türelmesen várta mi fog történni. Utólag sokat nevettünk azon, hogy milyen kétségei voltak a kezdeteknél és, hogy mennyire nagy volt a kontraszt amikor is végre eljutottunk a hálószobáig. Ez a kettősség a természetem velejárója, sok dologban vagyok még ennyire végletes. Erre szoktam én azt mondani, hogy mindennek megvan a maga ideje és helye. Amikor az erotikának van itt az ideje akkor prűdség ide vagy oda, nem fogom vissza magam. Te ugyanezt tapasztaltad meg tegnap nálam. Én nem szoktam a vendég nyakába ugrani a találkozás elején - főleg egy idegenébe, akit még soha nem láttam -, nem szoktam túlzásokba esni és olyan rajongást mutatni aminek semmi alapja nincs. Nem olyan könnyű engem táncba vinni, de neked azt hiszem sikerült.
    Kicsit túl sokat dumáltunk a masszázs előtt, ott lehet jobban kellett volna figyelnem, de ebbe a hibába nem először estem bele. Ha jó partnerbe botlok ott nehéz visszahúznom a gyeplőt.
    Sok bókot kaptam tőled ami tényleg zavarba hozott egy kicsit, olyankor pedig ösztönösen is lehet kicsit hátrább lépek. Ez nem tudatos részemről, teljesen ösztönös viselkedés. Viszont az egyik legkedvesebb bókot is tőled kaptam, miszerint hogy is lehetne nem meglátogatni egy olyan hölgyet aki ilyen szépen és helyesen tud írni. Igazán szívmelengető volt ezt hallani nekem.
    Ha jól emlékszem a Mézga család és a jövőbeli rokon között megszakad a kapcsolat egy idő után, de bizakodjunk, hogy a mi esetünkben pozitívabb lesz a végkifejlet: “titkos és misztikus, kicsit utópisztikus” jobban tetszene.
    Próbáltam nem túl bő lére ereszteni a reagálásomat, inkább a távirati stílus felé orientálódni...hát, így sikerült.

    Nagyon köszönöm, hogy meglátogattál, élveztem a találkozás minden pillanatát!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Minden egy csütörtöki napon kezdődött. Igaz, hogy az elhatározás korábbra eredeztethető, sőt, valójában már régóta olvasom a beszámolóit. De ami igazán megfogott, az inkább az Ő véleménye, amelyeket az említett „művek” elé írt. Mindezek és a bemutatkozásának utolsó bekezdése alapján már tudtam, hogy Aliz egy nagyon határozott egyéniség…
    Szóval a csütörtök! Vékonykás, kedves kis női hang szólt bele a telefonba. Az elkezdődött gondolatcsere meglehetősen alapos és rendben lévő volt. Azonban a szombati nap emlegetésekor kisebb akadályba ütköztem. Egy másnap délutáni hívást kért, melyből sajnos az derült ki, hogy egy másik napot kell választanom.
    Végül hétfőn fixáltunk le egy keddi időpontot. Ezt VTR-en is megerősítettük.
  • Megközelítés:

    A Déli pályaudvar közelében indultam felfelé az Istenhegyi úton, jócskán kanyarogva, mire a házhoz értem. Rögtön kiszúrtam, mert Aliz mondott egy jellemzőt, de a házszám is jól látható. (A Google térképén is.) Kicsit feljebb parkolni is tudtam, ami ingyenes. Buszmegállót láttam a közelben.
  • Helyszín:

    Az épület – mivel egy hegyoldalon van – fordított elrendezésű. A földszint a tetején, az emeletek pedig az utca szintjéhez képest egyre lejjebb vannak. A két kapu most nem volt bezárva. A liftre nem érdemes várni, mert Aliz gyalog is könnyen elérhető.
    Maga a ház nem lehet túl régi. Tiszta és rendezett. Csakúgy a lakás is, amelyben Aliz fogadott. A fürdőszobára sem lehet panasz. Finom, puha törcsi, száraz kilépő, stb. Az előszobából már könnyített felszerelésben követtem Őt az átlagos méretű szobájába, természetesen a szememet a popsijáról le nem véve. (Egy fekete bodyszerűségben várt rám.) Belépve szemben a tatami egy friss lepedővel és egy kispárna a fejnek törölközővel letakarva. Mellette a falon egy nagy tükör. A hangulatvilágítás kék fényét valami vitrin féle biztosítja. „Fényereje” sikeresen elrejtette a koromból fakadó külső gyengeségeimet. A ruháknak is megvan a helye. Kellemes zene választ el a szomszédos szobák hanghatásaitól. Bár ma kettesben voltunk.
  • Lány külseje:

    Műtermi képeihez a valóságos Aliz kicsit más. Már abból fakadóan is, hogy a haja most hátul össze volt fogva. De azért is más, mert most egy természetesen nőies nővel találkoztam. Kora nem látszik rajta. Nagyon jó alakja van. Helyes arcocskáját két világoskék szeme díszíti. Imádtam a szemébe nézni. Kívánatos ajkai sajnos nem elérhetőek. Szép és formás cicijei előre néznek. Na és aminek látványához csak jóval később jutottam hozzá, az kész gyönyörűség.
    De milyen is Ő más oldalról nézve? Első találkozásunk alapján tudok erről beszélni. Kedvesen, de némi távolságtartással fogadott, bár puszival. Azt tapasztaltam, hogy nagyon fontos neki a másik fél megismerése. Az oldódásához erre szüksége van. Ez egy rövidebb hosszabb beszélgetésbe merül ki, mely a masszírozásba is bőven átcsúszhat. Ezt a látogatónak tudomásul kell vennie. Azt is mondhatnám, hogy erre fel kell készülnie. Akinek ez sikerül, az kényeztetés során egy másik Alizzal is megismerkedhet. Egy odaadó, kedves, de egyben vadító Alizzal. És figyelj erre kedves olvasó: a kényeztetésnek van eleje és vége. Azután már a korábbi Aliz van újra. Valójában két embert ismertem meg. Szerencsére hamar megértettem mindkettőt.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalom Aliznál. Amennyire lehetett, felkészültem belőle. Bár van bennem akaratosság bőven, mégis úgy ítéltem meg, hogy ma jobb lesz mindenben az Ő irányítását elfogadnom. Nem bántam meg!
    Elküldött fürdeni.
    Lefektetett a tatamira, majd némi kajánsággal mondta-kérdezte, hogy most Ő is levetkőzik, jó? Most mit vitatkozzak…? Mellém hasalt és beszélgetni kezdtünk. A helyzet az, hogy én is ilyen vagyok. Szeretek dumcsizni. Nem részletezem, de már kétszer is megkérdezte, hogy akkor végre masszírozhat? Nekikezdett. Persze előzetesen kértem, hogy csak gyöngéden. Oldalt ülve a lábaimmal kezdte. Tulajdonképp egész kellemes volt. Combok, popsi, majd már rám ülve a hát, karok és a vállak következtek. Azért néha jóval erősebben csinálta, mint amire én gondoltam, de persze védekezésképpen nem bátorítottam. Ezt most halkan is mondom és csak nektek, nehogy Ő is meghallja, de átkozottul jól esett. Egyszer csak azt mondta nekem: elhallgattál!?
  • Levezetés:

    Hát, igen. Elkezdte a csúszkát. Egyelőre még hason feküdtem, de megéreztem a cicijeit és a csupasz vénuszdombját. Nem elhallgattam, hanem elakadt a szavam. Amikor megfordulhattam meg csak bámultam, amit művelt velem. A szeméremajkai között vergődtem. Közben kézzel is izgatta. Szabályosan meglovagolt. Leírhatatlan. Aztán mondta, hogy most megfordul. Alig bírtam magammal. Lassan simogatni kezdtem a popsiját. Egyre közelebb és közelebb húztam a számhoz. Végre láttam is azt, ami pont és végképp a kedvemre való volt. Lassan éreztem, hogy szabad utat enged és én nem is tudtam, de nem is akartam ellenállni. Úgy, olajosan kezdtem a szeretgetésébe. Egy idő után szólt, hogy megfordul, hiszen úgy kényelmesebb. A nyakától kezdve végigcsókolgattam, de sietve, hogy mielőbb visszaérjek a combjai közé. A külső világ érzékelése megszűnt számomra. A szemem előtt olyasmi volt, ami pontosan megtestesítette a vágyamat. Éreztem Aliz mozgásán, hogy egyre jobban és jobban élvezi. Talán el is érte az öröm pillanatait. Levezetésként még hosszan simogattam a nyelvemmel, majd hanyatt fektetett. Ismét csúszkába kezdett, szemből. Közben a ciciket simogattam és felemelt fejjel néztem, amit csinál velem. Majd háttal lovagolt meg. Aztán újra a szám elé került a rejtett világának két legkívánatosabb pontja. Kértem, hogy maradjon így, és kézzel fejezze be. Az egekben jártam. Szerencse, hogy ketten voltunk, mert a kitörés pillanataiban a hangomat sem fogtam vissza. Aztán – bár erre nem is emlékszem konkrétan, de nyilvánvaló, mert nem volt rajtam nyoma – megtörölgetett. Éreztem, hogy kicsúsztunk az időből, ezért egy gyors fürdés után szedelőzködtem és egy puszi után távoztam.
  • Elszámolás:

    Bár Aliz mondta, hogy ráér a végén, de én az elején tettem le a másfél órás csokrot némi kis ajándék alá. Én ezt így szoktam meg. Jobban belegondolva, kellemesebb is számomra egy ilyen találkozóról úgy elmenni, hogy csak az élmény van előtérben, semmi más. Három virágszál plusz a pesti átlagnak nevezett csokorhoz.
  • Összkép:

    Úgy gondolom, hogy Aliz egy egyenes és erős jellem. Ha megérted nála a dolgok miértjét, akkor lehetőséged nyílik egy különleges lánnyal egy különleges élményt átélni. Aki nem hiszi, JÁRJON utána!
Happy Massage