• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Kedves Macika :)))

    Koszonom szepen a kedves szavakat es orulok, hogy vegre talalkozhattunk :))
    Szep napot!
    Csook :))

  • Egyeztetés:

    Vivi nemrég került a kedvencek közé. Telefonon pár nappal a randi előtt beszéltünk....kedves, aranyos volt. Mivel elég képlékeny volt a hétvégém, kérdeztem, hogy meddig jelezhetem legkésőbb, ha szeretnék menni Hozzá.....rugalmas választ kaptam. Majd előző nap bejelentkeztem, és vártam a másnapot.
  • Megközelítés:

    Belváros, Oktogontól öt perc séta. Parkolás kaotikus.....hétvége révén valami tüntetés volt, lezárások, rendőri elterelések....szarul jött ki mert majdnem elkéstem. Vasat félig tiltott helyen hagytam, para is volt a kerékbilincs miatt.....tömeget mindenki ismeri...4-6-os is megáll, de a parkolást kéretik időben rászámolni.
  • Helyszín:

    Vivienn nemrég költözött a szépen felújított kecóba.....emeleti lakásról beszélünk. Egy nagy nappaliba lépsz be, ami jól rendezett, csinos, tágas. Fürdő is rendben....szobában nagy ágy....bútorok, szék, szobainas beszerzés alatt, de volt hová pakolni.
  • Lány külseje:

    Nos Vivi a képeknek majdnem megfelel, hisz jelenleg is a kilók elhagyásán munkálkodik. Kicsit kerekebb, kicsit gömbölyűbb, de csak pár kilóról beszélünk. Feszes szép bőr, isteni nagy cicik, kerek popsi....ami kemény és formás, csodás zárt punci, semmi szárnyacskák. Arca látható, szép szemű, kedves Lány.
  • Action:

    Megérkezve bebocsájtást nyertem, és Vivi egy törölközőbe csavarva fogadott....tetszett! Már akkor láttam, hogy bizony szép kebleket takar a törcsi...később ez be is igazolódott. Puszi, bemutatkozás, huncut szemek, majd jelezte, hogy örül nekem....azt hitte, hogy egy idős fazon fog jönni.:-)....hál isten még nem vagyok az.
    Szobába be, ruci le, kis dumcsi majd irány a vizesblokk.....visszaérve Vivienn az ágyon várt feltérdelve.
    Ledobtuk egymásról a törülközőket....majd finom csókok, és lassan egymás mellé feküdve kezdtük egymást feltérképezni. Csókok, simik, majd Vivi hanyatt....én pedig finoman nyakát csókoltam, haladtam lefelé, csodás nagy ciciknél elidőztem....és ismét irány a délvidék. Nagyon szép Vivi bőre, feszes, illatos....minden érintés, csók, csak jobban feltüzelt.
    Mikor leértem puncihoz isteni kehely tárult elém....ekkor már lógott a nyelvem, alig vártam, hogy megízleljem.
    Bizony fincsi csuporkára találtam....nyalogattam, szívogattam....ami Vendéglátómnak is tetszett. Jó ideig ment ez így, Vivi nyögdécselt, mocorgott, meg-meg feszült,.....de szerintem a csúcsra nem ért fel, biztos én voltam türelmetlen.

    Majd lassan fordultunk, és Vivi lábaim közt elhelyezkedve elkezdte francia tudását csillogtatni. Finoman nyalogatta, szívogatta, haja rám borulva kezdte zavarni Őt....meg persze engem is, hiszen nem láttam semmit. Majd Vivi feje tetején összefogta haját és kérdezte....megfognád..! Hú...mondom én..na-ná...és jobb kezemmel fogtam haját és Vivi folytatta áldásos tevékenységét. Nagyon jól szopogatta lenti macikát....néha egész mélyre engedve, szemkontaktus folyamatos...kivette ajkai közül, nyálcsorgatás, környék karbantartása....csodás volt minden perce....nagyon tetszett....élveztem!
    Kb: időnk felénél járhattunk mikor is gumiért kiáltottam, azt Vivi felpattintva kértem, hogy foglaljon helyet, és Kedves Vendéglátóm nyeregbe pattant.

    Csodás volt ahogy becsusszantam forró punciba, és Vivi mozogni kezdett. Mind az érzés, mind a látvány csodás volt....én fogtam csípőjét....Ő hol kiegyenesedve, hol megtámaszkodva...néha rám borulva, tekergette popsiját, előre-hátra mozgott. Elég kellemesen, nagyobb fokozatra kapcsolva mozogtunk....majd Vivi rázta a popsiját gyorsan, és ütemesen, kivételes technika....de piszok jó érzés! Ezt jó párszor megismételte, és egyszer talán váltani akartam...de hamar elhessegettem a gondolatot, hisz ez így volt tökéletes. Vivienn rajtam támaszkodva, én kicsit aládolgozva egy utolsó gyorsítás, és a srácokat remegve elengedtem....hörögve durrantam a gumiba, szorítva Vivi csípőjét...azt magamra húzva. Kedvesen hagyott lenyugodni, megvárta utolsó remegésem...majd finoman kicsúsztam punciból, és jött a romeltakarítás.
    Volt még egy kis időnk...ami beszélgetéssel, simogatással telt....majd felöltözve időm lejártával lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Telefonon érdeklődtem ami nem változott...kérdeztem az elején de bizalmat kaptam, és a végén tettem ki mindent köszönve. Új átlag plusz a negyede....nem szokásos, kicsit magasabb de nem zavaróan.
  • Összkép:

    Vivienn egy kedves csaj....egy jó csaj! Lehet vele kommunikálni, figyel a vendégre, nagyon jól éreztem magam! Aki szereti a kerek, kemény popsis, formás Lányokat, azt nem fogja csalódás érni, ha meglátogatja Vivit......mint ahogy engem sem ért!
Happy Massage