• Mara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ment, egyszerű volt, Mara kedves hangon elmagyarázta, hogy mi és merre.
  • Megközelítés:

    Kicsit trükkös hely, a hegy tetején, de a Google és Vaze korában ez már nem akadály. Mondjuk autóval könnyebb azért.
  • Helyszín:

    Szépen felújitott harmincas évekbeli Bauhaus ház, annak is a teteje. A lakás nagyon rendes és meglepően tágas. A masszázs a nappali sarkában van, matracon. Gyertyafény, zene, nagyon kellemes votl az összhangulat (talán egy icipicit hűvös volt, de hát szólhattam volna..) A fürdőszoba tiszta és rendes, a zuhanyfülke ugyan kicsit klausztrofóbiás, de ez nem nagy gond.
  • Lány külseje:

    Mara szép arcú, középmagas, kicsit telten izmos lány. Tréningruhában fogadott, aztán a masszázsra átöltözött póló-kisnacira és ez rajta is maradt. De, amint ezt majd látni fogjuk, a látvány ezúttal szinte irreveláns...
  • Erotikus masszázs:

    Járok "igazi" masszázsra is, és sajnos azt kell mondjam, kevés lány állná meg ott a helyét. Mara viszont e kevesek közül való! Erős keze van és remek dinamikával massziroz, mintha egy folyamatos hullám érne...
    A lábakon kezdi és fokozatosan dolgozza fel magát és a végén a kezeken fejezi be. Időnként komoly erotikus töltete is van a masszázsnak (főleg amikor a farpofákon dolgozik...) de annélkül, hogy ez konkrétumokban nyilvánulna meg. A keze nem időzik el sokáig sehol, állandóan mozgásban van, és vissza-visszatér a korábbi pontokra, szinte beboritja testem, mintha négy keze lenne...
    Az elején próbáltam kicsit beszélgetni, de aztán rájöttem, hogy ez most nem erről fog szólni és inkább átadtam magam Mara csodálatos kezeinek... Jobban jártam igy.
  • Levezetés:

    Fordulás (csak egy halk szóval jelezte). Na most mi lesz? Az lett, hogy először letakart egy lepedővel, majd a korábbiakhoz hasonlóan, a lábaktól indulva kezdett masszirozni, a lepedőt lassan-lassan egyre feljebb hajtogatta és amikor elért a péniszem környékére, akkor előbb kerülgetve, majd mintegy "véletlen" érintésekkel hozta lázba. Aztán elkezdett konkrétabban foglalkozni vele, de még ilyenkor is a sok keze közül néhány a testemet is simogatta. A lingam-masszázsa fenonmenális volt, néha oda kellett pillantanom, hogy elhiggyem: ezt tényleg csak kézzel csinálja (azzal, bár egészen közel hajol hozzá). Teljesen uralta a testem, nekem semmiféle beleszólásom nem volt, hogy mi történik (nem mintha bele akartam volna szólni...). Amikor úgy látta, hogy elérkezett az idő, egy hatalmas orgazmust űzött ki belőlem, alig kaptam levegőt, utána újra letakart a lepedővel és eltűnt, hagyott pihenni egy keveset. Zuhanyzás után még váltottunk pár szót, de látszott, hogy visszahúzódó, csendes természet, igy nem erőltettem nagyon.
  • Elszámolás:

    Ha jól értelmezem a kódszavakat, akkor ez az "új pesti átlag alatt valamivel"-nek számit. A végén adtam oda, felkerekitve. Minden fillér megérte!
  • Összkép:

    Mara egy igazi masszázs-istennő! mondom ezt olyan értelemben, hogy csodálatos dolgokat művel az emberrel, de olyanban is, hogy megközelithetetlen, mintha egy természeti erő gyűrne le. Egyáltalában nem barátnő-feeling, de varázslatos.
Happy Massage