• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Hercegem...

    Köszönöm!

    Öröm minden perc, amit Veled tölthetek :)

    Kívánom magunknak, hogy még nagyon sok boldog órát éljünk át együtt :)

    Milliószor csókollak:
    a Te Hercegnőd

  • Egyeztetés:

    Kicsit nehezem ment, mert Dóri nagyon elfoglalt masszázsbarátnő.
    De a kolléganők készségesen most is segítettek, hogy mikor távrecsegőzzek. Ez előbb utóbb sikerre vezet....
    És sikerült, megbeszéltünk a délelőtt első időpontját.
    Jó lenne ha lenne VTR!!
  • Megközelítés:

    A lehető legegyszerűbb, a nyugati pályaudvartól 2 perc gyalog.
    Mindig villamossal megyek.
  • Helyszín:

    Régi, békebeli polgári lakás, amit gyönyörűen teljesen felújítottak, kicsit keleti (egyszerű, letisztult)stílusban egyedien rendeztek be. Szívesen találkoznék a tervezővel is! Több szobából áll, ami masszázsra tökéletesen berendezett. Már majdnem mindegyikben voltam, most a tükrös szobát kértem Dóritól. A szobákban csak tatami van és egy szék, fogas amire lepakolod a dolgaidat. A fürdőszobát nagyon imádom,gyönyörű kövekkel van egy része lerakva, igényes, tágas, sok tusfürdő, szájvíz, tehát minden!
    Több kislány is rendel, de senkivel nem találkoztam soha, maximális diszkréció.
  • Lány külseje:

    A legédesebb hölgy - nem leányzó - akivel valaha találkoztam! Pici teremtés, mosolygós zöld szemek, nagyon szép arca van. Mindig mondom, és most is, hogy igazi bűbájos teremtés! Nagyon kedves, mosolyog, van humora, csak pozítív energiát sugároz. Nyílt, barátságos, intelligens. Hozzáteszem, nagyon sokat olvas, tájékozott, ne állj le Vele szépirodalmi témában beszélgetni max. ha tanítasz az ELTE bölcsész karán. A teste tökéletes, ízig vérig Nő! Alkata izmos, de nőies, szerintem rendszeresen tornázik, csodálatos idomokkal megáldva. Csípője szép kerek, a derék csípő méret ideális, festőművészeknek is tudnám ajánlani. Az elkészült festményt meg magamnak a hálószobámba. A popsi méret is tökéletesen harmonizál az alakjához, imádom fogdosni, csapkodni, egyszóval huncutkodni vele. Mellei csodaszépek, bal karján tetoválás, ami kis vadságot ad neki.
  • Erotikus masszázs:

    Dóri hercegnőm, egy egyrészes, fehér - azt hiszem csipkés - rucikában fogadott, és egy nagyon fimon ízes csókkal üdvözöltük egymást, és már mutatta is az utat a masszázsszoba felé. Kértem, hogy kísérjen el a fürdőbe, -isteni jó Vele fürdeni- nagyon jó ráhangolódás a masszázsprogramunkra.
    A közös tusolás után a masszázs következett. Mindig rá bízom magam, ami számomra egy közepes masszázst és egy jól elnyújtott kényeztetést jelent. Szexi rucikából szinte azonnal kibújt, - hozzáteszem már jól ismerjük egymást - magamhoz szorítottam, kicsit csókolóztunk, amit tudtam volna tovább is elviselni, de a tatamira parancsolt. (ez is a játék része, olykor szigorú is tud lenni, amit szintén imádok).
    A masszázsát én "szeretetmasszázsnak" nevezem, olyan lazítós jellegű, nem az a célja, hogy a fájós derekat vagy vállat kezelje. De mivel szerencsére nekem ilyen gondom nincs , nekem nagyon megfelel, nagyon finom érintésekből épül fel, néha lágyan elkalandozik, gyengéd, simogatós jellegű. Meghittséget, keleti erőt sugároz, békébe, nyugalomba kerül vele az ember. Számomra totális ellazulást eredményez.
  • Levezetés:

    A masszit követően kérte forduljak meg, hogy ismételten felfedezze, megcsodálja férfias felsőtestem. Gyönyörűséges melleit, amiket csodálatosnak teremtett meg a Jó Isten, természetesen bevetette, azzal a céllal, hogy a velem egykorúnak, a lehető legjobb legyen, amit Ő örömmel vett tudomásul. Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét. Ez számomra - hát még számára - egy szuper program, fergeteges orgazmusba torkolló, ami most is a bevett szokás szerint történt. Nyelvjátékom technikáját, most nem írnám le, de egy biztos, teste hatalmas hullámokban vette tudomásul a gyönyör beteljesülését, olyan az ilyenkor mint a háborgó tenger, alig tudom megtartani a fejem a bejárat előtt. Ez a legcsodálatosabb rész az egész találkozásunknak, és egyben nagyon jó folytatás alap is, a kölcsönös franciához. Miután "kölcsönösen" kipihentük magunkat, - amire főleg Neki volt szüksége - ismét kezelésbe vette az ezredest. Nagyon imádom, ahogy foglakozik vele, minden apró részletre figyel. Van zacsi kényeztetés is, néha tövig eltünteti a varázspálcát, az ajak és kézjáték aránya ideális, ha kérem, csak szájjal csinálja. Igazi varázsló!! Hosszas levezetés követően hatalmasat robbantam a szájába, lassan hagyott lenyugodni, az örökösök végül Szilviába végezték. Az erő teljesen elhagyott, szinte agyonütve feküdtük egymás mellett, magamhoz öleltem, megcsókoltam és Ő is megcsókolt. Isteni a csókja!
  • Elszámolás:

    Mindig utólag, a kis asztalka szélén a teásbögrém alá helyezem.
    Vigyázva a gyertyákkal nehogy baleset legyen!!
  • Összkép:

    Jelenleg a kedvenc masszázsbarátnőm!!
    Mindig a legjobbat, és a legnagyobb élményt hozza ki belőllem. De ezt meg kell élni, leírni nem lehet. De lehet egyszer könyv formájában megpróbálom.
    Igazi ízig vérig nő, aki ért a férfiakhoz, és nagyon szereti ha hozzá is értenek. :-)
Happy Massage