• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    --Drága Arikám!!--

    --Először is azzal kezdeném,hogy felbecsülhetetlen számomra,hogy megtiszteltél azzal,hogy ilyen frappánsan írtál rólam,és én voltam az első élményed a másik oldalról...;))

    --Megismerkedésünk kezdetét,a Véres Sportok c,filmhez tudnám hasonlítani,de mivel egy nyelvet beszélünk,kedélyesen alakult a történetünk!!:DD

    -Kalandos ide érkezéseden jót mulattunk,nem ettelek meg reggelire sem,olyan volt az egész randi,mintha már régóta pajtások lennénk.;))))

    --A Balcsis kalandtúrádat a fürdőben betudom,annak,hogy még masszázs előtt voltál,így be voltál feszülve elég derekasan,de ezt a masszázzsal sikeresen helyre tudtam tenni,és felfrissülten távoztál...:))

    --Poénból gondolkoztam,hogy beöltözzek e Kill Billnek,de a jobbik eszemre hallgattam,és lám csillagos ötösre vizsgáztam bájosan!!:))..:P

    --Mivel tudtam,hogy nem vagy járatos ezen a területen,felvázoltam neked,produkcióim széles tárházát,és nem lőttem vele bakot,nálad illatmentes kencéket alkalmaztam,a meleg krémek és csoda kezeim megtették a várt hatást,újra ruganyos lettél,és duzzadtál az energiától...;))--Ennek örültem is,..látod,...eddig mit hagytál ki?:DD..ismeretlen vizekre eveztél,és a progi második felében katartikus vízözönnel nyugtáztad elégedettséged,amit egy lágyék tájéki nyirok relax átvezetéssel zártunk.Dicsérő szavaid tengerében,ügyeltem a külcsínyre,ezt ne vedd zokon tőlem,hogy felöltöztettelek...DD..Jókat mulattunk,és a kínai replika tényleg távol áll tőlem!!:D---örülök,hogy átlagra hoztad ki az elszámolást,mert így egyértelmű,a minőséget úgy is kell honorálni!!;)

    --Egy rendkívül frappáns,egyenes,szókimondó úriembert ismertem meg személyedben,akit szívesen várok vissza,hogy "bearanyozza"a napomat!:)

    --Jó hét véget kívánok Neked,jó ne legyél!!--

    Ölelés és sok pusziii

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Wasabival igen kalandos volt a megismerkedesunk. Kiakasztottam a forumon, majd uzenetben megbeszeltuk mi is a problema. De lehet O akasztott ki engem, barmi lehet, mert halatmas szank van mindkettonknek. Nem egyszeru eset. :) Belevalo csaj, csipos szoveggel, amit en azonnal kajaltam, sot csiptem, mint a Wasabi. :) Masszazs??? Sose voltam, nem is akadtam, de a legjobb helyen kell elkezdi, szoval “hadd szoljon”. Uzenet, telefon, uzenet es mar fix is volt, hogy mikor kell megszoknom melobol...
  • Megközelítés:

    Oke, lelepek melobol es haladok Wasabihoz. Nyilvan kedves kollega jon velem, lehet vaknak vagy szellemi fogyatekosnak hisz (mondjuk emiatt haragudni nem lehet ra...) ezert kovet es kiserget egeszen a Nyugati palyaudvarig, ahol sikerult lerazni es egy kedves, de annal “parkinson”-korosabb taxis oreggel elindultam ujpest fele, ahol Wasabi rendel. Rettegtem, mert ugy rangatta a valtot es a kormanyt, hogy parszor keresztet vetettem, pedig nem vagyok vallasos... Huhh, siker, kiszallok es hivom Wasabit, hogy “mit is mondtal??? Hova is kellene mennem???”. Kedvesen mondta, hogy sikerult eltalalnom az utcat es csak a hazszammal vannak gondok. Mese, hazafele veszek egy lottot... Mig odasetaltam a pontos cimre rengeteg szabad parkolot es tomegkozlekedesi eszkozt csodaltam meg, szoval ez is popec, gond sehol sem lehet. A parkolas free, a fempenzbol lehet szeansz utan jaffazni. :)
  • Helyszín:

    Miutan sikeres levadasztam a megfelelo cimet, csorogtem, hogy AriGold a helyszinen vakargatja fejet, hogy is jut be, ezert azonnal buvos szamokat diktalt Wasabi, amitol a szezam ajtaja kitarult es a varazsszonyeg felreppentett az egyik felso emeletre. Keco szep es gyonyoru sarokkad a furdoben. Tusfurdobol nincs hiany, sot en meg olyat is talaltam, amit otthon is hasznalok, perfekt. Wasabi pancsolasnal jelen volt es nagy szemekkel nezte, hogy varazsolok Balatont a furdobol. Bocsii :)
  • Lány külseje:

    Nyert. Mar a szemelyisegevel is nyert ugye volt, de azert a fotok alapjan eselyem sem volt csalodni, mivel van nem egy Ps mentes foto is. Bajos arc, valami farmer “forronaci”, magassarku es valami felso volt rajtam, kovezzetek meg, de en a kivagott felsonel elakadtam. Koszontem, puszi-puszi es tekintet vissza a “felsore”, de meg akkor sem tudnam felidezni mi volt az, ha ugy kinoznanak, mint Gollamot. A tipikus “szemembe nezz” szituacio, megjegyzes nelkul. :)
  • Erotikus masszázs:

    Pancsolas utan bekisert a szobaba, ahol mar el is vetodhettem a torcsin, majd kerdezte, milyen erossegu masszazst szeretnek? Tagra zart szemekkel neztem ra, otletem nem volt mit is mondjak, majd (mondom magamban toketlen vagyok,ne fajjon :D) megallapodtunk egy kozepesben. Bar meg ezzel kapcsolatban is voltak fenntartasaim, mert nem vagyok hozzaszokva, meg amugy is az ejszakatastol minden bajom volt, mert nyilvan ide is rohanasbol erkeztem. Itt jott a csoda. Tenyleg a csoda. Valami melegitett cuccot rakott a hatamra, amit ott kevert ki mellettem. 34 ora ebrenlet Es 20 ora “gornyedes” utan kezdtem erezni, hogy megsem egy Terminator azaz egy gep vagyok. Hat majdnem elaludtam, annyira jol esett. Ellazitott, de kozben neha megis fajt, amit csinalt, de irto jol esett. Nem tudom mi a szakszeru vagy mi nem, ezert nem irom nagy arccal, hogy ugy masszirozott, de ilyen jol es kellemes csak komoly tudassal lehet. Hatam, karom, labaim megfiatalodtak es ujra eletkepesek lettek es kozben nagyon jol elcsevegtunk. F*sza volt, ennyi. :))) Nem is gondoltam volna, hogy ilyen elmenyt hagyok ki... Az egyetlen problema az volt, hogy eddig vartam... Mar a helyszinen is ereztem, hogy jobban vagyok, de este... Meg uzenetet is irtam, hogy koszonom, csodat tettel a testemmel. :)
  • Levezetés:

    A kiados elvezkeses, pihenes es regenealodas utan Wasabi szolt, meg kellene fordulnom, hogy beteljesitse vegzetem. Nekem tobb se kellett, gyorsabb perdultem meg, mint egy tornasz es csak kapkodtam a fejem. Eloszor megszabadult Wasabi a melltartojatol, majd beolajozta magat es picit engem is. Na en itt “nyaladzo novennye” valtoztam es csak elvezkedtem, ahogy csuszkal rajtam. Mivel mashoz “szoktam”, kicsit fura volt par pillanatig a helyzet, de utana atadtam magam az elvezeteknek. Egyszercsak eszrevettem, hogy csuszka kozben egyre kozelebb kerul a farkamhoz, majd egyszer csak jott egy “nyalintas” fele.
    Hopp, megerkeztunk kerem szepen. Eddig is elvezetes volt a masszazs, na de kerem ezutan, eljutottunk oda, ahova indultam. Felkapom a fejem fejem, mosoly es eltuntetes. Na a hölgy nem csak masszirozni tud gondoltam es visszadoltem a parnara par pillanara, de nem hagyott nyugodni a fantaziam, ezert moziztam tovabb. Kopkodes, kopkodes es meg tobb kopkodes, mert eszrevette, hogy nagyon bejon :) Folyamatos szemkontakt ami irto szexi volt, figyelt mindenre rezdulesemre, kornyekkel is rendesen foglalkozott, neha cici koze is vette es igy is ert a veg szep lassan. Tisztogatas, furdes es oltozes. Indulasnal meg a pulcsim es a salam is megigazitotta egy csipos megjegyzessel egyutt, nezzek mar ki ugy, mint egy ember. De az ilyen csipkelodesek hozza tartoznak a mi randinkhoz :)
    Orolol, hogy megismhettem Wasabit, mert egy nagyon jo es egyedi elmennyel tavoztam tole!
  • Elszámolás:

    Nem tudom mi az atlag, en Wasabi szemelyisege es kulseje alapjan tobbre szamitottam, es akkor a “minoseget” meg csak szamba se vettuk. Nem mindegy, hogy Patek Philippe vagy Casio, esetleg replika. Na Wasabi egy Patek, nem olcso, de nem is kinai... Feco kornyeke, tobbextra lehetoseg is van, de en nem minddel eltem, amit kicsit sajnalok igy utolag, de majd legkozelebb.
  • Összkép:

    Elso masszazs elmenyem volt es nagyon bejott. Wasabi egy nagyon “jofej” leanyzo, az ido csak ugy roppen vele. Erosen “toplista” kategoria, meg akkor is, ha csip. :) illik bevallalni :)
Happy Massage