• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, elég gyorsan felvette, ha jól emlékszem, és az időpontot is viszonylag könnyen megtaláltuk.
  • Megközelítés:

    A Béke térhez nagyon közel, BKV-val sem gond, kocsival nagyon egyszerű, parkolás is megoldott a panelház mellett.
  • Helyszín:

    Panelház nemtudomhanyadik emelete, lift van. Alice-nak ki kell jönni a rácshoz, hogy beengedjen. A lakás nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. Van egy kis fülledt, távol-keleti hangulata, gyertyák, félhomály. Fürdő pici, de rendben van.
  • Lány külseje:

    Sokszor szokták írni, de Alice tényleg a klasszikus szomszéd lány. Pici, vékony, szép, egyenes szálú hajjal, kedves, ártatlan mosoly, szép arc.
  • Action:

    Ahogy írtam, Alice-nak ki kell jöni a lakásból, hogy beengedje, szóval ez még utcai ruha, de rögtön láttam, hogy jó helyen járok. Small talk, majd elmentem zuhanyozni. Nem tudom, hogy kicsit sokáig tartott, vagy Alice mindig így szereti, de megvárt a zuhany előterében, és együtt mentünk a szobába.

    Az ágy mellett kezdtük csókolózni, lassan, majd egyre hevesebben, arc, nyak, váll, egyre kiterjedtebbé váltak a csókok, mindketten zihálva kezdtünk rendesen felizgulni. Alice váltott keményebb témára először, letérdelt, és szopni kezdte az addig már kőkemény farkam. Nem sok felvezetés volt, gyorsan ráment a mélytorokra, amit egyáltalán nem bántam, rá is segítettem kicsit, de csak ésszel.

    Alice vette a lapot, jó nyálas szopásba kezdett mélytorokkal és kényszerrel fűszerezve, némi öklendezéssel, de mintha ez egyáltalán nem érdekelné, tolja rá magát tövig, lent is tartja. ettől csak még keményebb lesz a farkam, izgat, ahogy mindent belead. folyik a nyál, a farkammal szétkenem az arcán, Alice még mindig olyan szűziesen, perverz módon bájos, hogy az elképesztő. Kérem, hogy használja a kezét is, állva csak így tudok elmenni, és óriásit élvezek a szájába, arcára, ő meg csak kéjeleg tovább.

    Ledöntöm az ágyra, smárolunk tovább, közben simogatom, a kezem lecsúszik a combjai közé. Lassan, majd egyre gyorsabban kezdem ujjazni, közben néha elveszem a kezem, szétkenem a száján a puncinedvet és lenyalom, lenyaljuk. Vissza ujjazásig, érzem, ahogy Alice remegni kezd majd elszáll. Élvezi, amit csinálok, ennél jobban nem izgat fel semmi. Lejjebb csúszok, most szájjal kezdem óvatosan, majd fokozva a tempót, amíg újra el nem élvez.

    Ledönt, fordulunk, keményre szopja a farkam, majd nyeregbe pattan. Nem tudok így elélvezni, de élvezem, ahogy vonaglik, ring a csipő, jár a fenék, majd megemelem a csípőjénél, és tolom, ami belefér Alice újabb élvezéséig. Elfárad, fordulunk doggyba. Lassan kezdem, közben izgatom körkörösen a popsiját, majd egyre keményebben kúrunk. Közben néha az ágy melletti tükörbe is pillantok, látom Alice arcán a gyönyört, paskolom a fenekét, hátradőlve ráhúzom a csípőjénél fogva a farkamra, és nagyon mélyen kúrunk tovább, szinte ki sem véve a farkam. Itt már nagyon meleg a pite, újra előre döntöm Alice-t, és elindulunk a végkifejlet felé, ö nyög, én hörgök, és óriási élvezek.

    Elájulok mellé, lihegünk, nem kapok levegőt. A zenéről beszélgetünk, ami szólt szex közben, többször is elmondja a nevét, de képtelen vagyok megjegyezni - később chaten rá kellett kérdeznem ötödször is.
  • Elszámolás:

    Előre, diszkréten, borítékban kis ajándékkal. Pesti átlag, talán alatta picivel, ha jól emlékszem, nem tegnap voltam.
  • Összkép:

    Alice az a ritka kincs, akinél egyszerre éled át a pornós és a barátnős feelinget. A legjobb, legintenzívebb, pornós, mégis érzelmekkel áthatott élményem volt, amit valaha tapasztaltam az oldalon. Annyira jó volt, hogy még nem mertem visszamenni, mert elképesztő az élmény emléke is, de persze tudom, hogy nem fogom kibírni, csak idő kérdése.
Happy Massage