• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés VTR-en történt. Hamar kaptam választ, leegyeztettük az időpontot. Hetekkel korábban volt mar egyeztetés telefonon, de akkor nem volt szabad időpontja a megfelelő intervallumban.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, kocsival mentem, GPS a bejárat elé navigált. Parkolohely volt bőven. A hazszam egyertelműen ki van írva. A kapuból hívtam, kaptam az instrukciókat, eltévedni nem lehet.
  • Helyszín:

    Átlagosnak mondható 2 szobás panel. A lakásban mindenhol hangulatvilágítás, még a fürdőben is! :)
    A fürdő teljesen korrekt, külön örömömre volt olyan tusfürdő amit otthon is hasznalok, így haza térve az illatom nem arult el. A tetthely egy pici szoba, nagy ágy, a falon tükorrel, hangulatos fények, a célnak tökéletes.
  • Lány külseje:

    Nagy kő esett le a szívemről mikor megláttam. Az elképzeléseimnek teljesen megfelelő lany fogadott. Nagyon bejött az alkata, a karcsú dereka, a formás feneke Nekem az arca is nagyon tetszett, nem kell felni az arc nélküli fotóktól. Érkezesemkor egy lenge nyari ruhaban volt, mire kijöttem a fürdőből mar csak fehérneműben.
  • Action:

    Fürdés után a szobába siettem.
    Nem sokat húztuk az időt, csókokkal, simogatassal kezdtünk. Itt megjegyezném hogy nagyon jó illata volt a nyakának:) Ezt követően az agy mellett allva kaptam egy isteni melytorkos franciát, majd rahuppantam az agyra ahol ez még folytatódott. A mélytorkos franciában szerintem senki nem fog csalodni, egyszerűen profi munka! Koppanásig elnyelt. Az agyon fekve símogattam mindenhol ahol csak értem, miközben Ő franciázott.
    Nagyon raizgultam a vekony testére és kertem a vedőfelszerelést amit szájjal profi felhelyezett. Majd beleült és elkezdett lovagolni. Nagyon izgatóan tekerte magát rajtam és szorított a puncijával! Szégyen szemre így is lett végem. Amikor ereztem, hogy közeleg a veg megfordult a fejemben, hogy pózt kellene valtani, de bele törődtem a sorsomba, elengedtem magam és tele elveztem a gumit. Hátulról doggyban még nagyon kipróbáltam volna, de majd legközelebb.
    Alice nem azonnal pattant le a nyeregből, még picit mozgott majd megtisztogatott. LehetŐ sem szamított ilyen gyors sikerre:)
    A maradék par percet beszélgetéssel töltöttük.
  • Elszámolás:

    Korrekt, asszem ezt mondják Pesti átlagnak, legalabbis én mostanában ennyi rózsaszálat szoktam ott hagyni a lányoknal akikhez szerencsém volt. Extrat nem vettem igenybe, minden extra az alapban van!
  • Összkép:

    Alice nekem nagyon bejött és remélem eljutok még hozzá többször is. Szeretnék többet kihozni a lehetőségekből.
Happy Massage