• Kamilla

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel. Kicsivel később azonban már sikerült elérnem és megbeszéltünk egy fél órával későbbi időpontot. Telefonban aranyos volt a hangja és mindenről precízen tájékoztatott.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem, könnyű oda találni, a parkolás fizetős, viszont nem egy leányálom, de szerencsém volt, aránylag közel pont találtam egy szabad helyet. BKK-ról nem tudok nyilatkozni.
 • Helyszín:

  Egy belülről már rehabilitált régebbi bérház, lift visz fel a lakásig, ami (amennyit láttam belőle) szintén felújított. A fürdő szintén és minden igényt kielígít, szájvíz és tusfürdők vannak, viszont kis poharat az öblögetéshez nem találtam. A szoba nem nagy, szinte kitölti a hatalmas nagyon süppedős francia ágy, de a célnak tökéletesen megfelel. Ruhákat egy fotelre lehet pakolni.
 • Lány külseje:

  A képeken látható, alacsony, formás, nagyon csinos lány, pont tenyérbe illő cicikkel. Amint beléptem, tudtam, hogy jó helyen járok. Egy fekete mini ruhában fogadott, ami jól állt neki, illett a fekete hajához.
 • Action:

  Megérkezésemkor rögtön üdítővel kínált, amit elfogadtam, majd törülközőt kaptam (nem volt túl méretes) és irány a fürdő, visszatérve már meztelenül várt Odaléptem hozzá és csókolózni kezdtünk. Hihetetlenül jól csókol, átérzéssel, mélyen a nyelvvel, nagyon barátnősen. Olykor finoman a számat harapdálta. Olyan jó volt vele smárolni, hogy percekig abba sem hagytuk, miközben kezeink is el kezdtek kalandozni a másik testén, közben valahogy az ágyra keveredtünk, miközben a csókolózás sem maradt abba. Ezután kaptam egy nagyon kellemes franciát, nem volt mélytorkos, vagy pornós, inkább nagyon kellemes barátnős. Közben én is simogattam odalent, de ujjazás nincs. Egyszer csak szó nélkül gumit vett elő, felöltöztetett, majd nyeregbe pattant. Fantasztikusan lovagol, tekeri a csípöjét, jobbra balra előre hátra, közben egymásra borulva újra egymás száját kerestük, majd újra felegyenesedve ritmust váltott és mélyebbre engedett, közben én simogattam ahol értem, a melleivel játszottam a bimbókat nyalogattam és koncentráltem, hogy még ne érjek véget. Ezután még több pózt kipróbáltunk, de a végén ismét a lovaglást kértem, mert az egyszerűen fantasztikus volt. Nem is bírtam már sokáig, óriásit élveztem a gumiba. Ő nem ugrott le rólam azonnal, hagyott kicsit lenyugodni, bár a következő pillanatok kicsit ködbe vésznek, de úgy emlékszem mindent elintézett és utána kicsit letörölgetett. A végén még elmentem zuhanyozni, felöltöztem, megkínált még egy pohár innivalóval, közeben még kicsit beszélgettünk, majd elbúcsúztam.
 • Elszámolás:

  A bővebb infóban megtalálható, régi pesti átlag, a helyszínen sem változott. Több dolog csak extraként vehető igénybe, de én most ezekkel a lehetőságekkel nem éltem. Az ajándékot még az elején kérés nélkül letettem a kis polcra, szó sem esett róla, talán mintha a végén már nem lett volna ott, de nem foglalkoztam vele igazán.
 • Összkép:

  Mintha a barátnőjét látogatná meg az ember, nekem legalábbis nagyon ilyen feeling volt az együtt töltött óra. Kamilla egy csinos, kedves, értelmes, (kis oldódás után) mosolygos lány, aki odafigyel a vendégre és én nagyon szerettem vele csókolózni.
Happy Massage