• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    ( Kedves ) Bránermaiszter!!!

    Én nem pontosan így emlékszem a történésekre, mint ahogy te. De ez most mellékes és hidegen hagy.

    Azt viszont nem értem, ha nem vagyok a te eseted, miért látogattál meg???
    Szerintem biztos találnál olyan lányt aki az eseted és nincs probléma a hozzáállásával. :-) A képeken láthattad milyen vagyok és nem is tagadom.
    Sajnos mindenkinek nem tudok megfelelni. :-)
    De ki is van írva hogy retusálatlan képpel hírdetek. 100%-ban én vagyok rajta.

    Mondjuk ha évente egyszer jársz lányhoz akkor nem könnyű. Szerintem neked még senki se felelt meg.
    Nem kötelező hozzám jönni. Ha nem tetszek nyugodtan ki lehet fordulni mikor belépsz az ajtón. Szerencsére sokan szeretnek és nincs szükségem az ilyen vendégekre mint te vagy.

    A vendégeket mindig frissen zuhanyozva várom. Téged is úgy vártalak.
    Tudod én is emberből vagyok és nekem is vannak szükségleteim, főleg ha sok folyadékot iszok. Szerintem úgy illik hogy utána mégegyszer megmosakodok.
    Nem a te idődből ment amúgy sem.

    Következő: Ha nem szereted a lovagló pózt akkor miért kéred. Aki ismer és ha volt nálam akár egyszer is, tudja hogy én mindig megkérdezem mit és hogyan szeretnél. Arról nem tehetek hogy lusta voltál megmozdulni.

    Felvilágosítanálak hogy nem kapaszkodtam a zacsidba azért hogy el ne dőljek. Bár igaz kicsit elfáradtam (nem vagyok robot) 40-45 perc után megállás nélkül. De csak azért volt ott a kezem hogy neked jó legyen. Mondtad hogy erősebben szereted, úgy masszírozzam.

    Az időkeretet nem sokkal léptük túl. Én nem onnan " számítom" az időt mikor felhívsz hogy itt vagy. Hanem mikor már ajtón belül vagy. Nem vagyok óranézős, nálam 5-10 perc csúszás nem számít. Nem állítok be visszaszámlálót.

    Igen, strapás gyakorlatok voltak, de nem neked.
    Mondtad hogy már voltál nálam, de én nem emlékeztem. Szerintem nem. Ha mégis, lehet meg volt ennek is az oka miért nem.

    Egy biztos, hogy remélem a telefonszámomat elfelejted és azt is hogy létezem.
    Nem szeretnélek fogadni többet. Ezt az alpári stílust pedig kifejezetten utálom.

    Nem tudom mi volt a célod ezzel a beszivel, de nem is érdekel.

    Szerintem neked inkább meg kellene tanulni illedelmesen és kulturáltam írni. :-)

    A nőket pedig tisztelni és nem egy rongydarabnak nézni. :-)

    SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED!!!


    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettunk, szemelyesen. Kedves, informativ volt.
  • Megközelítés:

    Forgalmas, konnyen megkozelitheto helyen van, a szexbarlanghoz valo jutas az instrukciok alapjan egyszeru.
  • Helyszín:

    Az ilyeneket nem szoktam figyelni, kiveve, ha valami kirivoan rossz lenne. Itt minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Wanda nem az esetem. Mivel nem eloszor jartam nala, nem ert meglepetes. Alacsony, vaskos lany, kellemes dudakkal.
  • Action:

    Miutan feltuningoltam magam a furdoben, Wanda is beugrott egy pillanatra. Nem veszem rossz neven az ilyen szervizt, akkor sem, ha az en idombol megy, szivesebben ugrom egy frissen oblitett puncinak, mint egy bizonytalan allapotunak. Egyebkent nem tartott sokaig, de megis turelmetlen voltam, mar nagyon ugrottam volna.
    Bejott, innentol kezdve kuszalodnak az idosikok, parhuzamosan es egymast keresztezve villodzott minden, annyi biztos, hogy nem volt rossz.
    Ravetette magat a brere, es megszunt a kulvilag. Nem sokat lattam, de ereztem, hogy nagyon szorgalmasan dolgozik. Inkabb hagytam magam sodrodni, nem sokat csinaltam. Oldalrol helyezkedett, ha nagyon akartam volna, elertem volna a sunat, de inkabb hagytam szolozni. Ha en is neki esek, mindkettonk figyelme megoszlott volna. Neha kerestem egy kis helyet a dudakon, azokat markolasztam, kozben ment a polirozas ezerrel. Egy ido utan aztan a hatara dobtam, es en is adtam neki. Nyaltam, faltam, ahogy kell. Jutott a nyelvembol mindenhova, a seggere is boven. Kesobb az ujjaim is szerepet kaptak, meg is jott a muelvezet. Nagyon hasonlitott az igazira, de ebben elegge otthon vagyok. Biztosan nem volt rossz neki sem, de inkabb hagytam. Visszatertunk a brere, itt inkabb varhato volt az egyertelmu siker. Ismet alapos, mely szajmunka kovetkezett, azzal a kulonbseggel, hogy a kezemmel apoltam en is a puncit. Erezhetoen jot a kenes, hullamokban hol erosebben, hol kevesbe.
    Hogy ne menjen karba a kenoanyag, koton fel, irany a pina, lovagolva. Egy darabig ment a dorgoles, de en nem szeretem ezt a pozt, valtottunk. Hatulrol adagoltam, gondolkodtam a csatornavaltason, de maradtam az egyesen. Nem volt rossz a musor, de valahogy megint a szajaba kerultem.
    Nem emlekszem hogyan jutottunk el odaig, hogy folotte ulve, terdelve tolom a torkat, mikozben a zacsi a dudak kozott fulladozik, minden esetre, ez egy hatborzongatoan kellemes allapot. Legalabb olyan finom a zacsinak, mint a rudazatnak.
    Itt megint lehetett valami muhold atrepules, mert cask arra emlekszem, hogy mar allva tolom a szajat, es hogy el ne essek a dudakba kapaszkodom, o pedig a zacsiba, hogy el ne doljon.
    Igy ert utol az apokalipszis, de valahogy egeszen szokatlan modon. Olyan mennyisegu anyag szabadulhatott ki, amire korabbrol nem emlekszem. Latni nem lattam, mert a bre szabad vege eppen nem volt szabad, de olyasmi volt, mint amikor a kigyo megeszi az elefnatot. Valahogy szinkronba kerult az urites egy vakuum hullammal, amitol egeszen kulonleges lett a pillanat. Szokatlan modon volt meg par utorenges.
    Ahogy elneztem Wanda is meglepodott ezen a termeszetfolotti jelensegen, pillanatnyi zavart lattam rajta, hogy kopjon-e vagy nyeljen, de aztan gyorsan eldontotte. Az aldozatok valami meleg tomegsirba kerultek.
    Az idokeretet boven tulleptuk, de erre egyaltalan nem tett semi utalast. Talan meg most is ott lehetnek, ha ugy akarnam.
    Strapas gyakorlatok voltak, lecsapattam magamrol a tajtekot es elhuztam.
  • Elszámolás:

    Utolag tortent minden, ez is teljesen zokkeno, es meglepetes mentes. Aki kivancsi elozetesen tajekozodhat, nem kell felni, nem harap nagyot a nenei.
  • Összkép:

    Most sem csalodtam, Wanda egy biztos pont, ahol az ember kellemesen megszabadulhat a terheitol. Ahogy irtam nem az esetem, viszont a hozzaallasa, a szemelyisege arra osztonzi az emebert, hogy rendszeresen latogassa. Ha lenne havi berlet, lecsapnek az elsore.
Happy Massage